Skocz do zawartości

Fahrenheit (Indigo Prophecy)

• Please log in to reply
185 odpowiedzi na ten temat

#181 Aras

Aras

Pink Panther

• Moderatorzy
  • 8519 Postów:

Napisany 17 styczeń 2010 - 11:52

Debeef no na X360 przecież, jestem xboyem, faszystą i nienawidzę nowych gier.

a granie na pc zawsze będzie miało ten problem, że konsolowiec spróbuje pograć, po chwili stwierdzi, że się nie da nawet jeśli wszystko działa :lol: najgorzej jest to wytłumaczyć komuś kto ma tylko blaszkę :P

#182 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11900 Postów:

Napisany 17 styczeń 2010 - 13:20

Mi w sumie Fahrenheit bardzo sie podobal do momentu matrixowego pojedynku. Potem to juz byla totalna rownia pochyla, z bardzo nieciekawymi finalami.

#183 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 17 styczeń 2010 - 16:57

Zobacz postshinian, o 17 styczeń 2010 - 13:20, powiedział:

Mi w sumie Fahrenheit bardzo sie podobal do momentu matrixowego pojedynku. Potem to juz byla totalna rownia pochyla, z bardzo nieciekawymi finalami.

ale akt miłosny z jak by tu nie patrzeć denatem to rzecz niespotykana w przemyśle rozrywkowym, chociaż moim topowym fabularnym akcentem jest ta stara babunia na wózku która okazuję się byś sam-wiesz-kim :neutral:

#184 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11900 Postów:

Napisany 17 styczeń 2010 - 23:22

Babuszka rzeczywiscie rzadzi. Jako kontr wage mamy natomiast te Purpurowe i Zlote stworki, ktore pasuja do gry jak piesc do oka. Rozumiem, ze trzeba bylo czlonkow zakonow przedsawic w sposob niezwykly. Chodzace krysztaly nie byly jednak dobrym rozwiazaniem.

#185 Gość_jachu2_*

Gość_jachu2_*
  • Goście

Napisany 18 styczeń 2010 - 00:28

Mnie druga połowa gry, poza aktem nekrofilii, kompletnie wyleciała z pamięci. Po prostu im dalej, tym fabuła bardziej zalatywała kupą. Autorom wyraźnie brakło pomysłów. Największy skok adrenaliny to dzień drugi i nieoczekiwana wizyta władz. Co tu zrobić, co począć?! Świetna sprawa, gdy musimy robić wszystko w pośpiechu, a ten jak wiemy jest złym doradcą. Do tego duże wrażenie zrobiła na mnie filmowość gry, sposób ukazania wydarzeń i ścieżka dźwiękowa.

#186 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17531 Postów:

Napisany 18 styczeń 2010 - 21:29

autorom bardziej zabrakło czasu