Skocz do zawartości

Neo Plus #143 (Luty 2011) W Sprzedaży Od 04.02.2011 (Piątek)

• Please log in to reply
145 odpowiedzi na ten temat

#121 Godlike

Godlike

Link

• Forumowicze
  • 350 Postów:

Napisany 25 luty 2011 - 00:19

Zobacz postdante2003, o 24 luty 2011 - 16:21, powiedział:

Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia
Jak tylko sam zaczniesz się do tej rady stosować, to ja też.

Zobacz postMielu, o 24 luty 2011 - 16:45, powiedział:

Kiedyś ludzie też pisali, że nikt normalny nie gra na konsolach.
Kiedy? Jacy ludzie?

bo ja gram na iPhone
Czysta desperacja. Składam wyrazy współczucia.

Zobacz postDebeef, o 24 luty 2011 - 19:06, powiedział:

nie podzielileś się z nami swoim źródłem,
Ty też nie, ale nie płaczę z tego powodu.

Zobacz postRyan, o 24 luty 2011 - 17:41, powiedział:

Nikt normalny nie gra na Wii. True story. :cf:
...bo Wii jest do zabawy a nie do grania, Herr Ryan.

#122 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17539 Postów:

Napisany 25 luty 2011 - 01:54

Ja też nie płaczę, to Ty wytykasz N+ błąd ktory na razie oparty jest na Twoim słowie...a to nikogo

#123 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1885 Postów:

Napisany 25 luty 2011 - 02:30

Zobacz postGodlike, o 25 luty 2011 - 00:19, powiedział:

Znajdujesz radość w pisaniu takich rzeczy? Naprawdę, daruj sobie. To już nie jest zabawne, że zawsze musi wyjść na Twoje albo musisz przygadać. Kompletnie odechciewa się gadać. Pisaliśmy o Minisach z PS Store, to jakoś nie słyszeliśmy narzekania. Teraz napisaliśmy jedną stronę o grach na iPhone, które również są na PS Store i wielki problem. Odpuść proszę, to dla nas ciekawy temat, a jeśli dla Ciebie nie to trudno, ale nie musisz nam już tego przypominać.

#124 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22470 Postów:

Napisany 25 luty 2011 - 02:38

Będzie recenzja SFIV na jaFona?

#125 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 5000 Postów:

Napisany 25 luty 2011 - 17:25

Zobacz postMielu, o 25 luty 2011 - 02:30, powiedział:

To już nie jest zabawne

Dodany obrazek

:mrgreen:

#126 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11900 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 10:39

Poza tym obrażasz mnie teraz, bo ja gram na iPhone (no, na iPadzie, jak to komuś robi różnicę) i nie życzę sobie byś z tego powodu nazywał mnie nienormalnym.

Mielu, spokojnie. Jeszcze troche i wyladujesz na Teleekspresowej Liscie Ludzi Szczegolnie Zakreconych :mrgreen:

#127 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21564 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 10:59

Zobacz postGodlike, o 25 luty 2011 - 00:19, powiedział:

Czasami, jest jak piszesz:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=fku1T65fnKg"]http://www.youtube.c...h?v=fku1T65fnKg[/url]

Cholera, zjadłem paznokcie na planszach 32-40. Chociaż plansze, które się pojawiły w najnowszym updejcie są jeszcze bardziej przegięte... Mielu atakuj, jeżeli jeszcze nie miałeś przyjemności.

#128 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22428 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 11:22

Tak na szybko skomentuję, bo obiecałem sobie.

Runda druga Move/kinkiet - nikogo. Generalnie przez cały numer wałkuje się kontrolery ruchu. Jakby innych tematów nie było. Zamykają studia, zwalniają ludzi, a w N+ pisze się po raz setny o MiK. X_x Poza tym - zamiast używać jakichś tinyurl, moglibyście zbudować własny, neoplusowy redirector. To tak z 20 linii w PHP. Wasz admin powinien to zrobić w kwadrans, a neogo.pl/r/KinectWaz będzie wyglądało o niebo lepiej.

Newsflashe na dole to wielki plus. Chciałbym, żeby zostały. Czcionka mi jest obojętna, ale inni narzekają.

I proszę - Neo Comments Gonzo zaczyna się od pitolenie o MiK. A pisanie (prawdopodobnej) listy startowej to jakaś masakra. Jak będzie znany oficjalny lineup to znowu zamieścicie taką tabelkę? :/

TAK/NIE - fajna rzecz, ale fajterzy mało przekonujący. ;) Trailerzone powinno mieć linki.

Młode Lwy - fajny wywiad, ale kompletnie nie czaję po co pytanie "która platforma lepsza". No i wstyd, że nie zwróciliście uwagi na to, że I Must Run to kiepski klon Canabalt (w recce dalej w numerze też cicho). Square nikogo. :P

Wywiad z RP strasznie krótki. :/

Gra wstępna to jakiś koszmar - Hunted bardziej hot niż DS3 od Obsidian? Wolne żarty!

Odwyk na szczęście nie o MiK. Szkoda tylko, że o przereklamowanym Braid. Ale główne przesłanie spoko, więc występ na plus. Newsflash Gula fajna rzecz.

2011 rokiem Sony - dobra przynęta dla trolli. :) Szkoda, że kilka byków w tekście (zresztą to zmora tego numeru).

W tekście o Mortalu dwa razy pojawia się ten sam śródtytuł.

Chmielarz zapomniał już języka polskiego. Występ Tomka Kreczmara spoko. Quentin fajnie, mimo iż nie do końca się zgadzam. ;]

Downpour bardzo podjarkowy tekst, do tego świetny layout. Kwestia czasu brzydka i źle się czytało. :/ Tekst o DA2 już lepiej. Fajna ramka z Laidlawem - lubię takie rzeczy.

KZ3 nikogo. Ocena TDU2 dziwnie wysoka. Crash Time IV przeczytałem dwa razy - dobry tekst. :) Recka Apache na plus. Recka MvC3 nie wiem po grzyb taka długa - pokraki w rajtuzach całe ćwierć promila graczy. O Mindjack już pisałem. Recka ME2 fajna, ale opinia Faksiora fajniejsza. ;)

Gry na iGadżety - ciekawe, że nikt się nie pluje na recenzje minisów takich jak np. Angry Birds. Przecież to casualowe g**no komórkowe!!111!!!!1!!1!!1one

A nie, przepraszam. Wyszło na elitarne PS3. Czyli gra jest już full legit super awesome game of the year to the max. Dumbasses.

Sadness za Gray Matter. :( DCUO nikogo - znowu pokraki w rajtkach i kolejne dwie strony zmarnowane. Gra w Stanach, gdzie ludzie przebierają się za superbohaterów, sprzedała 44K. Wiara, że w Polsce będzie zainteresowanie wymaga wyśmiania. Join me. Jakiś czas temu Kaxi albo Mielu pisali, że rozmiar recki jest wypadkową nie tylko jakości gry, ale i rozmiaru grupy docelowych odbiorców. Recka na 2 strony nie ma uzasadnienia.

Retroplus newsowo/konsolowy jak zawsze fajny. Martinez na minus - głupie nowe dżojstiki, którymi się macha w powietrzu. Serio, nie ma innych tematów? SERIO? Wywiad z Junkboyem na duży plus. :) Zwroty akcji też miodne. Martwe piksele jak prawie zawsze smaczne. Tekst o Księciu już nie, ale 5 FPSów łagodzi ból. Tekst o Blue Byte strasznie z biodra, bo wiara w to, że na dzisiejszym rynku może się utrzymać deweloper od wszystkiego, jest mocno naiwna. Sami ten rynek stworzyliśmy, więc narzekanie jest wyjątkowo nieelegancje. STFU & GTFO. Wywiad z Borkiem bardzo fajny (minus wcześniejsze uwagi). Nowa szata FAQ na plus. Finiszer jak zawsze słaby.

Ogólnie - wszystko co z Play kradzione, na plus. ;P

#129 Lady Luck

Lady Luck

Hm?

• Forumowicze
  • 6149 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 13:18

Zobacz postRyan, o 27 luty 2011 - 11:22, powiedział:

Występ Tomka Kreczmara spoko.

To prawda. W ogóle zdecydowanie lepiej się gościa czyta, niż słucha :P

#130 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19712 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 15:28

KZ3 absolutnie wszystkich.
fixed

Można wiedzieć kto recenzował I Must Run? Akurat plusowcy mają tego minisa za darmo i sobie trochę w niego pograłem. Czy gra dostała 8/10 tylko dlatego, że jest polskiego studia? Ta prostacka giereczka jest na maks 4/10, nie na więcej.

#131 Tadeg

Tadeg

Link

• Forumowicze
  • 266 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 18:58

Zobacz postLady Luck, o 27 luty 2011 - 13:18, powiedział:

To prawda. W ogóle zdecydowanie lepiej się gościa czyta, niż słucha :P

Pamiętam pierwszy występ Tomka Kreczmara na Hyperze. No Grabarz to to nie jest:P

#132 Lady Luck

Lady Luck

Hm?

• Forumowicze
  • 6149 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 19:07

Obawiam się, że wiele od pierwszego występu się nie zmieniło...
No, może poza zarostem ;)

#133 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 27 luty 2011 - 21:32

Jeśli chodzi o nowych Felietonistów to znacznie lepiej czyta się Tomka Kreczmara niż Quentina - to już jego drugi i jest nieco lepszy ale mi się jakoś ciężko czyta. No i PLUS dla Gula za Newsflash w jego wykonaniu. A Grabarz to inna liga - Zawsze na plus, czasem mniejszy, czasem większy ale zawsze do przodu :)

#134 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9402 Postów:

Napisany 01 marzec 2011 - 01:03

Jeszcze nie skończyłem czytać wszystkiego, ale zmiany bardzo mi przypadły do gustu. Choć czcionkę newsflasha to rzeczywiście dalibyście jaśniejszą, bo jak się zorientowałem, to wracałem kilka stron.

Bardzo mi się spodobały Gra Wstępna i Czy nowe Elder Scrolls zarządzi?, szczególnie, że dobraliście najlepsze zdjęcia Maxa i sasoriego :)

A propos zdjęć:

czy FAX gdzieś dorabia na boku? :P

Dodany obrazek

#135 Kleksandra

Kleksandra

Geriatric Boozer

• Moderatorzy
  • 8543 Postów:

Napisany 01 marzec 2011 - 16:53

A ja jeszcze nie miałam kiedy nawet przejrzeć -_-

Fax nam chyba o czymś nie powiedział xD

#136 FAX

FAX

N+ Crew

• Redakcja
  • 360 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 16:30

U mnie broda nie łączy się z wąsami ;( To nie ja ;(

#137 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1885 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 16:42

Potwierdzam, to Fax

#138 FAX

FAX

N+ Crew

• Redakcja
  • 360 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 16:49

Zobacz postMielu, o 02 marzec 2011 - 16:42, powiedział:

Potwierdzam, to Fax

"Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia"

#139 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1885 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 16:53

Zapomniałeś o przecinku!!!!!!!!

#140 FAX

FAX

N+ Crew

• Redakcja
  • 360 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 16:55

Zobacz postMielu, o 02 marzec 2011 - 16:53, powiedział:

Zapomniałeś o przecinku!!!!!!!!

Gdybym zmienił, to byłoby, że zmieniam wypowiedź... Dla wyjaśnienia, nie siedzimy dzisiaj biurko w biurko i Mielu pewnie za mną tęskni.

#141 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 17:04

Dobrze, że wyjaśniłeś.

#142 FAX

FAX

N+ Crew

• Redakcja
  • 360 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 17:08

Zobacz postKaxi, o 02 marzec 2011 - 17:04, powiedział:

Dobrze, że wyjaśniłeś.

Nie czepiaj się. Siedziałeś z nami tydzień i sam wiesz jaki Mielu potrafi być cały dzień niemiły :D

#143 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1885 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 17:20

Nieprawda :kratos:

#144 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 17:27

Ale przyznaj Fax, że to lubisz ;)

#145 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11293 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 17:55

Zobacz postFAX, o 02 marzec 2011 - 17:08, powiedział:

Nie czepiaj się. Siedziałeś z nami tydzień i sam wiesz jaki Mielu potrafi być cały dzień niemiły :D

A mówi się, że puszyści są z natury pogodni...

#146 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19712 Postów:

Napisany 02 marzec 2011 - 18:14

A mówi się, że puszyści są z natury pogodni...
to klamliwe stwierdzenia, jedynie mity..
np. jak kupilem kloca 360 i wyslalem takiemu wrogowi zaproszenie do efrjendow to moją zapke odrzucil. pomyslalem sobie wtedy, ze musi z niego byc bardzo ponury typek.