PS Vita Pogadanki
Rozpoczęte przez
Danteusz
, sty 27 2011 10:23
1121 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 maj 2012 - 19:22
Fajnie, ale to nie sprzeda kolejnych konsol- musza byc nowe gry, swieze tytuly, a nie konwersje z duzych konsol.
Dlaczego DS odniosl taki sukces? Oprocz dotyku, mial pokazna biblioteke gier- gdzie nie chodzilo o grafike i wyglad calosci, tylko o grywalnosc.
PSP mialo moc, gier kozackich i zrobionych na potrzeby PSP malo- tutaj mamy to samo.
Dlaczego DS odniosl taki sukces? Oprocz dotyku, mial pokazna biblioteke gier- gdzie nie chodzilo o grafike i wyglad calosci, tylko o grywalnosc.
PSP mialo moc, gier kozackich i zrobionych na potrzeby PSP malo- tutaj mamy to samo.
Napisany 21 maj 2012 - 20:19
Mi konwersje nie przeszkadzają, bo nie mam stacjonarnej konsoli, więc na żadne gry z PS3 nie narzekam. Pomyślcie o tym, w takiej sytuacji Vita jest wymarzonym sprzętem. Po za tym gier nie brakuje, no chyba, że ogrywacie na chybcika po dwa tytuły tygodniowo, ale to mija się z sensem. W czerwcu wychodzi Gravity Rush, nowy Resistance, kolekcja MGS. Nie wiem skąd wezmę wolny czas żeby to wszystko ograć.
Napisany 21 maj 2012 - 20:24
To spoko, ale wiekszosc osob ma stacjonarki
I tutaj wychodzi bezsensu handhelda w polskich realiach- o tym pisal jedyn.
Ty jestes daleko za domem;p w samolocie miales pozytek, nie masz duzej konsoli- jest ok.
Inni, ktorzy ograli gry na duzej konsoli, nie maja tutaj czegos szukac.
I nie mam zalu, ze kupilem itp Jak kupilem, to wymienilem babole. Nie wgniotla mnie konsola jak PSP swego czasu
Liczylem, ze sony jednak sie postara tutaj, jak widac ni c uja. Zobaczymy E3, to bedzie byc albo nie byc dla tej konsoli.
Ty jestes daleko za domem;p w samolocie miales pozytek, nie masz duzej konsoli- jest ok.
Inni, ktorzy ograli gry na duzej konsoli, nie maja tutaj czegos szukac.
I nie mam zalu, ze kupilem itp Jak kupilem, to wymienilem babole. Nie wgniotla mnie konsola jak PSP swego czasu