Ocarina Of Time 3D
Rozpoczęte przez
Kaxi
, cze 16 2010 07:14
456 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 kwiecień 2011 - 21:26
Napisany 16 maj 2011 - 21:32
Pious, o 16 maj 2011 - 21:20, powiedział:
Bonus dla preorderów http://www.gonintend...y.php?id=158242
po byku bonusy
Napisany 31 maj 2011 - 09:55
Nie liczac dzisiaj, to za 17 gry szpilami ;]
Mam nadzieje, ze dytrybutor ma ogarniety temat i 17 dostane pudelko okaryny w media markecie albo innym sieciowym markecie.
Raz dziennie to zaliczam ;]
Muzyka w menu i ten charakterystyczny "szmer" jak Link biegnie ;] Dzwieki z dziecinstwa lol
Mam nadzieje, ze dytrybutor ma ogarniety temat i 17 dostane pudelko okaryny w media markecie albo innym sieciowym markecie.
Muzyka w menu i ten charakterystyczny "szmer" jak Link biegnie ;] Dzwieki z dziecinstwa lol
Napisany 31 maj 2011 - 11:53
Nie lepiej preorder zrobić? Też cenię sobie wygodę pójścia do sklepu, ale w marketach trochę się przepłaca. Z całym szacunkiem dla dystrybutora i jego starań włożonych w marketing, dostępność gier Nintendo w PL od lat jest mierna i nic nie wskazuje na to, aby coś się zmieniło.
Napisany 31 maj 2011 - 12:09
Tawotnica, o 31 maj 2011 - 11:53, powiedział:
Nie lepiej preorder zrobić? Też cenię sobie wygodę pójścia do sklepu, ale w marketach trochę się przepłaca. Z całym szacunkiem dla dystrybutora i jego starań włożonych w marketing, dostępność gier Nintendo w PL od lat jest mierna i nic nie wskazuje na to, aby coś się zmieniło.
Ile w ultimie ? 169zl ? + wysylka ? 10zl? 15zl ? Ile zaplace u listonosza ? 180?185? 5zl taniej jak przeleje i nie mam pewnosci czy dostane w piatek 17
Wole dac 10zl i miec od reki. A biorac pod uwage wysylke, bardzo czesto cena jest taka sama. Nie bedzie zeldy na 3ds po 219zl
Napisany 31 maj 2011 - 13:51
iluck85, o 31 maj 2011 - 09:55, powiedział:
Nie liczac dzisiaj, to za 17 gry szpilami ;]
Też bym chętnie kupował w tradycyjnym sklepie, ale u mnie jest tyko Empik (i też bez gier na Wii, DS, 3DS), a ceny tam są co najmniej wysokie. Zazdroszczę tej OoT tym co kupią, bo gra super, ale nie chce mi się płacić 160 za coś co już mam i znam na pamięć. Czekam dalej na coś n 3DS, ale jeszcze nie wiem na co poza grami z końca roku.
Napisany 31 maj 2011 - 18:50
Ile zaplacisz za bilet ? 10zl ? Taniej niz autem 
Ultima nikogo. Oni lubia robic taki motyw- ze niby maja gry, ale nie maja i czekaj jak debil az oni wysla- ofcoz wysla jak gra dojdzie o czym nikt nie informuje, dopiero jak sie upomnisz to o tym powiedza
Podobne akcje byly z grami na 3DS w dniu premiery i wiele osob to wytykalo ultimie.
Takze, ultima nikogo.
Pojde do MM 5-10zl wiecej i bede mial od reki bez czekania na kuriera,listonosza i mysli- dojdzie czy nie dojdzie.
W media np taki alan wake byl dzien przed premiera juz dostepny :>
Ultima nikogo. Oni lubia robic taki motyw- ze niby maja gry, ale nie maja i czekaj jak debil az oni wysla- ofcoz wysla jak gra dojdzie o czym nikt nie informuje, dopiero jak sie upomnisz to o tym powiedza
Takze, ultima nikogo.
Pojde do MM 5-10zl wiecej i bede mial od reki bez czekania na kuriera,listonosza i mysli- dojdzie czy nie dojdzie.
W media np taki alan wake byl dzien przed premiera juz dostepny :>
Napisany 31 maj 2011 - 19:10
iluck85, o 31 maj 2011 - 18:50, powiedział:
Podobne akcje byly z grami na 3DS w dniu premiery i wiele osob to wytykalo ultimie.
Takze, ultima nikogo.
Takze, ultima nikogo.