Skocz do zawartości

Neo Plus #145 (Kwiecień 2011) W Sprzedaży Od 02.04.2011 (Sobota)

• Please log in to reply
80 odpowiedzi na ten temat

#61 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 10:19

Już od kilku numerów w faqu pojawia się wiele xywek z forum i z neogo.pl :) Ale fakt, torq został potraktowany nieco inaczej ;)

#62 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17549 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 10:25

wiem, że się pojawia i bardzo mi się to podoba dlatego liczę na utrzymanie tej tendencji, a i poważne potraktowanie chyba najpoważniejszego usera forum było miłe. Dlatego liczę, że to nie jedyna taka akcja...może teraz Godlike i jego "narzeki" :olo:

#63 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6251 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 10:35

już kłaniałem się na pierwszej stronie tego tematu, ale kłaniam się i pozdrawiam Maxa raz jeszcze :)

#64 Lady Luck

Lady Luck

Hm?

• Forumowicze
  • 6149 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 12:04

No właśnie, zapomniałam przy wcześniejszym numerze napisać, że wreszcie powróciło do łask forum, z którego teksty lądują w Neło, brawo brawo :mrgreen:

W poprzednim numerze naczytałam się więcej, ale i ten nie jest słaby, a wręcz przeciwnie :) I doceniłam żart z "Onimushą" (chociaż niewykluczone, że to dlatego, że kiedy to czytałam wracałam z imprezy i generalnie nic mi nie przeszkadzało, a wszystko radowało, olo :olo: )

#65 Shin Ryu

Shin Ryu

Kimi Choki

• Forumowicze
  • 615 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 16:30

Zobacz postDebeef, o 05 kwiecień 2011 - 10:15, powiedział:

Mam też nadzieję, że teksty z forum będą stałym elementem w numerze, bo fajnie zobaczyć znajome ksywki w piśmie :olo:
Małego szokera miałem po tym, jak zobaczyłem swoją ksywkę i moje 3 grosze o nowym Mortal Kombat. Było się czym pochwalić w robocie przed kumplami-graczami :D

A numer bardzo fajny i dobra klimatyczna okładka :)

#66 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 19:06

Zobacz postKaxi, o 05 kwiecień 2011 - 10:19, powiedział:

Już od kilku numerów w faqu pojawia się wiele xywek z forum i z neogo.pl :) Ale fakt, torq został potraktowany nieco inaczej ;)
A ja jestem? :cf:

#67 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6251 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 20:43

Zobacz postHolden, o 05 kwiecień 2011 - 19:06, powiedział:

A ja jestem? :cf:

w sensie ontologicznym, tak.

#68 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22432 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2011 - 20:50

PWND! :cf:

Tak na szybko mogę powiedzieć, że numerek fajny. Przeczytałem kilka recek i część retro i jestem zadowolony. :)

#69 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22470 Postów:

Napisany 06 kwiecień 2011 - 14:14

Wreszcie prenumerata doszła :trup:

#70 philipo

philipo

Rikimaru

• Forumowicze
  • 532 Postów:

Napisany 06 kwiecień 2011 - 15:38

Wreszcie dorwałem nowy numer i po wstępnych oględzinach stwierdzam ,że jest świetny ;)

#71 kwasathc5

kwasathc5

Mokujin

• Forumowicze
  • 26 Postów:

Napisany 07 kwiecień 2011 - 11:13

Też mam od wczoraj i powiem tyle, że jest bardzo pakerny jeśli chodzi o publicystykę. A recenzja home front wreszcie utwierdziła mnie po ocenie, że nie warto tego przeciętniaka kupować :)

#72 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17549 Postów:

Napisany 24 kwiecień 2011 - 21:23

Jako, że nikt tu nic nie pisze, a ja miałem trochę czasu na nadrobienie zaległości w prasie konsolowej "skrobnę" parę słów o numerze.
W kto jest kim nic mnie szczególnie nie zainteresowało, ale już stronę później zastanawiałem się czy w ogóle czytać o 3ds, bo przeczytałem u konkurencji (jak myślałem) dość. Jak sie okazało Mielu podszedł do sprawy troche inaczej (lepiej) i czytanie jego wypocin dało mi kilka nowych ciekawych informacji.
Na następnej stronie przychylam sie bardziej do zdania Kaxiego, bo nie wierzę, że tak szybko po wejściu Move, Kinect i przy premierze NGP i 3DS będą nas bombardować nowym sprzętem stacjonarnym i długo jeszcze tego nie zrobią. Operation Flashpoint to nie moje klimaty, Resident już bardziej, ale jakoś ta gra na razie mnie nie jara. Za to zaciekawiło mnie El Shaddai i w fajny sposób zostało to przez Kaxiego sklecone. Fajny gadulec z Chmielarzem, choc z gadki wygląda na trochę zmanierowanego cwaniaczka (bez obrazy). Game dev nie bardzo mnie zainteresował. Dark Souls zostawiam Raikohowi ;) von Zay fajny tekst napisał. Gul na szczęście powstrzymał się od oceniania inteligencji Vesterbacka. Miło było poczytaćo City Interactive o której do tej pory wiedziałem niewiele. Virtua Tennis 4 wydaje się fajne, ale chyba ide w stronę Top Spin'a. Holy Shit, bardziej na shit niż holy. Anarchy Reigns także mnie nie zainteresowało. Granie w chmurach to jak dla mnie pieśń dalekiej przyszłości, ale całkiem prawdopodobnej. Na dole zauważyłem już że według was Vesterbacka jest debilem...nie za ostro???. Kreczmar na plus...chciałbym takiego Władce Pierścieni...kiedy na następnej kartce zobaczyłem RE przekartkowałem strony...tak, czwarty tytuł w świecie RE nie za dużo tego??? Quentin...ciekawie tylko jak bumerang wraca Vesterbacka i tym razem ma punkty ujemne oraz przygrzmocenie ipadem w łeb. Prototype 2 nie zachęciło mnie do zagrania w jedynkę, co jasno pokazuje, że dwójka też nie dla mnie, wolę Infamous. Co do kończenia gier...to większość tych z ps3 kończę, nie wszystkie, ale większość. Jak już wydałem kasę to po to by skończyć gierkę. L.A. Noire sam jestem zdziwiony, że tak mało mnie obchodzi ta gra, niby jest to trochę podobne do HR, jest jakaś fabuła...ale nie trafia do mnie ta gra. Top Spin mnie zaciekawił...no i na razie to tyle, jak dalej przeczytam to coś napiszę.

#73 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 24 kwiecień 2011 - 23:05

Zawsze miło przeczytać jakiś dłuższy komentarz na temat skleconego w pocie czoła numerku :) czekam na więcej

#74 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11301 Postów:

Napisany 24 kwiecień 2011 - 23:24

Też bym coś napisał, ale ja tylko kupuję, nie czytam :(

#75 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22432 Postów:

Napisany 24 kwiecień 2011 - 23:57

Same here. :cf:

#76 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 25 kwiecień 2011 - 01:21

Mielu staje się najmniej lubianym redaktorem. :( Najpierw pisze, że nie czeka na RE6 (zapowiedź i 3 grosze do Dead Space 2), a teraz przyczepił się w zapowiedzi Prototype 2 do kupca z RE4. Przecież ten patent był na pewno lepszy, niż tuningowanie broni między chapterami.

Zapowiedź LA Noire bardzo fajna i jestem na 90% pewien, że gra mnie nie zawiedzie, lubię takie klimaty, a od czasów Mafii 2 nic choćby zbliżonego nie było.

#77 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 25 kwiecień 2011 - 10:35

Zobacz postburnstein, o 24 kwiecień 2011 - 23:24, powiedział:

Też bym coś napisał, ale ja tylko kupuję, nie czytam :(

Good enough :cf:

#78 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 01 maj 2011 - 17:36

Dajcie jakieś info o nowym numerze. :cf:

#79 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1887 Postów:

Napisany 02 maj 2011 - 02:26

Zobacz postZwyrol, o 01 maj 2011 - 17:36, powiedział:

Dajcie jakieś info o nowym numerze. :cf:

Będzie!! A jutro/dziś nawet wyślemy go prenumeratorom, jeśli mnie moja xxx z lodem i colą nie zmyliła :kratos:

#80 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22432 Postów:

Napisany 02 maj 2011 - 12:12

Okładka świetna! :olo:

#81 Daimon

Daimon

Mokujin

• Forumowicze
  • 48 Postów: