Metal Gear Solid 3D
Rozpoczęte przez
burnstein
, cze 15 2010 23:24
106 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 lipiec 2011 - 23:00
No może trochę przesadziłem z tą ilością ale mówię, że jeśli jest możliwość to słabsza konsola wcale nie przeszkadza w stworzeniu na nią remaku, jaki by on nie był.
Napisany 16 luty 2012 - 20:25
Mam nadzieję, że elementów żyroskopowych będzie w grze jak najmniej, bo z mostu prawie 2 razy spadłem 
Circle Pad w przeciwieństwie do RE:R będzie tu potrzebny, bo celuje się ABXY. No i trochę zawiedziony byłem, że w demku nie można zdjęć do kamuflażu robić - dzisiaj u rodziców zoczyłem idealną paprotkę, która by się do tego nadawała ;(
Jak wyjdzie w marcu to pewnie kupię (CCCP pewnie też), bo nie przeszedłem jeszcze ani razu Sneak Eatera, a to grzech.
Circle Pad w przeciwieństwie do RE:R będzie tu potrzebny, bo celuje się ABXY. No i trochę zawiedziony byłem, że w demku nie można zdjęć do kamuflażu robić - dzisiaj u rodziców zoczyłem idealną paprotkę, która by się do tego nadawała ;(
Jak wyjdzie w marcu to pewnie kupię (CCCP pewnie też), bo nie przeszedłem jeszcze ani razu Sneak Eatera, a to grzech.
Napisany 16 luty 2012 - 20:59
Pograłem trochę i jest średnio. Kiepski framerate, nie gra się w tę grę przyjemnie, sterowanie jest niewygodne (zaznaczam, że nie korzystam z nasadki z drugim sliderem), 3D znika w czasie celowania z FPP. Teraz nie za bardzo rozumiem po co ten port, skoro wyszło HD Collection. Wersja 3D tylko dla masochistów. Nie mogę na nią patrzeć po wcześniejszym zagraniu w wersje HD.
Napisany 16 luty 2012 - 23:24
Ale badziew. Nie mówię tu o sterowaniu, bo aż tak tragicznie nie ma, ale o samej grze (no i o frameratcie).
Kładziesz się koło kolesia, strzelasz do niego (strzela się oczywiście beznadziejnie) a on cię nie widzi
W większe grupy najlepiej wbiegać z nożem - początkowo myślałem, że w demie nie można zginąć.
Kładziesz się koło kolesia, strzelasz do niego (strzela się oczywiście beznadziejnie) a on cię nie widzi
Napisany 17 luty 2012 - 00:39
lukaszSA, o 16 luty 2012 - 23:24, powiedział:
Kładziesz się koło kolesia, strzelasz do niego (strzela się oczywiście beznadziejnie)
Jesteś Naked Snake, masz super-kamuflaż i ty zamiast łamać im karki strzelasz do kolesi z pistoletu (na dodatek celując ABXY jak nie masz CPP)? You're doing it wrong ;p
Znaczy co kto lubi, ale przechodzenie MGS'a z jak najmniejszą ilością strzelania i z jak największą ilością skradania się mnie najbardziej bawi.
ACZ, o 17 luty 2012 - 00:21, powiedział:
tylko frajerzy to kupią, bo za cene jednej gry mogą miec 3 czesci w kolekcji na duze konsole.
preorder złożony
edit: zdjęcie węzowego 3DS'a musi tu być
Napisany 17 luty 2012 - 02:46
pogralem bez CPP i da sie grac, choc nie jest to szczyt marzeń... jutro sprawdze jak sie gra z CPP i czy jest taka roznica jak przy RE:R.
ja tam obeznany w MGSach nie jestem, wiec moglbym zagrac. Ale obecnie Resident ma priorytet jak już - bo jest ładniejszy, lepszy w sterowaniu (no chyba, że jutro bede mial inne zdanie po sprawdzeniu MGS z CPP).
kilka razy mnie gonili, most kaszana - to od niego sie zaczely problemy.
demo konczy sie chyba tam przy budynku, gdzie jest znak X... wczesniej jak mnie gonili schowalem sie pod budynkiem, pozniej wyszedlem i wlazłem na dach, strzelilem do goscia i chcialem go pociąć ale inny sie pojawil skadś i tu znow ganianie.
zeby goscia uspic to musze trzy razy do niego strzelic? Nie moge jeden raz?
Ktos kto nie siedzi w serri - moze 7ocena ... znawcy pewnie nizej by ocenili
ja tam obeznany w MGSach nie jestem, wiec moglbym zagrac. Ale obecnie Resident ma priorytet jak już - bo jest ładniejszy, lepszy w sterowaniu (no chyba, że jutro bede mial inne zdanie po sprawdzeniu MGS z CPP).
kilka razy mnie gonili, most kaszana - to od niego sie zaczely problemy.
demo konczy sie chyba tam przy budynku, gdzie jest znak X... wczesniej jak mnie gonili schowalem sie pod budynkiem, pozniej wyszedlem i wlazłem na dach, strzelilem do goscia i chcialem go pociąć ale inny sie pojawil skadś i tu znow ganianie.
zeby goscia uspic to musze trzy razy do niego strzelic? Nie moge jeden raz?
Ktos kto nie siedzi w serri - moze 7ocena ... znawcy pewnie nizej by ocenili