Layton Kyouju Vs Gyakuten Saiban
Rozpoczęte przez
kafei
, paź 19 2010 16:38
20 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 październik 2010 - 20:27
Nie jestem w stanie opisać tego jak się jaram!!! Moje dwie ulubione gry na DSa, Layton i Ace Attorney - teraz razem
Cudo! Poza tym - PHOENIX IS BACK!!! *jara się*
Głównie to raczej będzie Layton z dorzuconym Phoenixem i elementami z Ace Attoreny (w końcu grę robi głównie (i publikuje) Level-5)... chóć z drugiej, historię pisze koles od AC. Zobaczymy.
Ciekawe, jaki Phoenix będzie miał głos:) Bo... dubbing widze (słyszę):> Podłoży ten koleś co krzyczał OBJECTION
?
Głównie to raczej będzie Layton z dorzuconym Phoenixem i elementami z Ace Attoreny (w końcu grę robi głównie (i publikuje) Level-5)... chóć z drugiej, historię pisze koles od AC. Zobaczymy.
Ciekawe, jaki Phoenix będzie miał głos:) Bo... dubbing widze (słyszę):> Podłoży ten koleś co krzyczał OBJECTION
Napisany 20 październik 2010 - 13:27
IT IS SO EPIC!
Dranie, dawajcie tę grę już TERAZ!
najgorsze jest to, że narazie całosć ogłoszona tylko dla japonii: http://www.vg247.com...et-says-capcom/
ale to (OBY!) kwestia czasu.
Chociaż z półroczne opóźnienie względem Japonii i tak zaliczymy....
WALIĆ! Gra będzie boska!
Dranie, dawajcie tę grę już TERAZ!
najgorsze jest to, że narazie całosć ogłoszona tylko dla japonii: http://www.vg247.com...et-says-capcom/
ale to (OBY!) kwestia czasu.
Chociaż z półroczne opóźnienie względem Japonii i tak zaliczymy....
WALIĆ! Gra będzie boska!
Napisany 20 październik 2010 - 19:55
OJEZUJEZUJEZUJEZUTAAAK!
OK, w Phoenixa jeszcze nie grałem, ale Layton jest za***isty, koncept fabularny (tzn. łapiemy dwóch awesome kolesi i wrzucamy ich do jednej gry) jest zajebsity, CZYM SIE TU NIE JARAĆ?!
Aha, panowie, ja wiem, że chcemy być wierni oryginałowi, ale nazwę tematu mogliśmy zangielszczoną wrzucić
OK, w Phoenixa jeszcze nie grałem, ale Layton jest za***isty, koncept fabularny (tzn. łapiemy dwóch awesome kolesi i wrzucamy ich do jednej gry) jest zajebsity, CZYM SIE TU NIE JARAĆ?!
Aha, panowie, ja wiem, że chcemy być wierni oryginałowi, ale nazwę tematu mogliśmy zangielszczoną wrzucić
Napisany 29 grudzień 2010 - 23:27
Kradziej, o 20 październik 2010 - 19:55, powiedział:
OJEZUJEZUJEZUJEZUTAAAK!
LOL, nigdy nie widziałem takiego wybuchu u Kradzieja:D
BTW - 1up robiąc listę najbardziej oczekiwanych gier walnął tę grę w kategorię: DS.
O ile łapię, ta gra będzie na 3ds
Napisany 09 wrzesień 2011 - 21:37
http://www.neogaf.co...ad.php?t=444206
Na TGS dowiemy się wreszcie o tej niegdyś najgorętszej zapowiedzi na 3DSa.
Na TGS dowiemy się wreszcie o tej niegdyś najgorętszej zapowiedzi na 3DSa.
Napisany 20 wrzesień 2011 - 20:40