Skocz do zawartości

Neo Plus w TELEWIZJI

143 odpowiedzi na ten temat

#31 piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 15684 Postów:
  • Gadu-Gadu3140262
  • LokalizacjaRadom/WW
  • GamertagpiterekdPL
  • Sprzętx360, gbasp

Napisany 02 listopad 2005 - 16:13

Rinoa powiedział:

kurcze! a ja nie mam 4FunTV... będzie jakaś powtórka? coś bym może wykombinowała...

4funTv jest kiepskie, nie masz czego żałować Rinoa 8) Wywiad z Gulashem nie uratuje tej stacji w moich oczach :evil:
  • +
  • -
  • 0

#32 Gość__*

• Goście

Napisany 02 listopad 2005 - 17:32

Rinoa powiedział:

kurcze! a ja nie mam 4FunTV... będzie jakaś powtórka? coś bym może wykombinowała...

Ktoś pisał parę dniu temu na czacie, że dziś ma być powtórka o 22:00. Nagram, Rino, to sobie potem obejrzymy:D .

Zamiast Mononoke Hime, na ten przykład XD.
  • 0

#33 Caspian

Toad

• Forumowicze
  • 6 Postów:
  • Gadu-Gadu2312072
  • LokalizacjaPoznań

Napisany 10 listopad 2005 - 11:53

Ogladam zagrywke - patrze i normalnie szok - Gulek na ekranie ^^
No tak ale czy to prowadzacy program byl taki wielgachny czy Gulash jest taki hmm "zgrabny" ?? ;) Milo jest zobaczyc "naczelnego" na zywo - oby bylo wiecej takich okazji,
Pozdrawiam, Cas :klaszcze:
  • +
  • -
  • 0

#34 Gość__*

• Goście

Napisany 10 listopad 2005 - 13:07

też widziałem gulasha- i śmiało moge stwierdzić że to on bardziej by się nadawał na prowadzącego ten program, bo tych dwóch to moim zdaniem zupełnie nie ma pojęcia o tym jak porządnie zrecenzować gry
  • 0

#35 logan

• Forumowicze
  • 1502 Postów:

Napisany 10 listopad 2005 - 14:31

Wie ktoś moze czy jeszcze będzie leciał ten odcinek jak tak to kiedy? Albo czy da rade skas sciagnac te odcinek
  • +
  • -
  • 0

#36 Caspian

Toad

• Forumowicze
  • 6 Postów:
  • Gadu-Gadu2312072
  • LokalizacjaPoznań

Napisany 10 listopad 2005 - 14:54

Nie bedzie juz po ptokach ; ;
  • +
  • -
  • 0

#37 pico

The Siberian Siren

• Moderatorzy
  • 5304 Postów:
  • Gadu-Gadu5476163
  • Tlenpico77
  • LokalizacjaStargard Szczeciński / Szczecin
  • GamertagKASiPIC
  • PSN IDKASiPIC
  • SprzętPlayStation, PlayStation2, PlayStation3, Xbox 360.

Napisany 15 listopad 2005 - 14:33

Ja chciałbym, by powstał program (na jakimś ogólno-dostępnym kanale) z prawdziwego zdarzenia, o grach wychodzących na konsole i o news'ach dotyczących nextGenów prosto z Japonii, czy też Ameryki... :mrgreen:

#38 Gość__*

• Goście

Napisany 15 listopad 2005 - 23:57

Co wy tak na tego Gulka napaleni jestescie? Przeciez to zwykly czlowiek jest. Ot, wypalilo mu w zyciu i juz. Ladujecie mu tylko poczucie "waznosci":) Chociaz wcale bym nie powiedzial ze bedac naczelnym w ne-plusie, na dodatek w Polsce, to tak rozowo jest. Polowa z Was pewnie w wiekszosc gier by go rozwalila... :lol:
  • 0

#39 Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12233 Postów:
  • Gadu-Gadu13313909
  • LokalizacjaChiba City
  • PSN IDScorpic_PL
  • SprzętPSX, PS2, PS3

Napisany 16 listopad 2005 - 09:10

w_w_w powiedział:

Chociaz wcale bym nie powiedzial ze bedac naczelnym w ne-plusie, na dodatek w Polsce, to tak rozowo jest.

Tu chodzi nie tyle o Neo, co fakt że stworzył tak naprawdę konsole w umysłach graczy w Polsce. No i dawał najwspanialsze recenzje w historii. Mordobić. Noe+ to tylko wisienka na torcie :ninja:

w_w_w powiedział:

Polowa z Was pewnie w wiekszosc gier by go rozwalila...

No ta, pewnie dlatego na PSE z Gul-sanem mógł w PESa za grać każdy. W dodatku Gulash grał padem od PSX bez analogów. Za wygraną fant. Pod koniec za dużo fantów nie ubyło :P :P

#40 Gość__*

• Goście

Napisany 24 listopad 2005 - 11:21

heya!! :klaszcze: jestem tu nowy (fajnie być na forum)
  • 0

#41 Zeus-Nelson

get to de czopa!

• Moderatorzy
  • 3934 Postów:
  • Gadu-Gadu3895935
  • LokalizacjaKonin
  • PSN IDZeus-Nelson
  • SprzętPS3, PS2, PSP

Napisany 24 listopad 2005 - 20:54

Nailik powiedział:

heya!! jestem tu nowy (fajnie być na forum)

taaa fajnie :? i mozesz na dobry poczatek zarobic warna za bezsensowne posty tego typu :o polecam zapoznanie sie z REGULAMINEM FORUM :!: zanim cokolwiek napiszesz :x :bash:

#42 Gość__*

• Goście

Napisany 28 listopad 2005 - 10:34

kuuuurde nie wiedziałem.... przykro mi

kurV@ czy nie można zażartować, czy nie rozumiesz prostackiego poczucia humoru :trup:
  • 0

#43 Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4612 Postów:
  • Gadu-Gadu1057579
  • LokalizacjaAsgard / Helheim
  • SprzętPSX, N64, DC, PS2, PSP, NDS, X360

Napisany 28 listopad 2005 - 19:27

Nailik powiedział:

kurV@ czy nie można zażartować, czy nie rozumiesz prostackiego poczucia humoru

Kit z tym, czy Zeus rozumie. Ja nie bardzo. Dlatego radze zamknac juz ta dyskusje.
  • +
  • -
  • 0

#44 Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5667 Postów:
  • Gadu-Gadu40321003
  • LokalizacjaeMDe
  • PSN IDYoori_PL
  • SprzętPSX, PS2, PS3, PSP

Napisany 06 grudzień 2005 - 12:56

Dzisiaj rano w TVP2 w programie "Pytanie na śniadanie" był Oskar i Qoora, chyba mieli za mało czasu antenowego bo Qoora nie zdążył sie nawet rozgrzać a już musiał kończyć :wink:
  • +
  • -
  • 0

#45 Rinoa

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1257 Postów:
  • Gadu-Gadu9038457
  • LokalizacjaWarszawa
  • SprzętPlaystation 2

Napisany 06 grudzień 2005 - 18:47

łoo, fajnie... ale mówili coś o nich czy jak? pytali ich o coś szczególnego?
  • +
  • -
  • 0

#46 Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5667 Postów:
  • Gadu-Gadu40321003
  • LokalizacjaeMDe
  • PSN IDYoori_PL
  • SprzętPSX, PS2, PS3, PSP

Napisany 07 grudzień 2005 - 12:23

Rinoa powiedział:

łoo, fajnie... ale mówili coś o nich czy jak? pytali ich o coś szczególnego?

Oskar opowiadał o grach, podawał tytułu które można by kupić dziecią na mikołaja czy też pod choinke i tłumaczył, że na pudełkach z grami jest oznaczenie wiekowe(prowadzący byli zdeka zaskoczeni tą wiadomością :) ) no i lansował N+ :wink:

Qoora pokazał PSP, zachwalał konsolke, mówił że oprócz grania można oglądać filmy i słuchać MP trójki. Potem pokazał player MP3 i zaczoł tłumaczyć co i jak a pani prowadząca mu przerwała i walneła teks "MP3 to taki magnetofon gdzie nie trzeba wkładać kaset ani płyt" :lol: to była wiadomośc dla rodziców i dziadków.

W sumie obaj mieli może 10 min. czasu antenowego, troche mało ale zawsze coś :wink:
  • +
  • -
  • 0

#47 Rinoa

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1257 Postów:
  • Gadu-Gadu9038457
  • LokalizacjaWarszawa
  • SprzętPlaystation 2

Napisany 07 grudzień 2005 - 22:45

Yoori powiedział:

"MP3 to taki magnetofon gdzie nie trzeba wkładać kaset ani płyt"

załamałam się :trup: dobrze, że Oscar mówił o tych znaczkach, może to im przemówi do rozumu -_-
  • +
  • -
  • 0

#48 junak

Mega Man

• Forumowicze
  • 131 Postów:
  • LokalizacjaRybnik
  • SprzętPC, PS2, PSP, Nintendo Wii

Napisany 20 grudzień 2005 - 19:52

Redaktorzy z N+ w TV nieźle... oby tak dalej bo to niezła reklama dla magazynu jest!!
  • +
  • -
  • 0

#49 Zeus-Nelson

get to de czopa!

• Moderatorzy
  • 3934 Postów:
  • Gadu-Gadu3895935
  • LokalizacjaKonin
  • PSN IDZeus-Nelson
  • SprzętPS3, PS2, PSP

Napisany 05 luty 2006 - 12:18

Prosze, niedawno TVP, pozniej program na Hyperze, a dzisiaj widziałem Grabarza w Dzień Dobry TVN 8) trzeba przyznac ze gadał madrze :wink: niewiedziałem ze jeden z moich ulubionych redaktorów N+ ma az tyle "zdolności" i kwalikikacji, ze zna sie na tylu rzeczach :twisted: chyba przestane sie juz dziwic tym ciekawym wstepom, które pojawiaja sie zwykle w jego recenzjach :angel: ciekawe gdzie teraz bedziemy mogli jeszcze zobaczyc redaktorów N+ :?:
Ogolnie niezle sie zdziwiłem kiedy zobaczyłem jak moi rodzice ogladaja program na TVN, mowi sie na temat roznych tricków marketingowych a tu wyskakuje Graber :D-big respect 8)

#50 Rinoa

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1257 Postów:
  • Gadu-Gadu9038457
  • LokalizacjaWarszawa
  • SprzętPlaystation 2

Napisany 05 luty 2006 - 12:42

Żartujesz :cry: A ja znów nie widziałam :cry: Dzisiaj? Ogladałam DDTVN... ale nie od rana, ale zlamiłam... Jest jakaś powtórka?

EDIT:
Myślicie, że Dzień Dobry TVN w sobotę to powtórka z poprzedniej niedzieli czy nowy program?
  • +
  • -
  • 0

#51 Zeus-Nelson

get to de czopa!

• Moderatorzy
  • 3934 Postów:
  • Gadu-Gadu3895935
  • LokalizacjaKonin
  • PSN IDZeus-Nelson
  • SprzętPS3, PS2, PSP

Napisany 05 luty 2006 - 13:03

z tego co wiem, to powtorek chyba niema :( a sam graber był gdzies tak koło 9:30 pare, przed mandaryną i Szczepanem z Kryminalnych jesli dobrze pamietam 8)
ale Rinny poszukaj w programie, moze jednak wychaczysz jakas powtorke :wink:

#52 Gość__*

• Goście

Napisany 05 luty 2006 - 14:31

Jako że już od jakiegoś czasu piszemy o redaktorach N+ w różnych stacjach TV, pozwoliłam sobie zmienić temat z "Neo plus w 4Fun TV" na "Neo Plus w TELEWIZJI" ;) .
  • 0

#53 TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 20889 Postów:
  • SprzętPS3,2,P; Xbox1,360; NGC,Wii,3DS,NDS,GBP; iPodT,iPad,MBP

Napisany 06 luty 2006 - 13:35

Zeus-Nelson powiedział:

a dzisiaj widziałem Grabarza w Dzień Dobry TVN 8) trzeba przyznac ze gadał madrze :wink: niewiedziałem ze

Nie wiem jak, ale jakimś cudem załapałem się na ten program. Siedzę sobie spokojnie w fotelu, coś tam nawijają w TVN. Pomyślałem że dam sobie na wstrzymanie i nie przełącze tego bełkotu redaktorów. Odrzuciłem pilot i ze spokojem delektowałem się jak sobota powolutku leci przed TV. Nagle zaczeli coś gadać o lustrach w sklepach. Przypomniałem sobie temat, ponieważ kilka tygodni temu też poruszano ten problem. Przedstawiają jakiegoś gostka, MIŁOSZA B.. Ale zaraz, zaraz.. coś mi kiełkuje w głowie. Skąd ja go znam. Te krótko ścięte włosy, ta bródka. No nic, czekamy aż się sytuacja rozwinie. Naraz dostałem młotem w łeb. Skąd ja znam ten typ felietionu? Spokojne, opanowane przedstawianie krok po kroku sytuacji z lustrami. Ilustracja jakiejś dziewicy na ekranie monitora i znowu ten spokojny, przemyślany i z troszkę z jajem ton wypowiedzi. Pierwszy raz, nie chciałem uwierzyć. Jak że to tak! Spec od Marketingu, a w wolnych chwilach jajcarz którego recki potrafią przyprawić o ból brzucha? Czym prędzej poleciałem do góry po N+ w poszukiwaniu jego fotki. Hm.. przykrył się książką "Bij Mistrza", szkoda. Lecz to musiał być on. Chwilę później na forum Zeus-nelson już podzielał się rewelacją z TV. Istne szaleństwo. Ja też chcę do TV !!!

edit: czerwony tekst. :blah: Boże jak ja już nawet niepamiętam jak ta jedna dziewczyna miała na imię: Magda, Monika czy Małgosia. :trup: Pani M. tak będzie łatwiej.
  • +
  • -
  • 0

#54 Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:
  • LokalizacjaWarszawa-Kabaty

Napisany 06 luty 2006 - 16:10

t3xz powiedział:

Mirosława B..

Zdaje mi sie, ze Milosza B;) A co do tych licznych wystepow w telewizji zalogi eNplusa, to... Powiem tyle, ze chlopaki z Neo sa swiatowcami, juz nie wspominajac o tym, iz QOORA razem z Oskarem vel Gangstą rowniez w TV byli, czy o Gulexie, ktory to tez mial swoj epizod w "Zagrywce", ale trzeba podkreslic w tym wszystkim role Grabbera, ktory to niedosc, ze byl dyrektorem programowym hypera, prowadzi w nim teraz program, kiedys pracowal w radiu, to jeszcze udziela 'wywiadow' dla tvn. No niezle.;]. No i jeszcze byla pozycja zastepcy red.nacza w MiMie, i stanowisko red.nacza w pewnym znanym periodyku... ale pod inna ksywa:].
  • +
  • -
  • 0

#55 TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 20889 Postów:
  • SprzętPS3,2,P; Xbox1,360; NGC,Wii,3DS,NDS,GBP; iPodT,iPad,MBP

Napisany 07 luty 2006 - 09:29

W takim razie skoro N+ Crew zaczyna opanowywać polską scenę medialną, czemu by nie wtrącić swoich łapek w stronę głównych Organów Państwa. Stworzymy partię Neo Plus, stowarzyszającą braci z jednej jak i drugiej barykady (PC i konsole, zaszczytne zamiary). Niech się Kaczory już boją. Ryan już teraz proponowany będzie na miejsce Doradcy ds. wszystkiego, a Czysiek niech robi za prowokatora, co by innym partiom nogi się pod nadmiarem argumentów uginały. Myślę że wraz z przejmowaniem przez partię N+ władzy w państwie, ludzie zaangażowani na forum dojdą wysoko 8) . Niech żyje przewodniczący Gulash! Ajahoo!!
  • +
  • -
  • 0

#56 baudolino

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2013 Postów:

Napisany 07 luty 2006 - 12:09

nie ma nikt jakiegoś wywiadu czy czegoś w tym stylu z kimś z N+ w postaci cyfrowej? :P
  • +
  • -
  • 0

#57 Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:
  • LokalizacjaUkraina

Napisany 07 luty 2006 - 13:24

Nie wiem czy ktoś może wspomniał o wizycie kilku osób z "Neo+" jeszcze jako redaktorów "Secret Service" w "Multimedialnym Odlocie" kilka lat temu :) I to chłopaki nie raz tam byli :)
Wicik analizujący z Piotrem Rubikiem ewolucję gier piłkarskich czy Banan robiący to samo z grami strategicznymi :)
Oczywiście wszystko to pisze z pamięci ,więc z góry sorry za wszelkie błędy i przekłamania jakie mogły wyniknąć ze sklerozy :P
  • +
  • -
  • 0

#58 nicun

mason małosolny

• Forumowicze
  • 2777 Postów:
  • LokalizacjaKresy
  • PSN IDnicun
  • Sprzęta takie tam...

Napisany 07 luty 2006 - 15:31

Bruce powiedział:

Nie wiem czy ktoś może wspomniał o wizycie kilku osób z "Neo+" jeszcze jako redaktorów "Secret Service" w "Multimedialnym Odlocie" kilka lat temu :) I to chłopaki nie raz tam byli :)
Wicik analizujący z Piotrem Rubikiem ewolucję gier piłkarskich czy Banan robiący to samo z grami strategicznymi :)
Oczywiście wszystko to pisze z pamięci ,więc z góry sorry za wszelkie błędy i przekłamania jakie mogły wyniknąć ze sklerozy :P

Rubik robi karierę, Wicik robi interesy, Banan wydaje (wydawał)... Gry trampoliną do "wielkiego świata"? To co dalej? Gulash i Grabarz w wiadomościach ze świata gier (Game News TV czy cuś)? Mielu w poradniku "Złe gry"? Dobrze by było...
  • +
  • -
  • 0

#59 Lady Luck

Catonymous

• Forumowicze
  • 5874 Postów:
  • LokalizacjaHalloween Town
  • SprzętPS2, PS3, PSP, NDS

Napisany 07 luty 2006 - 16:37

...i "Podróże kulinarne Blizzarda" :o

A na poważnie, to fajnie, że chłopaki się udzielają na szerokim polu- szkoda tylko, że najczęściej z zaskoczenia ;)

Ale na dłuższą metę... sorry boys, ale mimo wszystko skupcie się na gazecie, czyli na tym, co wychodzi wam naprawdę najlepiej :)
  • +
  • -
  • 0

#60 pico

The Siberian Siren

• Moderatorzy
  • 5304 Postów:
  • Gadu-Gadu5476163
  • Tlenpico77
  • LokalizacjaStargard Szczeciński / Szczecin
  • GamertagKASiPIC
  • PSN IDKASiPIC
  • SprzętPlayStation, PlayStation2, PlayStation3, Xbox 360.

Napisany 07 luty 2006 - 19:11

A kojarzycie, że w pewnym numerze NeoPlus'a pisało coś o programie bodajże zwanym "Faza", który miał traktować o grach na konsole. Pamiętacie to? :o
Bo od tamtej pory to zamilkło maxymalnie, żadnych innych textów o tym już nie napisali :?