Skocz do zawartości

Neo Plus #139 (Październik 2010) W Sprzedaży Od 07.10.2010 (Czwartek))

• Please log in to reply
160 odpowiedzi na ten temat

#151 Lady Luck

Lady Luck

Hm?

• Forumowicze
  • 6149 Postów:

Napisany 16 październik 2010 - 17:04

Zobacz postCzychu3, o 16 październik 2010 - 15:01, powiedział:

Otóż to. Wydawało mi się to zbyt oczywiste żeby to tłumaczyć. Ale wiadomo, sprzedaliśmy się EA

A kiedy admin znajdzie czas na naprawienie wyszukiwarki i zrobienie innych obiecanych rzeczy na forum? Bo jakoś wprowadzenie reklam google u góry i na boku forum zajęło mu mało czasu. Ale jak rozumiem, reklamy są ważniejsze niż to, aby podstawowe rzeczy na forum działały dobrze.

Kiedy się sprzedadzą adminowi :lol:

#152 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 16 październik 2010 - 20:03

Nie żartujcie tak LL, bo takich jak pasmaratas jest wielu i to mogą odebrać w sposób negatywny dla pisma.

#153 psmaras

psmaras

Mokujin

• Forumowicze
  • 32 Postów:

Napisany 17 październik 2010 - 11:54

Zobacz postRaikoh, o 16 październik 2010 - 20:03, powiedział:

Nie żartujcie tak LL, bo takich jak pasmaratas jest wielu i to mogą odebrać w sposób negatywny dla pisma.

Ja sobie tego nie wymyslilem. Poprostu nie przypominam sobie zeby za czasow PES 1-6 bylo takie nakrecanie hype. Nie bylo okladek, tylu zapowiedzi na pierwszych stronach itd itp. I to jest fakt.
Moim zdaniem jest to przesadzone bo ten tasmowiec na to nie zasluguje. Tyle.

#154 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 17 październik 2010 - 16:02

Ja tam sobie przypominam jakieś dychy, wielostronnicowe recenzje, wspominanie o epickich meczach we wstępniaku i obszerne poradniki pisane przez Marcela i innych.

#155 Tadeg

Tadeg

Link

• Forumowicze
  • 266 Postów:

Napisany 17 październik 2010 - 16:19

Zobacz postGrzesiekMB, o 12 październik 2010 - 23:40, powiedział:

w zwiazku z tym, ze ten watek jest namacalnie odwiedzany przez redakcje, chcialem zaapelowac o powrot starego dzialu.

na forum pojawialy sie narzekania, ze niewiele wiadomo o pogladzie redakcji na sprawy zwiazane z roznymi zjawiskami w branzy. tak, gulash we wstepniaku sypie comiesieczne refleksje, pojawia sie publicystyka i mielony przed reckami cos skrobnie. nie ma natomiast nigdzie skumulowanych opinii.

dzisiaj uderzajac na tron (sorry to wazne) schwycilem w locie stary nr n+, a konkretnie z recka ff x-2. czytam se, patrze OKRAGLY STOL N+! ja sie pytam-gdzie sie podzial ten dzial. przeciez to ledwo jedna stronka!

tematy? - cale mnostwo: np. kwestia rimejkow (w tym sezonie mamy kilka: goldeneye, donkey kong, hot pursuit), albo kontrolerow (sztucznie?) przedluzajacych zywot obecnej generacji.

co mowicie panie i panowie?

A to to fajnie jest!

Obadanie jakieś gry, np teraz w listopadowym Halo: Reach, przez kilku redaktorów po premierze jest jak najbardziej git... z tym, że jak przypuszczam stron mało na takie eksperymenty w gorącym okresie ;)

#156 Wredna

Wredna

Suck my left one

• Forumowicze
  • 2372 Postów:

Napisany 17 październik 2010 - 16:27

Jednak czasami może brakować dobrych pomysłów na ciekawy artykuł i właśnie takie Piwo przy okrągłym stole byłoby jak najbardziej wskazane. Czasami takie pogaduchy można poczytać np. w konkurencyjnym piśmie, więc widać, że można wygospodarować trochę miejsca.

#157 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 17 październik 2010 - 19:49

Kiedy będzie powrót dogrywki? :]

#158 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1917 Postów:

Napisany 18 październik 2010 - 12:33

panowie chyba zbyt pochopnie posadziliscie Fifę na tronie gier sportowych bo nie dość, że nie daliście jeszcze recenzji PES 2011 to NBA 2K11 zbiera wszędzie noty oscylujące w granicach 9,2-9,5 a ign ogłosiło ją nawet najlepszą grą sportową ever. mam nadzieję, że zapodacie reckę w najnowszym numerze.

#159 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17533 Postów:

Napisany 28 październik 2010 - 00:45

Przeczytałem dziś do końca i strasznie słabo Grabber w tym miesiącu :(

#160 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 02 listopad 2010 - 19:20

Jest szansa na nowy numer w tym tygodniu?

#161 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 02 listopad 2010 - 19:57

No właśnie, można liczyć na nowy numer w piątek ?