Lady Luck, o 07 styczeń 2011 - 16:26, powiedział:
Ty się chwalisz, czy bronisz?

Nabijam się trochę z tego. Gulash wykańczał mnie mówiąc co miesiąc "yo, napiszmy coś o RE5". Zdaje się, że w siedmiu numerach napisaliśmy o tej grze sześć razy. Tak to jest jak mamy fajne screeny, których nie możemy wrzucić do netu i chcemy się tym pochwalić
Lady Luck, o 07 styczeń 2011 - 16:26, powiedział:
Jestem tego samego zdania, co Dante: jeśli zapowiedź ma być obszerna, to z informacjami, których nie będzie we wszystkich serwisach internetowych tydzień przed wyjściem numeru. Z zapowiedzi chcę się dowiedzieć, co w niej ma być, o czym, skąd taki pomysł, kto ją robi, przy czym przedtem pracował i dlaczego miałabym na nią ewentualnie przygotować portfel.
O tym, jaka gra jest chcę przeczytać w recenzji.
Okej, masz Killzone 3, w którym podniecam się graniem w 3D, a nawet na PlayStation Move oraz oczywiście w kooperacji, na normalu i na hardzie. Czy naprawdę każdy serwis internetowy dostarczył Ci tych informacji? Wiem, u don't care, bo nie masz 3DTV

Pewnie dałbym radę ścisnąć się na 4 strony, zresztą nawet taki był plan, ale pisało mi się aż za dobrze i poprosiłem o dwie strony więcej. A, że nic innego w tym czasie nie było i spodziewaliśmy się megasuchego grudnia, a do tego zrobiłem sto

screenów, to szkoda było marnować ten materiał. I poszedł długi tekst.
Masz też Bulletstorm - taki tekst zamiast standardowego wywiadu. Są moje wrażenia z grania w tryb Anarchy, masz sporo wypowiedzi Adriana - w tym przemyślenia dotyczące wejścia na rynek z nowym... ekhem... IP, conieco o tym jak dzisiaj robi się skrytpowane... cholera... eventy i na pewno coś czego nigdzie indziej nie przeczytasz, czyli info o powiązaniu singla z multi i tym, że akcja w hordzie (Anarchy właśnie) toczy się rok przed wydarzeniami w singlu. Nie przeczytasz też nigdzie o "doszytym" kole. Czy można było się ścisnąć? Tam i tak jest bardzo gęsto od tekstu, a zmniejszenie fonciaka nie wchodzi w grę.
W Dead Space 2 piszę o tym, czy gra straszy czy nie. O fajnych akcjach typu jazda kolejką i co się dzieje, gdy nagle pociąg się wykoleja. Są też oscreenowane rzeczy, które uznałem za istotne (w ramce).
Bioshock: Infinite - mało o grze wiadomo, ale Kaxi ładnie podsumował temat i znalazł sporo ciekawostek. Wiedziałaś, że Columbia będzie się poruszać, a wrogów da się np. obejść? Jest też trochę domysłów Kaxiego. Nie powiedziałbym, że to lanie wody, bo np. porównanie pogarszającego się stanu zdrowia Elizabeth z systemem ratowania/zabijania Little Sisters jest świetne.
L.A. Noire - jeszcze o tej grze nie pisaliśmy. A nie, zaraz, ja pisałem. Ale to były pierwsze informacje i bardziej okazja do pokazania screenów niż konkret. Ale samych shotów byście chyba na stronie nie chcieli

A teraz już konkrecik i mamy jakieś pojęcie jak w to się będzie grało.
Kto robi grę i co robił wcześniej to może niekoniecznie, chyba że jakoś fajnie podane, bo to wodolejstwo imho.
Zmiany w Retro fajne? Legendy branży gier podoba się? Quentina już polubiliście? Dawajcie