Skocz do zawartości

Fenomenalne filmiki piłkarskie !

• Please log in to reply
497 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 20 październik 2005 - 15:03

dawajcie tu linki i komentarze do waszym zdaniem najlepszych filmików z akcji piłkraskich waszych ulubionych drużyn, zawodników , jak i innych wirtuozów :D obok linku podawajcie nazwisko piłkarza i rodzaj filmiku (rzuty wolne, kiwki, triki freestylowe, kompilacja fc barcelony, itp) oraz nazwę z formatem i rozmiar żeby kazdy wiedzial co ściąga :D
( do uploadu filmików w net polecam prościutki w obsłudze, darmowy serwis http://www.rapidshare.de )

ja na dzieńdobry zapodaje link do kolesia, przy którym David Beckham nieumie stzrelać rzutów wolnych czyli Shunsuke Nakamura :mrgreen:
Nakamura.wmv - 8,9MB - wolne , kiwki i strzały
niestety jakość momentami słaba ale najlepsze akcje widać dobrze , Nakamura to psych ostry co on wyczynia to szok :shock: i jeszcze ta muza Muse w tle :D "Everything about you is how I wana be, your freedom comes naturally" :mrgreen: Shunsuke rządzi :D:D

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 20 październik 2005 - 23:48

ja osobiscie polecam kompilacje najlepszych akcji z udziałem mojego obecnego idola... Ronaldinho :*
Ronaldinho - sztukmistrz z Lublina

i jeszcze pare jego akcji co na kompie znalazłem :roll:

ke pasa Ronnie? :o

przyjęcie plecami :lol:

i jako bonus brameczka van Bastena z '88 - przez wielu fachowców uznawana za najpiękniejsza bramke w historii piłki nożnej.
the best goal ever? ;)

#3 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 21 październik 2005 - 12:19

SUMO - ten pierwszy link nie działa, przynajmniej u mnie

#4 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 21 październik 2005 - 15:41

Ja polecam juvepoland, tam jest caly dzial z filmikami, kompilacjami itd. Najlepsza jest "Najsmieszniejsze bramki" :lol: Szczerze polecam, usmialem sie :wink:

#5 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 21 październik 2005 - 15:47

hmmm moja ulubiona bramka to jest Roberto carlos :

http://rapidshare.de... ... s.mpg.html

a z tricków To polecam Soufiane Touzani

http://www.koreus.co... ... zani2.html

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 październik 2005 - 16:31

Wiekszosc zz linkow, ktore podaliscie nie dziala ...

http://media.putfile.com/fussball taki mix nafajnieszych trickow ;)

#7 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 październik 2005 - 18:29

kurde rzeczywiście niedziałają :( ten rapidhsare też raz działa raz nie :( może będziemy podawali tylko bezpośrednie linki które odrazu uruchamiają zapisywanie pliku na dysk :?:
van Basten z 88 tojest to co sieknął z przewrotki w samo okieno :?: jeśli tak to rzeczywiście najpiękniejsza brama ever ale to co zrobił Roberto Carlos w towarzyskim meczu Francja-Brazylia z wolnego to dopiero jest szok :shock: hehe , jak znajde to jeszcze dorzuce linka jak Carlos stzrela brame dosłownie z loni końcowej boiska , rozpędzony na pełnym biegu wkręca piłe tak jak kiedyś Dejna z rogu wkręcił :D

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 październik 2005 - 16:48

RONALDO9 -34MB ,jeden z moich ulubionych filmików :D

#9 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 październik 2005 - 16:57

A slyszeliscie o takiej akcji (nie mam do niej filmiku) ?

Ronaldinho jakies 25 m. od bramki zostaje zatrzymany przez dwojke obroncow. Staje przed nimi, oni tez staja. Ronaldinho porusza sama noga w lewo i prawo, a obroncy biegaja w tych kierunkach, bo mysla, ze tam pojdzie pilka. Wreszcie Ronaldinho po kolejnym takim zwodzie oddaje strzal na bramke i trafia :D :lol:.

Troche to dziwnie wyglada jak jest napisane, ale gdy to uslyszalem, to mialem niezly polwe :D

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 październik 2005 - 18:52

chodzi ci o maxymalnie techinczy strzał z czuba po zwodach w miejscu w meczu barca - chelsea w LM :?:

#11 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 23 październik 2005 - 19:14

No chyba tak Ada$ko.

Ostatnio Robinho w LM popisał się niezłą akcyjką, a wykończenie tej akcji Raula to już masakra :mrgreen:

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 październik 2005 - 23:15

terpil powiedział:

Ronaldinho jakies 25 m. od bramki zostaje zatrzymany przez dwojke obroncow...
taką samą sztuczkę zrobił podczas zeszłorocznego sezonu Pimiera Division!;) hmm..nie pamiętam z kim grała wtedy Barca, ale go lbył fenomenalny! :)

#13 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 październik 2005 - 00:37

Real grał świetnie , RObinho jest świetny ale tym razem to akurat mam wrażenie że za ostro się zagrzał,przedobrzył i piłka mu uciekła (zadaleko wypuścił) a Raul instyktownie doniej się dorwał a ten zwód to ehh majstersztyk:) moje zdanie jest takie że Robinhowi niewyszło a poprawił go Raul :D

#14 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 25 październik 2005 - 20:12

Ada$ko ja też odniosłem takie wrażenie :D wygladało to tak jakby Raul zabrał "młodemu" piłke :D

#15 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 październik 2005 - 20:18

Wlasnie o ten gol mi chodzilo. Byl fenomenlany :O

Ja jednak uwazam, ze nie ma to jak dobry street. Tam to dopiero tricki odchodza :twisted:

#16 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 25 październik 2005 - 20:26

Myslalem, ze bedziecie tu wrzucac liny do filmikow, przy okazji o nich dyskutujac, a tu widze posty typu: No, widzialem to, fajne. Teraz, wchodzi w zycie zasada, ze kazdy musi wrzucic jakis link do filmiku w poscie. Ot, zeby ograniczyc spam :wink:

#17 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 październik 2005 - 23:38

dobra to może zmienić nazwę tematu na "filmiki i zagrania piłkarskie - dyskusja ogólna" :?: bo gdzie niby mmay podyskutować o triczkah boiskowych, do których naptrzyklad niemamy linka :?:

#18 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 październik 2005 - 15:56

A pozatym nie kazdy zna linki, a chcialby sie wypowiedziec, pochwalic swoimi umiejetnosciami :D.

Ja tam moge przyznac sie, ze najlepszy w trikach nie jestem, ale za to wale niezle bomby przy dobrym celu :twisted: . Aczkolwiek czasami uda mi sie przejsc (w)zwodem dobrego zawodnika :D. A w klasie sredniej jestem dobry ;)

#19 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 26 październik 2005 - 17:35

Ok, ok. Zmienmy nazwe topicu, ale prosze bez takich postow jak ostatni terpila :evil:

#20 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 październik 2005 - 22:15

udostępniam wam filmiki, które mam na dysku - ściągnijcie sobie :D :
[Ronaldinho the movie] - :shock: [20,6MB]
[Robinho] [5,4MB] - 8)
Ronaldinho-free kick [7MB] - :shock: :shock: :shock: - lol :shock:
C.Ronaldo Vs.Zlatan Ibrahimovic - :twisted: [41,9MB] ...któregoś dnia wrzuce więcej!
========================================================
najlepsi są brazylijscy komentatorzy! :D GOOOOoooOOlllAaaaAsSsSSOOOoooOO!! ;) :lol:

#21 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 październik 2005 - 23:42

kurde ten rapidshare raz działa raz nie :| ściągnełem tylko ronaldo vs ibrahimovic , skubany Zlatan co koleś :D najlepsze było jak pojechał 6 w polu karnym na luzaku i brame sieknął albo jak go faulowali i przewracali na ziemie a ten jeszcze brame zaje... :!: :mrgreen:

#22 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 październik 2005 - 20:17

- CALCIO-Elasticos(flip-flap),Scorpione And Rabona Mix -- Ronaldinho,Ronaldo,Robinho,Zlatan,Maradona [49,7MB] -fajna muza leci w tle(2PAC:)
- J.Cole,Adriano,Robinho,Ronaldo,Ronaldinho,Okocha [48MB] :shock:

EDIT:może nie są to super tricki,dryblingi itp. ale warto jest je wrzucić: "Dudek Dance" ;)
*Dudek
*Dudek1
*Dudek2
*Dudek3
*Dudek4

#23 Devil Fajfus

Devil Fajfus

.

• Forumowicze
  • 3554 Postów:

Napisany 30 październik 2005 - 21:25

Ściągnijcie sobie kazze lub inny program typu p2p i wpiszcie w wyszukiwaniu best goals,goal,fotball itd.itp.

#24 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 listopad 2005 - 16:12

Gold Tiempo - tego pana już nie musze przedstawiać Ronaldo gaucho(Ronaldinho) .. :D
OMG co ten koleś potrafi z piłą!!! :] zobaczcie jak strzela 3 razy pod rząd w poprzeczke! :) ...imo trochę "wyreżyserowany" filmik, ale i tak ryje beret :]]

#25 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 17 listopad 2005 - 12:35

Masakra, celnoś z****ta, technika cudowna, to co Ronaldinho wyprawia z piłką to sie w głowie nie mieści :shock:

#26 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 17 listopad 2005 - 15:36

Yoori powiedział:

Masakra, celnoś z****ta, technika cudowna, to co Ronaldinho wyprawia z piłką to sie w głowie nie mieści :shock:

Touzani lepszy technik :]

#27 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 listopad 2005 - 16:03

V[Mauro] powiedział:

Touzani lepszy technik :]

No nie wiem...niech Touzani spróbuje zrobić któryś ze swoich "trików" podczas meczu.... jedna,dwie kosy i koleś ma dość gry na pewien czas...:/ ,a Ronaldinho nie dość,że robi pełno najróźniejszych tricków, to jescze mu o dziwo wychodzą...!! :/
2ga sprawa...Touzani gra Street Football...

[EDIT]------------------------------------
jeżeli ktoś ma ochotę to niech sobie ściągnie te filmiki:
*Ronaldinho Nikefootball.com
*Ronaldinho Control
*Ronaldinho Touch
*Ronaldinho Freestyle - filmy "ważą" troszkę, bo są w lepszej rozdzielczośći!! Osobiście je polecam!! :] :* :)

#28 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 20:46

sorry ale niejestem w stanie uwierzyć w prawdziwość tego filmika z Ronaldinho. jeśli nawet tak zrobił to pewno ze trzy dni to kręcili bo niewieże żeby za pierwszym razem zawiązał buty i tylerazy pod rząd w poprzeke zasadził z woleja :shock:

#29 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2925 Postów:

Napisany 19 listopad 2005 - 21:21

to z tą poprzeczką jest ponoć zmontowane komputerowo , troche to widac jak ta piłka wraca idealnie pod nogi

#30 pico

pico

The Siberian Siren

• Moderatorzy
  • 5435 Postów:

Napisany 30 listopad 2005 - 13:26

Ja załącze bramkę, która wg fachowców była najpiękniejsza bramką w '97 roku :D :Seedorf (Real Madrid)
Jak pierwszy raz zobaczyłem tą bramkę, to... :| ... :o ...
:shock: Po prostu totalny szok...