Skocz do zawartości

Rest of World - pozostałe ligi i "okolicznościowe"

• Please log in to reply
445 odpowiedzi na ten temat

#31 kubicz

kubicz

cham, prostak i odważnik z internetu

• Forumowicze
  • 2695 Postów:

Napisany 15 wrzesień 2005 - 22:36

po 45 min. mamy: Wisła przegrywa 0-1 (karny po faulu na Saganie, dobrze tak Wiśle :twisted: )
Groclin remisuje 1-1 (dobrze, a jak wygra będzie lepiej :D )

EDIT: Wisła Kraków - Vitoria Guimaraes 0:3 dobrze im tak :twisted:
Cleber (24 min. - karny)
Mario Sergio (70 min.)
Benachour (71 min.)

Groclin Dyskobolia - RC Lens 1:1 (1:1)
Piotr Rocki (14 min.) - Hilton (13 min.)

#32 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 wrzesień 2005 - 00:23

biała gwiazda :!: spier**laj do gniazda :!:
ehh szkoda gadać - dno

#33 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 16 wrzesień 2005 - 14:54

Roma ladnie sie rozprawila z Arisem Saloniki. Totti strzelil piekna brameczke. Ogolnie rzecz biorac Giallorossi grali przepieknie. Panucci pokazal sie z dobrej strony, to samo Aquilani, ktory rowniez huknal brame. Spotkania Vitorii z Wisla nie bede komentowal...

#34 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 16 wrzesień 2005 - 16:34

Brawo dla Groclinu , cisza reakcją na poczynania Wisły.Szkoda mi trenera Engela ,który nie zasłużył na to co zrobili mu jego piłkarze.
Wygrał również Szachtar ,zremisował Metalurg Donieck i Dnipro Dnipropietrowsk w pucharze Uefa.Brawo!!!

#35 kubicz

kubicz

• Forumowicze
  • 2695 Postów:

Napisany 16 wrzesień 2005 - 20:19

No coż jak to powiedział pan autobusie : Wisła z c**ja wytrysła. I to wystarczy za komentarz. A to jest bonus:
Vitoria Guimaraes w lidze

Co do Groclinu, to gratuluje i oczekuje że w Grodzisku, Francuzi zostaną wysoko pokonani.

#36 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 17 wrzesień 2005 - 11:25

Jak to jest że mistrz polski przegrywa z przedostatnim zespołem ligi portugalskiej i to jeszcze 3:0 :? Vitoriia w tym sezonie strzelił 4 bramki, w tym 3 wiśle.

#37 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 17 wrzesień 2005 - 12:40

Za to Groclin mial potwornego farta. Slupki, poprzeczki, niecelne dobitki. Po prostu dzieci szczescia. Nie wiem, jak to bedzie wygladac w Grodzisku, ale mam nadzieje, ze lepiej, Co prawda, 40% skladu byla kontuzjowana. Czekamy na popis u siebie.

#38 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 wrzesień 2005 - 22:34

a w tym meczu Lens - Groclin to padł jkaiś samobój :?: bo coś mi się obiło o uszy ale niewiem dokładnie ocohodzi :)

#39 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 17 wrzesień 2005 - 22:54

Tak, padl samoboj po strzale Piotrka Rockiego. Futbolowka odbila sie od jakiegos francuskiego obroncy i wpadla do siatki. W ogole ten gol byl jakis taki "wpechany:, taki na sile.

#40 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 wrzesień 2005 - 01:12

aha hehe, thnx 4 info , juz myslalem ze to nasi se samobója :lol: ale sie francuzi musieli wnerwić że sami oddali gola u siebie :D

#41 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 23 wrzesień 2005 - 12:17

Eurosport pokaże mecz Groclinu z Lens (godzina 18:30) ,natomiast w TVP zobaczymy mecz Wisły z Vitorią Guimares (godzina 20:30)
Co do drużyny z Portugalii to w ostatniej kolejce przegrała ona na wyjeździe z Belenenses(czwartą drużyną ligi) 1 do 3 i tym samym spadła na ostatnie miejsce w lidze.Jakby na to popatrzył kibic z dowolnego państwa w Europie to dojdzie do wniosku ,że Orange Ekstraklasa prezentuje poziom drugiej ligi portugalskiej :? Śmieszne? :|

#42 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 23 wrzesień 2005 - 15:20

Bruce powiedział:

Jakby na to popatrzył kibic z dowolnego państwa w Europie to dojdzie do wniosku ,że Orange Ekstraklasa prezentuje poziom drugiej ligi portugalskiej :? Śmieszne? :|
Nie śmieszne tylko prawdziwe :( do tego jeszcze ci pseudokibice :x

#43 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 24 wrzesień 2005 - 13:23

Coraz bardziej zaczyna zaskakiwać mnie piłka :| Po tym jak Udinese zaiwiesiło Jaquinte teraz Sparta Praga pozbyła się Karela Poborskyego :shock: Najpierw zawiesili reprezentanta Czech za publiczne krytykowanie trenera a wczoraj zdecydowali się go wypożyczyć do drugoligowego klubu :shock: Dodatkowo Sparte ukarała UEFA ,za rasistowskie zachowania kibiców podczas meczu z Ajaxem ,grzywną wynoszącom 32 tysiące Euro :| Nic tylko wstać i bić brawo drużynie z Pragi :?

#44 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 wrzesień 2005 - 03:33

Bruce powiedział:

Eurosport pokaże mecz Groclinu z Lens (godzina 18:30) ,natomiast w TVP zobaczymy mecz Wisły z Vitorią Guimares (godzina 20:30)
Co do drużyny z Portugalii to w ostatniej kolejce przegrała ona na wyjeździe z Belenenses(czwartą drużyną ligi) 1 do 3 i tym samym spadła na ostatnie miejsce w lidze.Jakby na to popatrzył kibic z dowolnego państwa w Europie to dojdzie do wniosku ,że Orange Ekstraklasa prezentuje poziom drugiej ligi portugalskiej :? Śmieszne? :|
drugiej :?: chyba raczej trzeciej albo czwartej,niestety taka prawda :|

#45 kubicz

kubicz

• Forumowicze
  • 2695 Postów:

Napisany 29 wrzesień 2005 - 20:35

Groclin - Lens 2:4 (0:2)
Sedlacek (57 min. - karny), Sablik (79 min.) - Cousin (23 min., 54 min.),
Dindane (29 min.), Lachour (90 min.)

#46 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 wrzesień 2005 - 08:49

komenatz dotyczacy polskiej pilki -DNO :evil: :evil: :evil:

http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

#47 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2005 - 11:25

Co tu dużo mówić dopiero teraz wróciliśmy do szeregu.Taki jest poziom polskiej piłki,a występy Wisły i Groclinu parę sezonów temu to czysty przypadek i szczęście.Dobrze się stało ,że będziemy mieli tylko dwie drużyny.Wszak i tak z naszej ligi nie ma czterech czy nawet trzech drużyn godnych występów w pucharach.A tak te dwie zawsze się znajdą :|
Co do wczorajszych meczów:Groclin odpadł ale zrobił to w miarę dobrym stylu,natomiast Wisła....zagrała beznadziejnie i aż żal coś o jej występie mówić :(
Dla mnie jedynym pocieszeniem są awanse drużyn:CSKA Moskwa,Dnipro Dnipropietrowsk,Lokomotiv Moskwa,Zenit St.Pettersburg i Szachtar Donieck. :roll:

A żeby dobić polskich kibiców i pokazać ,że chcieć to móc wystarczy spojrzeć na wyniki Lewski Sofia czy Cska Sofia... :?

#48 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2005 - 12:11

:lol: - myśle że to wystarczy za cały komentarz.

#49 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 wrzesień 2005 - 14:00

szkoda gadać jawnie , coś takiego jak polski futbol NIEISTNIEJE :!:
EDIT: doszedłem do wniosku , że wszystkie talenty jakie mamy w kraju niech jak najszybciej wyjadą za grancię do normalnych klubów żeby się rozewijąć a nie cofać w rozwoju w polskiej "extra"klasie... RATUJ SIĘ KTO MOŻE :!:

#50 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 10 październik 2005 - 10:37

Sześć dni temu rozlosowano grupy kolejnej rundy pucharu UEFA.Co o nich sądzicie?
Ja coś napiszę o szansach drużyn ,którym kibicuje :wink:
:arrow: Grupa 2 Lokomotiv Moskwa powinien awansować spokojnie z trzeciego miejsca za Espanyolem i Palermo :roll:
:arrow: Grupa 4 Podobnie jak Lokomotiv z trzeciej pozycji powinno awansować dalej Dnipro Dnipropietrovsk.Wyżej raczej będą AZ Alkmaar i Middlesborough :wink: W tej grupie walczy też pogormca Wisły Płock-Grashoppers Zurich.
:arrow: Grupa 6 CSKA Moskwa awansuje raczej na pewno a o pierwsze miejsce powalczy z Olympique Marsylią :)
:arrow: Grupa 7 Szachtar Donieck w ciężkiej grupie ale awans powinni wywalczyć.VFB Stuttgart,PAOK Saloniki i Stade Rennes mogą jednak sprawić pewne problemy mistrzom Ukrainy...
:arrow: Grupa 8-Według mnie najmocniejsza.Zenit St.Pettersburg będzie miał problemy z wyprzedzeniem Besiktasu,FC Sevilli i Boltonu,ale kto wie :roll: W tej grupie gra również Vitoria Guimares :mrgreen:
Ogólnie,biorąc rzecz optymistycznie widzę 4 drużyny w dalszej fazie z tych za które trzymam kciuki :)

#51 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 21 październik 2005 - 15:44

Roma wygrala, grajac bez Montelli, Cassano i Tottiego, z Tromso na ich terenie. Co ciekawe, byl snieg i dosyc trudna nawierzchnia. Palermo rownie zwyciezylo, wiec ostanio Wlosi raczej lepiej sobie radza w UEFA niz w Champions League;]

#52 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 09 listopad 2005 - 11:35

Kandydatura Polski i Ukrainy do zorganizowania Mistrzostw Europy w 2012 przeszła do ścisłego finału.Wynik głosowania wyglądał tak:
:arrow: Włochy 11 głosów
:arrow: Chorwacja/Węgry 9 głosów
:arrow: Ukraina/Polska 7 głosów

Do finału nie weszły kandydatury Turcji( 6 głosów) i Grecji (2 głosy)
Ogłoszenie organizatora ME 2012 odbędzie się na początku grudnia.

:| słówko komentarza....czy nasza kandydatura ma sens??!! Jeśli nas wybiorą to albo się coś szybko ruszy z infastrukturą albo damy taką plamę jakiej świat nie widział :?

#53 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 09 listopad 2005 - 14:04

Mnie ta wiadomość zszokowała :shock: , szczególnie po tym raporcie UEFA.

#54 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 09 listopad 2005 - 17:14

Moja odpowiedz jest taka. To znaczy jest ich kilka. Pierwsza: i tak nie wygramy. Druga : Damy plame, biorac pod uwage to, ze Polacy nie sa zbyt zborni i raczej nie wezma sie w garsc, a sumka, jaka dostaniemy od fifa nie bedzie nam starczyc. Trzecia: Moze w koncu zwyciezymy, wybudujemy piekne stadiony, mlodzi pilkarze beda mieli sie gdzie ksztalcic, a starzy wyjadacze gdzie rozgrywac ligowe spotkania, nie martwiac sie, ze skreca sobie noge na nierownej nawierzchni czy blocie. :roll:

#55 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 listopad 2005 - 23:47

pier...ony Manchester :x pier...ony :!: tylko ten mecz mi niewszedł jak oni mogli im bramki u siebie nawet niestrzelić :?: :?: :?: coza hamy... ale niema strachy , jutro wygram 5 baniek bo postawiłem na Petrzalke że pojedzie z Interem na San Siro :mrgreen:

#56 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 listopad 2005 - 03:59

i znowu hajs przegrałem ale tera to już przegięcie... wiecie który mecz mi niewszedł :?: absolutny pewniak bezwględny czyli Celtic - Dunfermline :!: niewidziałem tego meczu ale niejestem sobie w stanie wyobrazić jak Celtowie mogli u siebie na Celtic Park przegrać 0-1 z jakimiś kalekami z końca tabeli...

#57 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 02 grudzień 2005 - 22:25

Puchar UEFA: Crvena Zvezda - Roma 3:1

heheeheheheh , co ta Roma zrobiła ?

#58 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 02 grudzień 2005 - 22:32

heh karny w wykonaniu cassano to majstersztyk :lol:

no i ladna brama ta dla tych bosniakow czy co to bylo ;d ta w okienko.

#59 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 03 grudzień 2005 - 16:11

cASSano to idiota! :lol: Co do Romy. Grala bez Tottiego, Montelli, Manciniego - wiec jest poniekad usprawiedliwona :P A Cassano ma przejsc do Realu za 5 milionow ojro. Moim zdaniem, to i tak troche za malo(ten karny nie deprecjonuje jego umiejetnosci;]), bo to wielki talent jest. Ale maja go ponoc pozyskac juz w styczniu. To dobry znak, przynajmniej giuve go nie dostanie;p.

#60 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 03 grudzień 2005 - 22:36

To akurat mnie cieszy ze juve go nie kupii :) wydaje mi się ze jakos niepasuje mimo ze jest dobrym zawodnikiem no ale zobaczymy jak sie potoczą losy tego zawodnika , z zawodnikow romy chcialbym tylko De Rossiego w Juve