Skocz do zawartości

Sesame Street: Once Upon A Monster

• Please log in to reply
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Cudi

Cudi

cud▲k™

• Forumowicze
  • 1594 Postów:

Napisany 15 luty 2011 - 17:03

Tak jak w tytule ;)

Screeny i więcej informacji.

#2 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 17 kwiecień 2011 - 13:52

Gra od Double Fine, bajkowa atmosfera (tylko żeby nie była infantylna). Jestem lekko zainteresowany
ED: A, na kinecta, dopiero teraz przeczytałem podpis pod tematem, troche słabo

#3 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8251 Postów:

Napisany 03 październik 2011 - 14:29

Sprawdzilem demo i zapowiada sie nowa kupowata gra taneczna na kinect tylko ze tym razem dla dzieci. Widac, ze deweloperzy albo nie chca albo nie sa w stanie wymyslic jakiejs innowacji na tej $150 kamerce

#4 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3762 Postów:

Napisany 03 październik 2011 - 14:40

Będzie calak? :cf:

Zajebistość Kinecta jest zbyt wysoka, leniwi developerzy nie wiedzą jak wykorzystać moc tego sprzętu.

#5 wrog

wrog

Miszcz konsoli

• Forumowicze
  • 1957 Postów:

Napisany 03 październik 2011 - 17:37

Zobacz postZeratul, o 03 październik 2011 - 14:29, powiedział:

Sprawdzilem demo i zapowiada sie nowa kupowata gra taneczna na kinect tylko ze tym razem dla dzieci. Widac, ze deweloperzy albo nie chca albo nie sa w stanie wymyslic jakiejs innowacji na tej $150 kamerce

Też sprawdziłem demko i jak na grę dla dzieciaków to jest fajnie. Co do Kinecta, 100% racji. Po roku ciągle dobre gry można policzyć na palcach jednego ręki, a jedyne ciekawe nadchodzące pozycje to ich kontynuacje. Do tego gierki hybrydowe, które mają ukazać się w przyszłym roku oparto na sterowaniu głosem... Do tego kamerka jest potrzebna? Headset nie wystarczy? Kinect nadaje się tylko do mini-gierek, fitnessów i tańca.

#6 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8251 Postów:

Napisany 03 październik 2011 - 17:51

i do rozanca