Tak na szybko skomentuję, bo obiecałem sobie.
Runda druga Move/kinkiet - nikogo. Generalnie przez cały numer wałkuje się kontrolery ruchu. Jakby innych tematów nie było. Zamykają studia, zwalniają ludzi, a w N+ pisze się po raz setny o MiK. X_x Poza tym - zamiast używać jakichś tinyurl, moglibyście zbudować własny, neoplusowy redirector. To tak z 20 linii w PHP. Wasz admin powinien to zrobić w kwadrans, a neogo.pl/r/KinectWaz będzie wyglądało o niebo lepiej.
Newsflashe na dole to wielki plus. Chciałbym, żeby zostały. Czcionka mi jest obojętna, ale inni narzekają.
I proszę - Neo Comments Gonzo zaczyna się od pitolenie o MiK. A pisanie (prawdopodobnej) listy startowej to jakaś masakra. Jak będzie znany oficjalny lineup to znowu zamieścicie taką tabelkę?
TAK/NIE - fajna rzecz, ale fajterzy mało przekonujący.

Trailerzone powinno mieć linki.
Młode Lwy - fajny wywiad, ale kompletnie nie czaję po co pytanie "która platforma lepsza". No i wstyd, że nie zwróciliście uwagi na to, że I Must Run to kiepski klon Canabalt (w recce dalej w numerze też cicho). Square nikogo.
Wywiad z RP strasznie krótki.
Gra wstępna to jakiś koszmar - Hunted bardziej hot niż DS3 od Obsidian? Wolne żarty!
Odwyk na szczęście nie o MiK. Szkoda tylko, że o przereklamowanym Braid. Ale główne przesłanie spoko, więc występ na plus. Newsflash Gula fajna rzecz.
2011 rokiem Sony - dobra przynęta dla trolli.

Szkoda, że kilka byków w tekście (zresztą to zmora tego numeru).
W tekście o Mortalu dwa razy pojawia się ten sam śródtytuł.
Chmielarz zapomniał już języka polskiego. Występ Tomka Kreczmara spoko. Quentin fajnie, mimo iż nie do końca się zgadzam. ;]
Downpour bardzo podjarkowy tekst, do tego świetny layout. Kwestia czasu brzydka i źle się czytało.

Tekst o DA2 już lepiej. Fajna ramka z Laidlawem - lubię takie rzeczy.
KZ3 nikogo. Ocena TDU2 dziwnie wysoka. Crash Time IV przeczytałem dwa razy - dobry tekst.

Recka Apache na plus. Recka MvC3 nie wiem po grzyb taka długa - pokraki w rajtuzach całe ćwierć promila graczy. O Mindjack już pisałem. Recka ME2 fajna, ale opinia Faksiora fajniejsza.
Gry na iGadżety - ciekawe, że nikt się nie pluje na recenzje minisów takich jak np. Angry Birds. Przecież to casualowe g**no komórkowe!!111!!!!1!!1!!1one
A nie, przepraszam. Wyszło na elitarne PS3. Czyli gra jest już full legit super awesome game of the year to the max. Dumbasses.
Sadness za Gray Matter.

DCUO nikogo - znowu pokraki w rajtkach i kolejne dwie strony zmarnowane. Gra w Stanach, gdzie ludzie przebierają się za superbohaterów, sprzedała 44K. Wiara, że w Polsce będzie zainteresowanie wymaga wyśmiania.
Join me. Jakiś czas temu Kaxi albo Mielu pisali, że rozmiar recki jest wypadkową nie tylko jakości gry, ale i rozmiaru grupy docelowych odbiorców. Recka na 2 strony nie ma uzasadnienia.
Retroplus newsowo/konsolowy jak zawsze fajny. Martinez na minus - głupie nowe dżojstiki, którymi się macha w powietrzu. Serio, nie ma innych tematów? SERIO? Wywiad z Junkboyem na duży plus.

Zwroty akcji też miodne. Martwe piksele jak prawie zawsze smaczne. Tekst o Księciu już nie, ale 5 FPSów łagodzi ból. Tekst o Blue Byte strasznie z biodra, bo wiara w to, że na dzisiejszym rynku może się utrzymać deweloper od wszystkiego, jest mocno naiwna. Sami ten rynek stworzyliśmy, więc narzekanie jest wyjątkowo nieelegancje. STFU & GTFO. Wywiad z Borkiem bardzo fajny (minus wcześniejsze uwagi). Nowa szata FAQ na plus. Finiszer jak zawsze słaby.
Ogólnie - wszystko co z Play kradzione, na plus. ;P