Skocz do zawartości

Ekstraklasa (Polska)

• Please log in to reply
1211 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2005 - 00:24

Luka powiedział:

Dudek jest wkurzający

Pod jakim względem?

#62 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2005 - 10:52

Poprostu go nie lubię. Wnerwia mnie, jak wszyscy mówią: "Liverpool Jerzego Dudka". Co to jego klub??? Poza tym, wściekało mnie, że wszyscy dziennikarze uważali, że każdy Polak musi być w finale LM, bo tam gra Dudek. Albo we wszystkich meczach LM zawsze było: "Jerzy Dudek, pewnie" lub też druga wersja "Pewnie Jerzy Dudek". Miałam tego trochę dosyć, szczególnie, że zazwyczaj pewnie nie było. A "Dudek dance" był poprostu wnerwiający, jak wszyscy się tym przez następny tydzień zachwycali. Może Dudek jest bohaterem LM, ale w lidze chyba mu nie idzie najlepiej. No i niech polscy dziennikarze sportowi przestaną się nim zachwycać! To się nudne robi...

#63 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2005 - 11:11

Luka powiedział:

Poprostu go nie lubię. Wnerwia mnie, jak wszyscy mówią: "Liverpool Jerzego Dudka". Co to jego klub??? Poza tym, wściekało mnie, że wszyscy dziennikarze uważali, że każdy Polak musi być w finale LM, bo tam gra Dudek. Albo we wszystkich meczach LM zawsze było: "Jerzy Dudek, pewnie" lub też druga wersja "Pewnie Jerzy Dudek". Miałam tego trochę dosyć, szczególnie, że zazwyczaj pewnie nie było. A "Dudek dance" był poprostu wnerwiający, jak wszyscy się tym przez następny tydzień zachwycali. Może Dudek jest bohaterem LM, ale w lidze chyba mu nie idzie najlepiej. No i niech polscy dziennikarze sportowi przestaną się nim zachwycać! To się nudne robi...

Zgadzam się całkowicie.Mnie też cały zachwyt nad Dudkiem już wnerwia.Liverpool nie równa się Dudek czy to tak ciężko zrozumieć :| Był bohaterem meczu finałowego LM bo tak miało być.Bronił karne,wspaniałe strzały Shevchenki ale robił to też z dużym szczęściem.Brawo Jerzy Dudek , niech gra w takiej formie byle jak najdłużej tylko niech przestanie być wreszcie przeceniany :roll: A pan Dariusz Sz. niech sprawdzi w słowniku co znaczy "stronniczy komentarz"...nie daruje tego :evil:

Co do ligi polskiej to Znicz Pruszków przegrał w pierwszym meczu barażowym z Ruchem Chorzów 2:4 :wink:

#64 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2005 - 11:51

Ja tam Dudka szanuję za to, gdzie doszedł zwykłą pracą. I za to będę go bronił 8)

#65 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2005 - 14:01

A czym mamy sie podniecac w naszym biednym kraju? Nawet Malysz nie wygrywa, polskie kluby nie radza sobie tak dobrze jakbysmy sobie tego zyczyli... Wiec czym? Bohaterem - Dudkiem! Wiadomo, ze wystepuje tutaj hiperbolizacja, bo tak musi byc, gdy w gre wchodzi wielki final Ligi Mistrzow. Ale trzeba oddac honor Dudkowi za to co zrobil, bo wykonal dobra robote.
Wrocmy do naszje ekstraklasy. Boruc rzeczywiscie jest dobry i najprawdopodobniej odejdzie. Ale w jego miejsce pewnie przybedzie ktos rownei dobry. Moze Przyrowski, ktoremu wroze wielka przyszlosc? Mozliwe :twisted: Legia juz kupila Szalachowskiego i Chmiesta, wiec poczynila wzmocnienia. Jak zatrzyma obecny sklad, sprzeda dziadow, i dokupi jeszcze kogos, to mistrzostwo w garsci. A u Polonii... bida z nedza. Odejdzie Kosmalski i kilku lepszych zawodnikow na czele z Golosiem, ktorego transfer jest zaklepany przez Wisle. A bogatego sponsora wciaz brak. Wiec moze byc tylko gorzej...

#66 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2005 - 15:01

Z Polonią gorzej już być nie może... Będzie lepiej. Będzie nowy coach :lol: Bo wszystko przez Motykę :evil: :evil: Jakosz i Imeh odchodzą do Arki, ale z nich to i tak wielkiego pożytku nie było. Ma przyjść jakiś dwóch z Wisły za Gołosia. No i może dadzą szanse młodym (wychowankom) np. Wilkowi.

Bruce, masz rację. Szpakowski był tak totalnie stronniczy we wszystkich meczach Liverpoolu, i tak mnie to wnerwiało. Szczególnie podczas meczu z Chelsea.
(Byliśmy lepsi :evil: ). Ja też nie daruję... I nie mówi się Gudjonson. On wszystko przekręca!

Do JJ: Niektóre źródła podają, że Czarne Koszule mają kosę też z Pogonią :wink: :lol:

#67 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2005 - 17:35

Co do bramkarzy LEGII nie ma się co martwić, bo zawsze mieliśmy dobrych bramkarzy. Za Boruca może będzie stał Fabiański? Albo Krzyształowicz :roll:

#68 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2005 - 23:57

A ja slyszalem, ze Krzytsztalowicz ma odejsc, co wydaje sie byc najbardziej prawdopodobne.
ps. Sadol, dopiero skojarzylem, ze jestes Sado, z tych wszystkich turniejow ;]

#69 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 20 czerwiec 2005 - 16:13

Już podobno Kryształowicz nie chce odchodzić.

PS. a Ty jeździsz na turnieje? Jakoś Cię nie mogę skojarzyć :wink:

#70 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 czerwiec 2005 - 21:20

Ooooo. Nawet, nawet. 60min, Zagłębie prowadzi 1:0 i ma przewagę nawet. Może będzie ciekawie?

#71 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 czerwiec 2005 - 00:12

brawo Groclin , dzięki niemu Wisełka Płock gra w UEFA , juhu :D

#72 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 czerwiec 2005 - 00:58

I znowu Was Ventspils pojedzie? Nie ma się z czego cieszyć... Kolejna wpadka nafciarzy będzie i kolejny powód do śmiechu.

#73 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 23 czerwiec 2005 - 10:35

Ja tam wolę Wisłę Płock niż Zagłebie Lubin.Bo coś mi się wydaje ,że Zagłębie by zagrało na miarę Dospelu Katowice ( :mrgreen: ) w meczu z Cementarnicą Skopje :mrgreen:
Większe szanse na dojście dalej ma Wisła :roll:

#74 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 czerwiec 2005 - 13:08

Sado(L) powiedział:

I znowu Was Ventspils pojedzie? Nie ma się z czego cieszyć... Kolejna wpadka nafciarzy będzie i kolejny powód do śmiechu

Nie przesadzajmy, każdy powinien mieć szansę się pokazać. Oby Pogoń się znowu tak nie upokorzyła jak wtedy :?

#75 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 czerwiec 2005 - 14:31

Sado(L) powiedział:

I znowu Was Ventspils pojedzie? Nie ma się z czego cieszyć... Kolejna wpadka nafciarzy będzie i kolejny powód do śmiechu.

a Wisłe Kraków pojechali gruzini noico :?:
to kogo byś wolał zamiast Wisły Płock w eliminacjahc do UEFA :?:

#76 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 czerwiec 2005 - 15:17

Znicz Pruszków :mrgreen:

#77 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 23 czerwiec 2005 - 16:50

JJ powiedział:

Znicz Pruszków :mrgreen:

Zgadzam się :mrgreen: Znicz Pruszków powinien zagrać za Wisłę :mrgreen:
Obojętnie którą :mrgreen:

#78 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 czerwiec 2005 - 17:06

Nie... To Wicher Kobyłka powinien zagrać! :wink: :lol:

#79 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 24 czerwiec 2005 - 01:31

Churagan Bodzanów FORZA :!: :P okręgówka rulez hihi a tak wracając do tematu to zobaczycie że Wisła Płock niezawiedzie :) na takim farcie zdobyli te eliminacje , że teraz niepopuszczą :D

#80 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 25 czerwiec 2005 - 14:08

Engel do Wisły Kraków :?: :!:
http://sport.wp.pl/k... ... 5&ticaid=1

#81 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 czerwiec 2005 - 23:01

Kubicki został trenerem Polonii :twisted: I dobrze, ja tam się cieszę.

"Zarząd KSP Polonia Warszawa SSA informuje, że nowym trenerem I zespołu Polonii Warszawa został Dariusz Kubicki.
Dzisiaj (sobota, 25 czerwca 2005 r.) w hotelu "Marriott" został podpisany kontrakt, który przewiduje zatrudnienie trenera Dariusza Kubickiego w naszym klubie do 30 czerwca 2007 r.
[KSP "POLONIA" Warszawa S.S.A.]"

#82 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 26 czerwiec 2005 - 12:42

Z czego sie cieszyc? Kiepsko prowadzil Legie, wiec to nie nastraja optymistycznie. Moze z cienkimi jak dupa weza pilkarzami Polonii sobie poradzi, ale... za dobry trener to on nie jest...

#83 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 czerwiec 2005 - 13:43

Kubicki nie jest zły. Praktycznie grając jednym składem przez sezon zajął 2miejsce. Ale żeby do polonii poszedł? Bez przesady....

#84 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 26 czerwiec 2005 - 14:44

Nie no Kubicki nie jest słabym trenerem.Do wielkich mu trochę brakuje ,ale może pomóc Polonii w utrzymaniu się w przyszłym sezonie w ekstraklasie...jednak będzie do tego potrzebował szczęścia bo sama taktyka meczu nie wygra.A zespół z Warszawy najmocniejszego składu nie ma :roll:

#85 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 czerwiec 2005 - 15:25

Ale miasto nas dofinansuje :lol: Nie no, jak dla mnie milion razy lepszy Kubicki od jakiegoś Motyki, który więcej złego niż dobrego dla Polonii zrobił. Na pewno wolę Kubickiego od Broniszewskiego, który ledwo utrzymał Radomiaka w II lidze. Co do Polonii to podobno kupiliśmy jakiegoś bramkarza z Belgradu :shock:

#86 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5535 Postów:

Napisany 26 czerwiec 2005 - 18:19

Kubicki loozz Menedżer ale o ile dobrze pamiętam preferował system (pewnie nauczony od Dragomira Okuki) stareńkie 3-5-2 i to nie wyszło na dobre zespołowi. Ale...lubię Kubę więc powodzenia jak cosik :)

#87 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 czerwiec 2005 - 14:48

Hehe... Dzięki. :wink: Witamy kibica Widzewa na forum :lol:

#88 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 czerwiec 2005 - 16:54

To co już mamy? Polonię, Legię, Widzew, Znicz Pruszków... Może zamieszki zaczniemy odwalać? :twisted:

#89 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 czerwiec 2005 - 17:08

Hehe :wink: :lol: No Legia, Polonia i Widzew w jednym miejscu :wink: :lol: No i Pogoń, JJ... Proszę kibiców Areczki, Craxy, albo Scyzorów o ujawnienie się :twisted:

A tak żeby nie było totalnego offtopa, to Engel został terenerem Wisły. Jak dla mnie, to on im nie pomoże...

#90 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 01 lipiec 2005 - 20:44

Zobaczymy co zrobi , pokażą to wyniki :roll: Choć mi się wydaje ,że szykują się dobre czasy dla kibiców polskiej piłki...Wisła w Lidze Mistrzów? :roll: