Gdzie kupiliście swojego DSa?
Rozpoczęte przez
Gość
, sie 06 2005 21:08
73 odpowiedzi na ten temat
#61 Gość__*
Napisany 16 wrzesień 2008 - 13:54
DS Lite za 325 zł na Allegro :)
#62 Gość__*
Napisany 27 czerwiec 2009 - 12:37
ja jestem posiadaczem NDSi kupiłęm w sklepie internetowym: http://www.robson.pl
Napisany 14 lipiec 2009 - 12:49
Ja kupiłem swojego Lite'a zielonego w ElectronicDreams na Jana Pawła II. Kosztował mnie 520 ( normalna cena 529 ) i dostałem czarny stylus gratis ;p
Napisany 02 sierpień 2009 - 18:55
Swoje czarne DSi kupiłem w GameStation za 135f jednak dokupiłem w Amazonie pokrowiec,słuchawki z mikrofonem, karte pamięci 8gb oraz TWEWY co mnie dodatkowo wyniosło 45f. Jest gites 8)
Napisany 14 sierpień 2009 - 02:52
Niebiesko- czarny DS Lite zakupiony Best Buyu- 129$ 8)
(turbo lans :P )
(turbo lans :P )
Napisany 15 sierpień 2009 - 00:56
Odpisz mi bzibzia na PM, a nie się lansisz ;]
Napisany 15 sierpień 2009 - 07:43
Odkupiłem od kumpla mniej więcej na początku zeszłego roku. Niedługo trzeba będzie zakupić nową baterie. Ta już niestety ledwo ciągnie :/
#68 Gość_Zero_*
Napisany 15 sierpień 2009 - 11:25
syon też to mam ostatnio ... i na dodatek podczas gry konsola często się blokuje sama z siebie ... 2,5 roku ostrego użytkowania dają o sobie znać
Napisany 22 październik 2009 - 00:37
Kupowałem w momencie kiedy Ds lite wszędzie było mało...Wiaże się z tym dość śmieszna jak na dzisiejszy dzień historyjka. Otóż, mam odłożone pieniądze na konsolkę i wpadam na genialny pomysł , z BUWu pojadę do empiku i sprawdzę ceny...spradzam, ok za 560 zł czarna werska DSLite. Biorę!!! a że mieszkałem na bródnie to troszkę miałem drogi (empik był przy palmie na Nowym Świecie). Wchodzę do domu, podjarany...i mówię do żony: otwieraj!! bo śpieszy mnie się...Żona otwiera...a tam ładowarka i jeden stylus!!! No myślałem że mnie strzeli Kur.... i szczeznę na miejscu. Dzwonie do nich i mówię że mam pudełko ale konsoli brak (a był to moment komunii czy innych eventów i jakbym miał taki prezent komuś skołować to była by leciutko mówiąc wtopa), a wyluzowany pan z empiku mówi: ...hmm ooo tak tak, widzę ją na wystawię...kolega zapomniał spakować... Myślałem że połamię mu żebra przez słuchawkę...Na szczęście skończyło się dobrze i oddali pieniądze, ale sam fakt jak to wszystko wyszło nasuwa jedno stwierdzenie: Na ch.... mnie ten kaktus!!. Tia historia moi drodzy...
#70 Gość_Vladirov_*
Napisany 19 marzec 2010 - 22:14
Saturn. Jak był na promocji. Nie, nie zaszalałam z różowym. Wybrałam biały kolor. Jest piękny.
Napisany 24 marzec 2010 - 15:04
Na allegro, czarny DS Lite + FF III, IV, T + etui + folie Hori. Ceny nie podaje, bo i tak już wszyscy znają i chcą mnie zlikwidować
#72 Gość_Zero_*
Napisany 30 marzec 2010 - 13:45
Baterie wam krótko trzymają bo pewnie na Acekardach jedziecie^_^
Mój egzemplarz zakupiłem w Empiku za jakieś 550 pln. Wziąłem czarnego choć miałem ochotę również na zielonego.
Grisza nieźle przylamiłeś
Nie sprawdzałeś w sklepie co jest w pudełku?
Mnie obsługiwała otyła ekspedientka i była ful-profeska^_^
Mój egzemplarz zakupiłem w Empiku za jakieś 550 pln. Wziąłem czarnego choć miałem ochotę również na zielonego.
Grisza nieźle przylamiłeś
Mnie obsługiwała otyła ekspedientka i była ful-profeska^_^
Napisany 25 sierpień 2010 - 15:00
Ja DSi kupiłem na ultimie
Miesiąc po premierze.