Skocz do zawartości

Professor Layton & The Unwound Future

• Please log in to reply
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9201 Postów:

Napisany 03 wrzesień 2010 - 23:35

Nie znalazłem tematu, więc zakładam.
Trzecia część Profesora trafi do Europy i Stanów chyba już niedługo, a więc rzucam wam pyszny (PYSZNY!) trailer:
O!
JA!
CIĘ!
Muszę ograć Diabolical Box, bo póki co jeno w Curious Village grałem. Informacje na temat historii Hershnela, w tym pokazanie tego, jak zdobył on swój kapelusz?
O mamo!

#2 GrzesiekMB

GrzesiekMB

Mr. Smiley

• Forumowicze
  • 1334 Postów:

Napisany 04 wrzesień 2010 - 02:50

takie gierce to esencja DSa, na pewno sprawdze z przyjemnoscia.
ale poki co rowniez musze dokonczyc 1nke i zaczac 2jke:)

#3 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10990 Postów:

Napisany 04 wrzesień 2010 - 19:17

Ciekawe, czy zagadki dalej ograniczają się do wyzwań dla pierwszoklasisty.:cf:

#4 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9201 Postów:

Napisany 04 wrzesień 2010 - 21:10

Zobacz postxelloss, o 04 wrzesień 2010 - 19:17, powiedział:

Ciekawe, czy zagadki dalej ograniczają się do wyzwań dla pierwszoklasisty.:cf:
Mi pasowały, choć może to dlatego, że zbyt biegłego mózga to ja nie mam i paręnaście stanowiło dla mnie niemałe wyzwanie. A głównie wciągał mnie klimat i fabuła.

#5 Uuk

Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:

Napisany 04 wrzesień 2010 - 23:26

Od siebie dodam, że moim zdaniem zagadki były pod względem poziomu trudności na tyle zróżnicowane, że z grubsza każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Ostatnie "przesuwanie bloków" w jedynce męczyłem w sumie pewnie ponad godzinę (ale może po prostu głupi jestem :P ). Ale niezależnie od tego, klimat miażdży, a dla mnie osobiście największą nagrodą za postępy były świetne animacje - jak widać i tym razem mogę spodziewać się pełnej satysfakcji.

#6 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 16 wrzesień 2010 - 12:37

Dużo bardziej ciekawi mnie jaki będzie Layton na 3DSa. W Unwound Future animacje dalej są piękne, voice-acting dalej najlepszy jaki kiedykolwiek słyszałem na DS, ale formuła gry została nietknięta - nawet opening zostawili taki sam jak w Pandora's Box. Ot, kolejna paczka zagadek, zgrabnie ubrana w fabułę. W drugą część się zagrywałem i nie mogłem przestać, szczególnie w minigierkę z chomikiem - trudno ją będzie przebić. Z Laytonami jest jednak ten sam problem co z serią Ace Attorney - replay value równy zero. Jeśli w reckach się nie okażą żadne rewelacje, to na moje pieniądzę Level-5 nie ma co liczyć. Wolę je zachować na Ni No Kuni na przykład.