Skocz do zawartości

Forumowy Ranking Użytkowników Ps3

• Please log in to reply
2223 odpowiedzi na ten temat

#2221 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22465 Postów:

Napisany 20 maj 2012 - 19:16

Zobacz postSylvan Wielki, o 20 maj 2012 - 18:49, powiedział:

A burn zaczyna zdania z małej litery, często nie stosując w ogóle interpunkcji i nikt mu tego za złe nie ma. Gdyby natomiast miał, to burn jest na tyle inteligentny by mieć ich zdanie w poważaniu.
Burn pewnie jest ;)

#2222 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9395 Postów:

Napisany 21 maj 2012 - 00:33

Zobacz postSylvan Wielki, o 20 maj 2012 - 18:49, powiedział:

100% w DU wpadnie. Odszukałem patent na niezwykle szybki grind.

Podziel się, z ciekawości, bo ja i tak to mam za sobą.

#2223 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4252 Postów:

Napisany 21 maj 2012 - 01:48

Nie widzę problemu, kolego.
W zasadzie to nic niezwykłego, niemniej zaniepokoiłeś mnie tym ile może to trwać. Zatem obmyśliłem niezły speed run, taki, że w ok. sześć min. ulepsza się całą postać. :raikoh:

Wybiera się pierwszy etap w Piratach.... Skacze się na działo, szybko nim strzela i przeskakuje po kładkach do kolejnego. Szybkie wystrzały w cele i po klucz się udajemy (plansza odblokowana, ale nas gwiazdy interesują).
Gwiazdę zdobywamy i do bramy udajemy się - jakieś 96sek. za nami, a etap zaliczony.

W kolejnym podpalamy co mamy podpalić i od razu strzelamy po skosie, oraz przed siebie. Niszczymy osłonę pokrętła i przeciwnika, który buduje ścianę, która zatrzymuje nas na kilka sekund. Pokrętłem robimy niecały obrót by czasu nie tracić, a podwójny skok umożliwia dostanie się przez kładkę. Zabieramy dopałkę i zabijamy najmocniejszego przeciwnika zbierając dodatkowo gwiazdkę.
Szybko do pokrętła biegniemy i okręcamy do o 400stopni. Zanim scenka z ptakiem się włączy, podnośnik będzie już na dole. Bierzemy przedmiot (podwójny skok, by czasu nie tracić) i otwieramy bramę. Całość trwa ok dwie minuty.

W planszy z bossem szybko wszytko przeskakujemy i udajemy się do działa. Pasek bossa nie jest pokazany, ale i tak energia mu schodzi. Dopałką zabijamy najmocniejszego wroga, zabieramy klucz, a resztę ignorujemy.
Gasimy pożar, a w oczekiwaniu na bossa zabijamy przeciwników (skok), dlatego teraz, ponieważ mamy 4 poziom siły. Ostrzeliwujemy statek i kończymy poziom.

Oczywiście mamy marna ilość złota, zabitych przeciwników i tym samym otrzymujemy najniższą range, ale ona nas nie interesuje. W godzinę ulepszyłem 4ro krotnie więcej postaci niż podczas normalnej gry.

#2224 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9395 Postów:

Napisany Wczoraj, 00:56

Gościu :ninja: Chodziło mi o 2-3 zdania, nie opis przejścia :olo:

To mam lepszy patent. W te swoje 96 sek. przechodzisz pierwszy etap, zapisujesz, wychodzisz do menu i włączasz go jeszcze raz. I tak w kółko. Nie szybciej? :cf: