Skocz do zawartości

Binary Domain

• Please log in to reply
15 odpowiedzi na ten temat

#1 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22428 Postów:

Napisany 01 grudzień 2010 - 13:37

Japonia nie poddaje się i ponownie podchodzi do tematu "klon Gearsów, ale lepszy". Pewnie bez powodzenia, jeśli trailer jest jakimkolwiek wyznacznikiem jakości produktu końcowego.
http://neogo.pl/news...-binary-domain/

Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal. Żal.

#2 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10990 Postów:

Napisany 01 grudzień 2010 - 13:59

Trzeci szrocik od Segi w tym gatunku, po Quantum Theory i Vanquish OLO

#3 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 01 grudzień 2010 - 14:56

Zobacz postxelloss, o 01 grudzień 2010 - 13:59, powiedział:

Trzeci szrocik od Segi w tym gatunku, po Quantum Theory i Vanquish OLO

Tak, średnia w przypadku 84/100 pokazuje jak wielki jest to szrocik.
Nie lubię takich gier jak GoW i temu podobne, więc gra mnie nie interesuje.

Edycia: Za grę odpowiada Oshihiro Nagoshi czyli kreator Yakuzy. Może coś z tego będzie.

#4 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 14 lipiec 2011 - 22:59

Ryan, odwołaj pierwszego posta, bo zapowiada się supcio :)

http://www.giantbomb...eapons/17-4534/

#5 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22468 Postów:

Napisany 14 grudzień 2011 - 01:15

Ło, ale tu postów. Wywiad jest:

W skrócie: ma być super fabuła i relacje z podwładnymi będą wpływały na to, czy wykonują rozkazy. Nie wygląda źle, ale też nie powala. Szkoda, że to strzelanie do typowych robotów typowym żołnierzem.

#6 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22468 Postów:

Napisany 01 luty 2012 - 19:49

Jest demo na japońskim Storze i przyznam, że jestem zaskoczony. Strzela się fajnie, wydawanie rozkazów wydaje się sprawne, patent z rozpadającymi robotami jest trochę jak z nekromorfami w DS, choć walczą bardziej zażarcie. Do tego kompani też nie są raczej głupi, potrafią pomóc kiedy trzeba. Wyjdzie dobra gra, jeśli nie cichy hit.

#7 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 19 luty 2012 - 14:39

Demko mnie przekonało. Bardzo poobne do Vanquisha, ale łatwiejsze. Jest w miarę ładnie, uniwersum fajne, robociki nieźle się rozwala, jest proste zarządzanie drużyną i dbanie o swoją reputacje w zespole. Na pewno kiedyś kupię. Polecam wszystkim demko.

#8 Cr0ss2500

Cr0ss2500

Nightmare

• Forumowicze
  • 970 Postów:

Napisany 20 luty 2012 - 10:30

zagrałem ostatnio w demo z nudów - dałem szanse temu klonowi (kolejnemu) już GoW'a i w takiego crappa nie grałem jeszcze :) fabuła zapowiadała się nieźle i dalej się zapowiada, lecz cały ten gejplej to lekka porażka moim zdaniem.

#9 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19712 Postów:

Napisany 24 luty 2012 - 16:50

Wyszła dobra gra.

#10 McTomass

McTomass

Nightmare

• Forumowicze
  • 778 Postów:

Napisany 24 luty 2012 - 18:55

Całe szczęści, że to nie crap jak Quantum Theory. Z recenzji na PS3Site wynika, że jest to dobra i solidna gra, ale i tak pewnie dużo osób nie zagra, bo jak ocena to nie 9 albo 10 tylko na przykład 7+ to broń Boże się za to brać, przecież to musi byc jakiś crap... Dlatego nie lubie ocen

#11 raf

raf

Nightmare

• Forumowicze
  • 810 Postów:

Napisany 29 luty 2012 - 09:28

Powiem szczerze, że gra mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Może nie jest ósmym códem świata ale solidną strzelanką z pewnośią. Polecam każdemu żeby chociaż wypożyczyl jeśli nie odrzuciło go demo. Wprawdzie zwroty akcji są niekiedy cieniutkie, a postacie są okrutnie sztampowe (tak mówię o was duecie z USA) to jako całość historia broni się, a nawet wciąga. Sama rozgrywka jest bardzo łatwa (przynajmniej na poziomie normal) ale samo strzelanie daje sporo radochy, a grafika jak najbardziej daje radę, zwłaszcza bossowie.

#12 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 29 luty 2012 - 18:30

6/10 od EDGE.

http://www.edge-onli...y-domain-review

Czyli gra jest ok. Do tego na 10 recenzji średnia 74/100. Bardzo dobrze.

#13 raf

raf

Nightmare

• Forumowicze
  • 810 Postów:

Napisany 29 luty 2012 - 22:39

Historyjka choć prosta stawia kilka istotnych pytań odnośnie tolerancji i istoty ewolucji, także aż tak płytka nie jest. Jak nie dostnie w N+ co najmniej 8.0 to przestanę kupować czasopismo ;) .

#14 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 01 marzec 2012 - 00:00

Wyżej niż 8/10 nie dostanie. Chyba, że Fax będzie recenzował.

#15 FAX

FAX

N+ Crew

• Redakcja
  • 360 Postów:

Napisany 04 marzec 2012 - 09:58

Nie, to nie ja :) Gra mimo wszystko miło zaskakuje, a zajął się nią Big Boss

#16 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22428 Postów:

Napisany 10 marzec 2012 - 13:55

Recka na GT.

Gierka _wygląda_ nieco lepiej, niż się spodziewałem. Nie jest aż tak żalowo, jak byłem przekonany, że będzie, ale hicior to to nie jest. ;]