Skocz do zawartości

Psp Umiera - Wskrzeszamy!

• Please log in to reply
50 odpowiedzi na ten temat

#31 qpa123

qpa123

Mokujin

• Forumowicze
  • 35 Postów:

Napisany 08 kwiecień 2011 - 18:39

Ja jeszcze polecam MGS:Peace Walker, Echochrome, Valkyria Chronicles II (głupia fabuła, fajny gameplay), Half-Minute Hero, Cladun: This is an RPG, no i może jeszcze Phantasy Star Portable

#32 Patryczek118

Patryczek118

Rikimaru

• Forumowicze
  • 397 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:05

Ja to zazwyczaj gram w Tekken DR i w Kingdom Hearts : Birth by Sleep. Polecam te gry.

#33 Gość_Taikun_*

Gość_Taikun_*
  • Goście

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:06

Tak w ogóle pograłem w tym tygodniu jakieś 30 minut w Parasite Eve 3 - mega wypas, wygląda to przefachowo

#34 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17539 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:09

ma coś wspólnego z PE 1 i 2???

#35 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11293 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:11

Tak, tytuł.

#36 Gość_Taikun_*

Gość_Taikun_*
  • Goście

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:12

nie za dużo, tzn. specjalnie w tych 30 minutach sie nie zagłębiłem w fabułe, ale z recek wynika ze spokojnie mozna zabierac sie za PE3 bez znajomosci poprzednich dwoch czesci. Gra w waznych momentach po prostu przypomina co sie wtedy działo itp

#37 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17539 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2011 - 23:17

Ograłem PE 1 i 2 porządnie, także raczej mi chodzi by było coś wspólnego...chociaż klimat...

#38 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2900 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 10:36

Grał ktoś z was w half-minute hero? Fajne to?

#39 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11293 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 10:49

Grałem, całkiem przyjemne, choć nie skończyłem, ale pierwsze wrażenia były typ 'o jaaaaaaaaa, ale zajebiozka'. Są trzy typy rozgrywki, jeden świetny, jeden średni i jeden biedny. Na szczęście możesz grać w ten który chcesz i nie ma musu naparzania w resztę.

#40 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9201 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 14:07

Na kiblu grało się PRZEGENIALNIE. Choć też nie przeszedłem, jeden level mnie pokonał i nie wiem, co zrobić.

#41 GrzesiekMB

GrzesiekMB

Mr. Smiley

• Forumowicze
  • 1334 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 14:50

Zobacz postTaikun, o 21 marzec 2011 - 00:32, powiedział:

PSP umiera śmiercią powolną

pol roku po premierze juz byla w agonii

#42 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2849 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 19:41

a potem się obudziłeś

#43 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2011 - 20:27

ja bym tak nie demonizował tej konsoli, że zdechła itd, gry żadko wychodzą, ale za to są to w głównej mierze killery kompletne (Patapon, God of War, Daxter). W dodatku tych hitów sie troche uzbierało, jest w co grać

#44 Gość_gofrowsky_*

Gość_gofrowsky_*
  • Goście

Napisany 18 kwiecień 2011 - 00:57

Rzadko*, od tego Anoter Łorlda lasuje Ci się mózg.

#45 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 19 kwiecień 2011 - 18:24

Zobacz postgofrowsky, o 18 kwiecień 2011 - 00:57, powiedział:

Rzadko*, od tego Anoter Łorlda lasuje Ci się mózg.
sorry, ale te twoje błędy te "za wos", czy "sobom", są znacznie bardziej rażące

#46 pantrupek

pantrupek

Mega Man

• Forumowicze
  • 97 Postów:

Napisany 16 grudzień 2011 - 22:02

Odkryłem PSP dopiero kilka miesięcy temu - wcześniej były lata jarania. Cieszę się w sumie - nawet niezła kolekcja tytułów w niskich cenach, w tym moje ulubione serie, czyli Silent Hill, God of War i GTA. Nie przeznaczam wiele kasy na gry, kupuję jedną raz na długi długi czas. Ale drugą młodość PSP zyskuje, gdy spojrzy się na PSN. Rewelacyjne PixelJunk Monsters Deluxe, minisy, konwersje z PS1, w tym pierwszy Silent Hill i Resident Evil. Wcześniej nic o tym wszystkim nie wiedziałem, prócz tego, że PSN istnieje i że cośtam jest. Warto zainteresować się tematem, jeśli już ma się tę wspaniałą konsolkę.

#47 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 16 grudzień 2011 - 22:48

Zobacz postpantrupek, o 16 grudzień 2011 - 22:02, powiedział:

Odkryłem PSP dopiero kilka miesięcy temu - wcześniej były lata jarania. Cieszę się w sumie - nawet niezła kolekcja tytułów w niskich cenach, w tym moje ulubione serie, czyli Silent Hill, God of War i GTA. Nie przeznaczam wiele kasy na gry, kupuję jedną raz na długi długi czas. Ale drugą młodość PSP zyskuje, gdy spojrzy się na PSN. Rewelacyjne PixelJunk Monsters Deluxe, minisy, konwersje z PS1, w tym pierwszy Silent Hill i Resident Evil. Wcześniej nic o tym wszystkim nie wiedziałem, prócz tego, że PSN istnieje i że cośtam jest. Warto zainteresować się tematem, jeśli już ma się tę wspaniałą konsolkę.

Mam to samo teraz. Najlepsze jest to, że naprawdę dobre gierki można kupić dosłownie za grosze.

#48 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17539 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2012 - 23:50

:hmmm: ostatnio psp wróciło do łask...parę gierek sie kupiło nawet...pewnie dlatego, że ceny spadły, a dzieci ogarniają już to ustrojstwo

#49 DarkStar

DarkStar

Chocobo

• Forumowicze
  • 12 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 11:48

Kupiłem PSP we wtorek. :-) Od zeszłego roku jakoś przeglądałem listy gier, różne informacje na temat konsoli, etc. Cały czas nosiłem się z zamiarem zakupu Vity (od pierwszych prezentacji, na długo przed premierą), ale ostatecznie zniechęciły mnie cena konsoli i peryferiów i (przede wszystkim) brak wsparcia dla UMD, co wiąże się z brakiem wielu gier z PSP w bibliotece. No i kupiłem PSP 3000. Być może Vitę kupię w przyszłości, na razie nie potrzebuję. Jestem fanem jRPG i aż się ślinię patrząc na bibliotekę gier na PSP.

#50 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2849 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 13:01

miłej zabawy :)

#51 Lalalilo

Lalalilo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 637 Postów:

Napisany 22 maj 2012 - 13:47

Ostatnio pogrywam w Corpse Party bo dużo dobrego o niej czytałem ale nie jestem zachwycony. Narazie historia jest nawet w miarę ciekawa, grafa mi nie przeszkadza, ale ten gameplay... nie smucę się że przygodówki umarły, naprawdę zgadywanka w co wymyślił autor gry jest nużąca jak diabli. Do tego badając przedmioty i wykonując czynności nigdy nie wiemy czy nie uwaliliśmy chaptera. Więc można sobie przykładowo grać pół godziny w chapter i potem umrzeć bo przeczytaliśmy notkę przy ofierze. Gameplayowo to czyste średniowiecze nieprzyjazne dla gracza.