Skocz do zawartości

Nowy Numer Tym Ostatnim

• Please log in to reply
92 odpowiedzi na ten temat

#91 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 06 lipiec 2010 - 11:26

Zobacz postAlbafica, o 06 lipiec 2010 - 00:08, powiedział:

No tak, wiadomo, mnie też nudzą ciągłe tego typu dyskusje, ale z drugiej strony chciałbym załóżmy wiedzieć jaki jest top 10 gier na PSP wg., któregoś z członków z ekipy recenzującego gry na tego handhelda. Może w jakiś sposób nawiązałoby to do tego co było wspominane w tym temacie, że mało wiadomo o gustach poszczególnych recenzentów.

Przecież to jest jakiś kompletny bullshit. Jak ktoś może nie wiedzieć, jaki redaktorzy mają gust? Weź ostatnie numery, zobacz jakie są recenzje, i jakie przy nich oceny, i będziesz wiedział. Jeśli ktoś np. po lekturze numerów z moimi reckami stwierdzi, że lubię sportówki, to olo nad olo. A to, czy jak czegoś nie recenzuję, to i tak lubię - można chyba wynieść z lektury postów na forum.

#92 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16859 Postów:

Napisany 06 lipiec 2010 - 11:38

Zobacz postBlizzard Beast, o 06 lipiec 2010 - 11:26, powiedział:

A to, czy jak czegoś nie recenzuję, to i tak lubię - można chyba wynieść z lektury postów na forum.

Tyle że z pewnością znakomita większość czytelników forum nie odwiedza

#93 Albafica

Albafica

Pikachu

• Forumowicze
  • 73 Postów:

Napisany 06 lipiec 2010 - 11:44

Blizzard Beast powiedział:

Przecież to jest jakiś kompletny bullshit. Jak ktoś może nie wiedzieć, jaki redaktorzy mają gust? Weź ostatnie numery, zobacz jakie są recenzje, i jakie przy nich oceny, i będziesz wiedział. Jeśli ktoś np. po lekturze numerów z moimi reckami stwierdzi, że lubię sportówki, to olo nad olo. A to, czy jak czegoś nie recenzuję, to i tak lubię - można chyba wynieść z lektury postów na forum.
Podałem jedynie przykład i tak jak pisałem oparty o to o czym pisali ludzie wcześniej, to nie mój wymysł ;) I tu nie chodzi mi ogólnie o gusta i guściki recenzentów, a o te typy gier. Bo np. możesz stwierdzić, że jakaś gra sportowa jest fajna na PS3, choć nie zagrywasz się w tego typu tytuły i wtedy jakiś czytelnik pomyśli ,,kurde, ja też nie lubie sportówek, ale skoro jemu się spodobała to może rzeczywiście jest warta"? Zresztą to tylko luźna propozycja, bez bullshitów :skacze: