Skocz do zawartości

Siatkówka

• Please log in to reply
129 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 17:08

Jak w temacie. Wszystko co dotyczy siatki, a więc między innymi Liga Światowa.
Temat inspirowany tym, że właśnie trwa transmisja z naszego meczu z Kubą.
Zapraszam do dyskusji, a ja tym czasem idę oglądać :wink: :lol:

Niestety przegraliśmy pierwszego seta 23:25 :x

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 11:31

No i Polacy wygrali w meczu decydującym o rozstawieniu w półfinałach. Po zaciętej walce wygraliśmy 3:2 i już wiadomo że w półfinale zagramy z Serbią i Czarnogórą. Trafiliśmy bardzo dobrze gdyż mamy bardzo duże sznase na historyczny awans do finału. Serbia jest z pewnością o wiele łatwiejszym rywalem niż Brazylia tak więć myślę że zagramy w finale gdzie możemy sprawić niespodziankę brazylijczykom.

#3 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 14:24

Mam nadzieję, że do finału wejdziemy. Chociaż z drugiej strony z Serbami nie będzie tak prosto.
Są całkiem dobrzy. Raz z nimi przegraliśmy. Wczorajszy meczyk z Brazylią był całkiem fajny :wink:, chociaż 1 i 4 seta spitoliliśmy.

Fajnie będzie, jak awansujemy do finału, ale na wygraną z Brazylią nie liczę...
Niestety na dzisiejszy półfinał się spóźnię, i nie zobaczę całego...

#4 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 23:45

Niestety, nasze marzenia o finale legły w gruzach... Przegraliśmy 2:3. Oglądałam tylko tie break, końcówkę, przegraliśmy 8:15... Chyba puściły nam nerwy... Jutro mecz o trzecie miejsce z Kubą, Szkoda...

#5 Nightmare

Nightmare

Blanka

• Forumowicze
  • 196 Postów:

Napisany 10 lipiec 2005 - 00:19

Heh no co od nich chcecie :wink: :?: Musieli udowodnic twierdzenie,ze polak potrafi :lol: . jak sie nie wygrywa 3:0 to sie przegrywa 2:3 :? :!:

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2005 - 14:00

Coś w tym jest...:lol: Może chociaż 3 miejsce? Z Kubą już raz wygrali...

#7 Uuk

Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:

Napisany 10 lipiec 2005 - 18:30

No i dupa... Było dobrze, aż tu nagle Kubańczycy zorientowali się, jak się serwuje. I to było mniej więcej na tyle. Kolejne 2-3, chociaż z wczorajszym meczem równać się nie może... Cóż, na własne życzenie przegrali, chociaż trochę ich szkoda.

#8 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 10 lipiec 2005 - 21:14

A ja wam napisze hisotire zycia lucka :d Normalnie mam jakies sily psychiczne i twgo typu wiksy . Siedza z Panna i ogladamy ten mecz - tzn ona , ja spie :P . Jest 2:0 , a wynik to chyba cos 19-22 !?czy jakos tak , panna przezywa LOL , a ja na to jak na lato " e przegramy tego seta , i na bank 5 setow i bedzie 3:2 " Dostalem zjebke :roll: Poszedlem grac , ale prad wylaczyli na calej ulicy :mrgreen: OK wlaczyli - odpala TV i naglowek w wiadomosciach lokalnych " 5:2 przegralismy " LOOOOOOOOOL
chyba zaczne grac i obstawiac wyniki , bo dobry jestem :>

#9 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2005 - 22:10

No i wszystko jasne. My czwarte miejsce, Kuba trzecie, Serbia drugie, Brazylia mistrz :lol:
Taaa... Kubańczycy wiedzieli jak serwować, my niezbyt... Jak chcieliśmy mocniej to w aut.
Ogólnie to czwarte miejsce nie jest złe, ale mogliśmy być na podium.

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2005 - 22:49

Polacy zawsze mają takie "szczęście" :? Jak są bardzo duże szanse to i tak je zmarnują bo po co wygrywać :| No cóż w końcu Polak potrafi z 2:0 przegrać 2:3
A dziś wielka szansa na honorowe 3 miejsce a tu znowu wałek i porażka 2:3, co się dzieje, czyżby za słaba psychika :?:

#11 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2005 - 22:51

Bobohawk powiedział:

A dziś wielka szansa na honorowe 3 miejsce a tu znowu wałek i porażka 2:3, co się dzieje, czyżby za słaba psychika :?:

Dokładnie. Im zawsze muszą puścić nerwy w nieodpowiednim momencie... Najczęściej w tie breaku.

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2005 - 23:04

Luka powiedział:

Bobohawk powiedział:

Dokładnie. Im zawsze muszą puścić nerwy w nieodpowiednim momencie... Najczęściej w tie breaku.
Taki już nasz los :) Może kiedyś jak w zwyczaj wejdą zajęcia z psychologami bo narazie to nie jest u nas zbyt często stosowane a szkoda :)

#13 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16862 Postów:

Napisany 16 wrzesień 2005 - 16:32

W tym radosnym dla graczy dniu mam bardzo smutną wiadomość-w wypadku samochodowym zginął Arkadiusz Gołaś :(
http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

#14 Hose

Hose

Rikimaru

• Forumowicze
  • 473 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 16:58

Polska dzisiaj w pięknym stylu dokopała Rosji w Mistrzostwach Świata 3:2 :hurra:
Przegrywaliśmy 2:0 ale pięknie się podnieśliśmy i w tajbreku 15:11
Warto było nie iść na 2 lekcje żeby oglądać naszych w akcji bo mecz był świetny :^^:
Po wygranej dumni, po przegranej wierni... dzisiaj na szczęście to pierwsze :hurra:

#15 Devil Fajfus

Devil Fajfus

.

• Forumowicze
  • 3554 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 17:39

Na MŚ nasi graja wyjatkowo zajebiscie :D Jezeli ograli Rosje to juz nic nie stanie im na przeszkodzie :D

#16 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 listopad 2006 - 21:14

nigdy niekumałem bazy w siatce i nuzyły mnie nawet skróty hehe, ale jak dziś rano oglądałem na żywo meczyk z naszymi towarzyszami butelek wódki ze wschodu to aż nawet nieprzełączyłem kanału :) niezła jazda była, ciekawe z kim zagramy w 1/2 :D

#17 Şichărescu

Şichărescu

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1222 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 21:48

Małyszokurwamania.

#18 parominius

parominius

Mega Man

• Forumowicze
  • 91 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 21:49

Wielkie brawa dla naszych....piękne trzy sety(ostatnie)...był już w naszej historii mecz (siatkówki)w którym przegrywaliśmy dwoma setami...potem się wyprostowaliśmy...tak to już jest z nami,że najpierw musimy dostać strzała w sznupę.....
Piękne spotkanie....tylko żal tych ruskich...teraz zapewne (po powrocie do kraju)..będą grać w lidze syberyjskiej

P.S...słyszeliście jaki telegram dostał od Putina nasz prezydent?-"Gratuluję wygranej stop .gaz .stop."...... :skacze:

#19 leon

leon

Rikimaru

• Forumowicze
  • 548 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 22:53

Nasi są w szczytowej formie. Wygrali 7 meczy bez straty seta(3:0). Z ruskimi było wiadomo, że będzie ciężko. Kiedy nasi przegrali pierwszego seta na tych mistrzostwach widać, że trochę się podłamali czego wynikiem był przegrany drugi set. Ale trzeba też przyznać, że w tych 2 setach nie grali za dobrze. Na szczęście zaczeli grać swoje i odzyskali swój vigor z poprzednich spotkań. Jesteśmy w półfinale. Jutro mecz z serbią i Czarnogórą, oni grali w grupie z Rosją i ograli ich 3:0 jak dobrze pamiętam. Biorąc pod uwagę, że 1/2 mają w kieszeni a Serbowie są jeszcze lepsi niż Rosja myślę, że Polacy jednak przegrają ten mecz po ciężkiej walce ;]

#20 Şichărescu

Şichărescu

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1222 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 23:07

Siatkarki mają fajniejsze tyłki.

#21 leon

leon

Rikimaru

• Forumowicze
  • 548 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 23:10

Siatkarki mają fajniejsze tyłki.
Fakt ;], ale faceci mają więcej poweru ;]

#22 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 23:33

Nasze panny grały na Mistrzostwach tak jakby bały się połamać paznokcie :|
Za to chłopy idą jak fala tsunami. Są bezkonkurencyjni :hurra: , a dzisiaj ośmieszyli |Rosjan :lol:

Jak jutro wygramy z Serbami to gramy finał czy jak ? :|

#23 leon

leon

Rikimaru

• Forumowicze
  • 548 Postów:

Napisany 28 listopad 2006 - 23:39

Jak jutro wygramy z Serbami to gramy finał czy jak ?
Nie. W tej grupie jest walka tylko o półfinał. Aby go osiągnąć musieliśmy wygrać z Tunezją (3:0), Kanadą (3:0) i Rosją lub z Serbami. Wygraliśmy z Ruskimi więc jutrzejszy mecz jest wyłącznie o prestiż ;]
EDIT: Jedanak nie doceniłem naszych orłów. Wygraliśmy z Serbami 3:0. W półfinale gramy z Bułgarią co daje nam spore nadzieję na finał z Brazylią ( Brazylia gra półfinał z Serbią).

#24 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1917 Postów:

Napisany 29 listopad 2006 - 14:57

slyszalem pogloski ze Brazylia sie nas boi. ktos wie jakim potencjalem dysponuje Bulgaria bo ja nie bardzo sie orientuje?
p.s. kosz, pilka nozna, siatkowka.......co laczy te dyscypliny? trener z zagranicy. polska mysl szkoleniowa sucks.

#25 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 listopad 2006 - 18:05

a to z Bułgaria gramy w 1/2 :?:

#26 Şichărescu

Şichărescu

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1222 Postów:

Napisany 29 listopad 2006 - 18:16

kowal powiedział:

p.s. kosz, pilka nozna, siatkowka.......co laczy te dyscypliny? trener z zagranicy. polska mysl szkoleniowa sucks.
Premiera zza granicy nam!

#27 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 02 grudzień 2006 - 20:33

no i mamy finał :hurra:
mam takie pytanie skąd polacy mają tyle kasy, aby ot tak polecieć na MŚ do Japonii :| ?

#28 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 03 grudzień 2006 - 14:49

Brazil- Polska 3-0

Poprostu nas zdeklasowali

#29 raf

raf

Nightmare

• Forumowicze
  • 810 Postów:

Napisany 03 grudzień 2006 - 14:50

No i w finale nasi dali pokaz "pięknej gry", "woli zwycięstwa" i "wiary w swoje możliwości". :ziewa:

#30 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21564 Postów:

Napisany 03 grudzień 2006 - 15:03

Moja Babka: -Ci żółto-zieloni to nasi?
-Nie, to Brazylia.
-A.. Brazylia. To dzikusy jedne co nie?
- o_____________O tak, dzikus też człowiek.

Myślałem, że położę się ze śmiechu :hurra: