Skocz do zawartości

Need for Speed - dyskusje o serii

• Please log in to reply
99 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 lipiec 2005 - 10:43

Co sadzicie o nowym czarnym koniu ze stajni EA dla mnie hit objrzyjcie filmik z gameplay na gametrailers
co prawda filmik jest z wersji na xbox ele na ps2 mysle ze nie bedzie zbytnio odbiegac

#2 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4072 Postów:

Napisany 23 lipiec 2005 - 11:15

gra zapowiada sie niezle z tego co miałem okazje obejrzeć na trailerach 8) mam nadzieje ze bedzie troche świezych patentów :wink:
Jako że gra wychodzi takze na X temat przenosze do działu gry odnoszącego się do wszystki konsoli tej generacji :wink:

#3 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16863 Postów:

Napisany 23 lipiec 2005 - 11:21

Właściwie to NFS:MW wychodzi na wszystko na czym się da grać :) Nie ma to jak komercyjna machina EA, ale z drugiej strony nieważne jaką konsolę posiadasz, będziesz miłał okazję w to zagrać.

#4 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4072 Postów:

Napisany 23 lipiec 2005 - 12:12

wiem Dante ze wychodzi nietylko na obecne konsole, ale też na next geny 8) faktycznie komercyjan machina EA niezna jakich kolwiek granic...chociaz w sumie moze to i dobrze ze nikt nieucierpi i kazdy bedzie miał okazje pograć w nowego NFS'a :wink: ale z drugiej strony czy niektóre gry niestaja sie hitami , głownie dlatego ze wychodza tylko na jedna konsolę i dzieki czemu stają sie "unikalne" :twisted:
a co do nowego NFS"a jeszcze to mam nadzieje ze twórcy niewykorzystali już wszytskich swoich pomysłów i gra nieokaze się "dodatkiem" z nowymi furami, trasami i lepsza grafą :|

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 lipiec 2005 - 17:31

Hit czy kit? Ja myśle, że to pytanie retoryczne.. o hicie nie ma mowy.. znowu wyjdzie średniawa aż do bólu ścigałka, która sprzeda się dzięki nachalnym odwołaniom do tandety pokroju Fast and Furious.. dla mnie seria skończyła się dawno temu.. w The Need for Speed na Saturnie grałem sporo.. tylko, że były to czasy w których w Tomb Raidera też dało się grać.. EA ma taką, a nie inną polityke i prawie wszystko, co dostanie się pod skrzydła tej firmy zostanie zepsute.. choćby Burnout, który wychodził co jakieś 2 lata.. a po sukcesie 3jki zapowiedziano Revenge i Legends o_o

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 lipiec 2005 - 23:54

Dno i metr mułu. Może by tak wreszcie powrócili do tego co robili przy porshe, a nie robili kolejną część o przygodach cześka co chce zostać gwiazdą wyścigów fur po wiejskim tuningu?
Kiedyś był tak screen, niby z nowego nfs na xboxa360, porshe jadące przez las. Ale widać że jednak nic z tego nie będzie :cry:

#7 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 28 lipiec 2005 - 16:14

wyjdzie moim zdaniem standardowy dobry arcade, typowe rzemiosło dla mas jak fify, nfl, nba i co tam jeszcze (james bond też się produkuje jak szalony)

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 lipiec 2005 - 16:24

Ja bym chciał aby NFS jednak powrócił do tego co reprezentował sobą NFS4:High Stakes - wg mnie najlepsza część serii. Dzisiejszy NFS to już nie to samo :(

#9 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8095 Postów:

Napisany 05 sierpień 2005 - 22:47

mnie nie ruszają teksty typu, że gra jest pod publike itp. Chodzi, żeby sie dobrze grało a ja po NFSU mam miłe wspomnienia i mam nadzieje, że ta cześc bedzie równie porzadna. Na filmikach wyglada to naprawde ok i imo każde kolejne NFS robi postępy. Moze niektórzy narzekają, że NFSU2 było za mało zmienione w stosunku do jedynki, innym przeszkadza, że gra jest 'szpanerska ' (choć sami zagrywają się w szpanerskie do bólu GTA 8) :lol: ) albo, ze firmuje ją EA. Mnie to nie obchodzi, ważne, żeby była dobra i powiem, że interesuje mnie ta gra. Tyle :]

#10 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12785 Postów:

Napisany 05 sierpień 2005 - 22:53

mi sie marzy fajna zrecznosciowka, z kupa samochodow i otwartymi trasami, ot takie polaczenie NFS3 i NFS5

#11 PomezZ

PomezZ

Dante

• Forumowicze
  • 1618 Postów:

Napisany 13 sierpień 2005 - 13:20

EA ma taką, a nie inną polityke i prawie wszystko, co dostanie się pod skrzydła tej firmy zostanie zepsute.. choćby Burnout, który wychodził co jakieś 2 lata.. a po sukcesie 3jki zapowiedziano Revenge i Legends o_o
Burnout revenge BĘDZIE świetną grą. Dam sobie za to uciąć małego palca u nogi. Most Wanted natomiast, będzie kolejnym nfsem. Może wersja na nxtgn będzie się pozytywnie wyróżniać z powodu poziomu wykonania.
Z drugiej strony obawiam się że, za jakieś dwa lata pisząc o burnoucie, napisze " tylko kolejny burnout", no ale tak to już niestety w życiu bywa.

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 sierpień 2005 - 13:29

Pomezz powiedział:

EA ma taką, a nie inną polityke i prawie wszystko, co dostanie się pod skrzydła tej firmy zostanie zepsute.. choćby Burnout, który wychodził co jakieś 2 lata.. a po sukcesie 3jki zapowiedziano Revenge i Legends o_o
Burnout revenge BĘDZIE świetną grą. Dam sobie za to uciąć małego palca u nogi. Most Wanted natomiast, będzie kolejnym nfsem. Może wersja na nxtgn będzie się pozytywnie wyróżniać z powodu poziomu wykonania.
Z drugiej strony obawiam się że, za jakieś dwa lata pisząc o burnoucie, napisze " tylko kolejny burnout", no ale tak to już niestety w życiu bywa.
Burnout Revenge będzie głównie mission packiem.. mnie to wystarczy..

#13 PomezZ

PomezZ

Dante

• Forumowicze
  • 1618 Postów:

Napisany 14 sierpień 2005 - 18:48

Burnout Revenge będzie głównie mission packiem.. mnie to wystarczy..

Ok mi też to wystarczy

#14 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5536 Postów:

Napisany 15 sierpień 2005 - 22:30

Chciałbym coś teraz podobnego do NFS 5...ale myśle że bedzię BARDZO dobra gra, z resztom każdy NFS mi sie podoba :twisted: :twisted
: Ta zima znów GITES!! - wysyp !!

Ps2 na wesoło. Nie mam laski jush więc więcej zainwestuję w gry :P :P
I nie mówię że się cieszę...hehe :P

#15 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 wrzesień 2005 - 22:07

gralem w demo, wielki zawod, graficznie nie ma zadnego porownania do nowego burnouta czy forzy, model jazdy jak dla mnie jest tragiczny, ciekawe ile ostateczna wersja bedzie sie roznic od demka

#16 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 wrzesień 2005 - 22:55

fju, fju, fju... w takim razie zapowiada sie KIT, nie hit.

Moim zdaniem, to zwykly skok na kase. Trzecia z rzedu gra o wyscigach tuningowanymi furami.Aczkolwiek pojawi sie pare rzeczy, ktore moga przyciagnac uwage. Poscigi policyjne (to czego najbardziej brakowalo mi w U2). Ponoc do 12 radiowozow naraz nas goniacych :D.

EA nie zna umiaru. Gdy poczuja kase, to staraja sie doic do maxa...

Ja tego nie biore :P. Gralem w oba NFSy i mi starczy, a Most Wanted pogram sobie na PE :P

#17 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 listopad 2005 - 18:37

Według mnie zapowiada się hit , ponieważ na zdjęciach i filmikach dobrze to wygląda.
Ale ja sam nie wiem
:?

#18 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 listopad 2005 - 20:31

rafi.1991 powiedział:

Według mnie zapowiada się hit , ponieważ na zdjęciach i filmikach dobrze to wygląda.
Ale ja sam nie wiem
:?
Zdjęcia z potężną grafą pochodzą (chyba?)z Xboxa360, a na CurrentGeny grafa nie powinna odbiegać od tej z NFSU2, ponieważ gra jest zrobiona na tym samym silniku co Underground'y!
Na nowym X'sie jest chyba "lekko" :lol: podrasowany! :)

#19 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 12 listopad 2005 - 20:39

Gralem w demo , dla mnie bez rewelacji . Mustan GT dawal ladne odglosy i ladnie wygladalo (grafa High wszystko High 8) ) Ale to caly czas NFS , nie odbiega wygladem i jazda od NFS U , ciagle to samo . Dla mnie bez rewelki .

#20 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 listopad 2005 - 21:37

Uuuu... kicha. A co z poscigami policyjnymi. Ponoc do 12 radiowozow "na dupie".

#21 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 12 listopad 2005 - 22:43

nie grałem w undergroundy a zapowiedź w neo+ mocno mnie zainteresowała a tu burnout4 dopiero w 35% skończony :? znowu wysyp hitów sie zapowiada na święta

#22 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 listopad 2005 - 09:19

Może nie będzie hitu ale na pewno dobra gra. Mi osobiście undergroundowe wyścigi bardzo przypadły do gustu. A na trailerach wygląda miodzio :rower:

#23 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 listopad 2005 - 14:15

raczej kicz ,to takie podrasowane Underground 2 ,a miał być powrót do korzeni....

#24 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 13 listopad 2005 - 14:23

Hellmans powiedział:

Może nie będzie hitu ale na pewno dobra gra. Mi osobiście undergroundowe wyścigi bardzo przypadły do gustu. A na trailerach wygląda miodzio :rower:

Zalezuy dla kogo , tla mnie kicz :D

Gornet powiedział:

raczej kicz ,to takie podrasowane Underground 2 ,a miał być powrót do korzeni....

Imo, najlepszy NFS to 200 Porshe :D

A NFS Underground byl lamerski :D

#25 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 listopad 2005 - 14:47

Grałem na pc, i naprawdę jestem ozytywnie zaskoczony. Powrót do korzeni może to to nie jest, ale i tak najlepszy nfs od czasów porshe. Grafa jest rewelacyjna (wersja pc to chyb konwersja z xboxa360), czekam na fulla :)

#26 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 13 listopad 2005 - 14:50

A oprocz grafy ? Co jest takie dobrego w tej grze?
Ta gra to dla mnie Hot Prsuit z ladna grafa nic wiecej .

#27 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 listopad 2005 - 17:02

Po prostu fajnie się gra, do tego spory teren po którym można się ścigać :]
Nie jest to gra genialna i nie dorasta do pięt nfs:porshe ale i tak jest dobra :mrgreen:

#28 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 13 listopad 2005 - 19:37

Dalem tej grze 2 szanse , tym razem przysiedzialem troche dluzej ( 10 minut :lol: ) No i jak dla mnie , warte wydania 10zl :lol:
Wiekszego kalu nie widzialem od czasu Undergrounda . Wypas. mapka i uciekam przed policja LOL .......................

#29 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21564 Postów:

Napisany 18 listopad 2005 - 19:10

Normalnie aż chce mi się posrać z wrażenia Luck. Wysiedziałeś przed grą 10 minut i wyzywasz od kałów i shitów? Powiem szczerze że też miałem takie wrażenie w obcowaniu z grą. 3 hoursy dziś kiedy to odkryłem nową część mapki (Boshe... lokacja że tak powiem: szczęka na ziemi), targnąłem na silniejsze furki, zarobiłem więcej mandatów niż w realu (!).
Cholera znowu mi się nie dobrze robi. Szkoda że takich 10minutowych typów jest zatrzęsienie.

#30 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 22:56

DLA MNIE po 30minutach to w koincu powrót serii w dobrym stylu bo niedobrze mi juz od slowa underground. career mode wciąga i w koncu czuje ze chce mi siew to grać. grafika jest konkretna (xbox) i sadze ze bedzie jeszcze lepiej