Skocz do zawartości

PS3 Pomoc

• Please log in to reply
3232 odpowiedzi na ten temat

#3211 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 647 Postów:

Napisany Dzisiaj, 16:23

Jedyn, jesli Uncharted jest killerem, to RDR jest triple-killerem. To inna skala :)
Jesli juz wspominasz o GeOW to Uncharted to takie same gierki na 8 jak i Girsy.

A RDR poza podobienstwem w spojrzeniu na sandbox, to inna gra niz GTAIV i nie ma co sie sugerowac tym czy jedno sie podobalo czy nie.

#3212 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 4980 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:19

Zobacz posttwilitekid, o 18 maj 2012 - 16:23, powiedział:

Jesli juz wspominasz o GeOW to Uncharted to takie same gierki na 8 jak i Girsy.
dokładnie, obie serie są tak samo debilne, ale w obie zajebiście się gra, przy czym możliwość przechodzenia w co-opie całej trylogii gears of war stawia ją u mnie akurat wyżej niz uncharted.

#3213 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:21

jak juz ma kupowac RDR to wersje goty, bo w niej przeciez jest ten duzy dodatek nightmare undead.
ja w gre nie gralem, ale oczywiscie nie polecam, bo to sandbox od Roksztar, czyli najpewniej gameplay slaby i nudny. ;]
no i pod wzgledem technicznym gra zasysa w porownaniu z wersją na x360.

#3214 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4475 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:31

Zobacz postPious, o 18 maj 2012 - 14:14, powiedział:

To już sam nie wiem co z tym rdr. Jedni mówią, że świetne, inny, że taka sama lipa jak to bezjajeczne gta4.

Bierz RDR Goty, bo dodatki sa warte ceny- Undead, to prawie 2 gra-to nie jedna czy dwie misje.
Osiagniec prawie 100,jest co robic.
W skyrim sa ladniejsze widoki, ale RDR jest dobre. Nawet jak nie ogladales westernow- a GTA ssie. RDR to zupelnie inna liga.

Jedyn...... dla Jedyna do zapomnienia jest GOW, a podnieca sie Mirrors Edge :fp: Z czym do ludzi.

Gdzie dwoch sie bije tam 3 korzysta, kup Darksiders. Odnajdziesz sie tam.

#3215 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:41

RDR jako sandboks IMO zawodzi, jeśli porównać go z takim Skyrimem, AC2, czy nawet Arkham City (tak, tak), a te wszystkie dodatkowe atrakcje są (jak i w GTA4) dość bezcelowe, bo nic nie przynoszą. Jeśli grać w RDR, to dla tych samych atrakcji, które dawało GTA4 - fajnie prowadzona opowieść ze świetnymi filmikami, bohaterami, dialogami. Jeśli kogoś zachwycało GTA4, to polecałbym RDR, ale tego co było w GTA4 słabe, moim zdaniem RDR nie naprawia (a jeśli nawet - w niewielkim tylko stopniu). No chyba, że ktoś daje dodatkowe punkty "za western", wtedy można łykać, bo o lepszą grę westernową chyba ciężko.

#3216 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 647 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:41

Zobacz postPious, o 18 maj 2012 - 14:14, powiedział:

To już sam nie wiem co z tym rdr. Jedni mówią, że świetne, inny, że taka sama lipa jak to bezjajeczne gta4.
Zauważ, że osoby, które przyrównują RDR do GTA zaczynają swoją wypowiedź mniej więcej tak: "co prawda nie grałem w RDR, ale skoro to jest taka sama gra jak GTA....".

Także kup/pożycz, zagraj, bo warto. Jak nie podejdzie, to pchniesz dalej/oddasz.

Btw, nie ma co ukrywać, że szkielet sandboksa jest taki jak w GTA, że w Meksyku trochę się akcja rozłazi, ale klimat tego miejsca, bohaterowie, przyjemność z jeżdżenia sobie na koniu i zwiedzania, obserwowania fauny i flory - to świadczy o sile gry. Warto się zatrzymać grając i przede wszystkim nie podchodzić do tego jak do GTA na dzikim zachodzie.

#3217 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:42

O przepraszam, ja skończyłem obie. :D Zagrać na pewno warto (w obie na równi), ale dałbym pierwszeństwo lepszym grom.

#3218 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 647 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:46

Zobacz postfingus, o 18 maj 2012 - 17:42, powiedział:

ale dałbym pierwszeństwo lepszym grom.
Error: brak lepszych gier niż RDR w tej generacji.

#3219 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22425 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:50

Zobacz postiluck85, o 18 maj 2012 - 17:31, powiedział:

Gdzie dwoch sie bije tam 3 korzysta, kup Darksiders. Odnajdziesz sie tam.
Bierz Niera, nawet ktoś na forumku sprzedaje :lukam:

#3220 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4475 Postów:

Napisany Dzisiaj, 17:58

Ta gadka w ogole nie ma sensu... Kazdy ma inny gust, wymagania i swoje wyobrazenia. Oceny widzisz w necie, tematy o konkretnych grach sa- wybierz cos sam sobie :]

#3221 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11215 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:14

Zobacz postShinigami, o 18 maj 2012 - 17:50, powiedział:

Bierz Niera, nawet ktoś na forumku sprzedaje :lukam:
Sprzedasz mi swojego za 3 dyszki?

#3222 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22425 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:17

Nie. Ktoś nowy wrzucił do targowiska w wygórowanej cenie pięciu.

#3223 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11215 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:22

Widziałem, narobiłeś mi smaka (to plus fakt braku jrpgów na szrocie) ale cena za wysoka.

#3224 cooldan

cooldan

Blanka

• Forumowicze
  • 179 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:34

Wszystkie gry z ps3 które mi przychodzą do głowy a warto ograć(poza Gowami, Batmanem i Uncharted bo te już znasz) . Większość jest teraz w tak niskich cenach że nie ma się zastanawiać czy podejdą czy nie tylko najlepiej samemu spróbować. Pogrubiłem te, które moim zdaniem trzeba sprawdzić ale to moim zdaniem a z gustami różnie bywa. Kolejność z listy "granych pozycji" na playfire.

Mirrors Edge, Killzone 2+3 , Brutal Legend Resistance 1+2+3, SW:Force Unleashed, Battlefield: Bad Company 1+2, Little Big Planet 2, Assasins Creed seria , Ratchety seria, Prince of Persia, Heavy Rain[b/], Medal of Honor, Red Dead Redemption, Mafia 2, Enslaved, Infamous 1+2, La Noire, Deus Ex, Portal 2, Bulletstorm [b]Blob 2.

Rzekłem.

#3225 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8051 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:05

Darksiders jest jedynie marna namiastka Zeldy dla tych co do Zeldy dostepu nie maja...nudna fabula, debilna postac glowna, nudne postacie, slaby design....po Skyward Sword nawet bym z patykiem nie podszedl do Darksiders. W polowie przestalem grac, pozniej zobaczylem reszte na YT i cale szczescie bo im dalej tym gorzejna zakonczenue to fail.

#3226 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4475 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:13

I zamiast Darksiders kup sobie nudnego AC :hihi:

#3227 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2280 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:41

Zaczynam żałować, że zacząłem temat, bo zrobiły się wojny. Z innej beki, które gry na ps3 mają skopaną wersję względem xo?

#3228 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17441 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:45

Powinno Cie to tylko interesować gdybyś chciał kupić X-a inaczej chyba lepiej nie wiedzieć...

#3229 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2280 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:52

A to Są takie poważne rzeczy?

#3230 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17441 Postów:

Napisany Dzisiaj, 21:54

nie wiem, nie mam X-a...najczęściej jest to coś za coś, ale wiem że są gry które były robione pod klocka a potem szybka konwersja na ps3 i wychodziło to różnie vide Orange box

#3231 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 4980 Postów:

Napisany Dzisiaj, 22:00

Zobacz postDebeef, o 18 maj 2012 - 21:45, powiedział:

Powinno Cie to tylko interesować gdybyś chciał kupić X-a inaczej chyba lepiej nie wiedzieć...

lololo a czemu lepiej nie wiedzieć? ty moze funkcjonujesz poprzez wyparcie i nie przyjmujesz do wiadomości, ze cos na ps3 moze byc gorsze, ale niech chłopak pozna prawdę! :hihi:

mogę zacząć wyliczankę:
assassin's creed
orange box - swoja drogą niewymieniany tu chyba jeszcze, a h-l2 to fajna gierka
bayonetta
skate
...

czychu tu wspominał o rdr, ale nie wiem, nie widziałem, nie wypowiadam sie

#3232 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16813 Postów:

Napisany Dzisiaj, 22:05

RDR na PS3 ma niższą rozdziałkę i miejscami mniej trawy. Gier które na PS3 są na tyle gorsze że wpływa to na gameplay jest niewiele, Vag je wymienił. Choć w przypadku AC wydaje mi się że poprawili animację w patchu.

#3233 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2280 Postów:

Napisany Dzisiaj, 22:11

No to wielkie mi granie w lepszych warunkach na xie. Poza AC żadna z tych mnie nie interesuje, a z tego co czytam to x ma też masę bugów w tej grze. Dobra, koniec tematu. Dostałem odp na pytanie. W czerwcu rozejrzę się za kilkoma pozycjami, które polecacie.