Skocz do zawartości

Ocarina Of Time 3D

456 odpowiedzi na ten temat

#451 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4554 Postów:

Napisany 15 październik 2011 - 12:18

No do tych 3 moge faktycznie dopisac ostatniego DK, reszta mnie np nie interesuje ;)

#452 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2300 Postów:

Napisany 15 październik 2011 - 13:51

Ale stwierdzasz ogólnie, jakby każdego nie obchodziły. Doliczyć można jeszcze Fire emblem, F Zero i masę innych. Niektórzy nawet uważają Kirbiego za hit, sam nie znam gry, więc nie wiem.

#453 ogqozo

ogqozo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 714 Postów:

Napisany 15 październik 2011 - 14:39

F-Zero ostatni raz wyszło na GaCusiu. Przednia gierka zresztą, do dziś najlepszy "future racer". Różnorakie wyścigówki na Wii się nie umywają niestety.

#454 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9395 Postów:

Napisany 16 październik 2011 - 02:19

Zobacz postiluck85, o 15 październik 2011 - 11:01, powiedział:

IMO Nintendo nie jest dla Ciebie.
Właśnie mnie obraziłeś :foch:

Uwielbiam Phoenixa Wrighta.

I czekam na drugą część i NSMB już ponad miesiąc - ostatnio mam szczęście do Allegro i wysyłek stamtąd.

Po prostu nie chce mi się grać w OoT i już :cf:

#455 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 07 listopad 2011 - 20:16

Dziś odpaliłem Master Quest w The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS) - i powiem, że to jest kurna za***iste. Całe 40h jakie spędziłem z podstawą gry - to był taki wstępniak Dodany obrazek . Wszystko w odbiciu lustrzanym, pozmieniane, pododawane nowe przedmioty, skrzynki, poblokowane wejścia głazami, nowi przeciwnicy już na samym początku - TU SIĘ ZACZYNA WYZWANIE. Nie grałem nigdy w Master Quest - a na GC posiadam płytkę, ale nie odpalałem jej - bo niechciało mi się intra oglądać. Byłem święcie przekonany, że to tylko lustrzane odbicie - ale MIŁO SIĘ ROZCZAROWAŁEM.
Dziś zrobie tylko Deku Tree - a reszta na później, może za pół roku powrócę do Master Questa.
Ta ZELDA to pełnoprawne, kompletne wydanie. Piękna, długa - no BOMBA.

#456 tomasz

tomasz

Mega Man

• Forumowicze
  • 104 Postów:

Napisany 07 listopad 2011 - 20:33

Aye. Tylko szkoda, że nie można grać od razu w Master Questa bo normalny tryb jest za łatwy (poza water temple) ale faktycznie nawet dungeony i zagadki w nich się zmieniły na trudniejsze. Fajny smaczek i warto przejść grę jeszcze raz. Szczególnie widać różnice jak te szkielety w zbroi i z tarczą atakują tym skok-atakiem to z pół życia idzie jednym hitem, tak samo zombiaki próbujące wetknąć nam penisa do mordy są teraz znacznie bardziej wymagającymi adwersarzami, bez biggoron sworda bywa ciężko.

#457 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4554 Postów:

Napisany 07 listopad 2011 - 20:39

Ja juz mozg wysilalem w brzuchu Jabu.

Dodaj odpowiedź