3Ds Friend Codes
Rozpoczęte przez
torq314
, maj 10 2011 16:17
118 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 styczeń 2012 - 18:47
TEXZ, o 14 styczeń 2012 - 16:41, powiedział:
Ja mam wszystkich oprócz malutkiego...
Chyba musimy być obydwaj w tym samym czasie online ,aby zaproszenia się potwierdziły .Mogliby to poprawić w przyszłości jakimś update'm
Otacon dodany.
Napisany 14 styczeń 2012 - 19:46
Malutki, o 14 styczeń 2012 - 19:12, powiedział:
To już nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa. Na pewno dodałem wszystkich w tym również Ciebie. Mnie natomiast dodały na dzień dzisiejszy tylko cztery osoby z dwudziestu jeden ...
Napisany 16 styczeń 2012 - 00:07
Malutki, o 14 styczeń 2012 - 18:47, powiedział:
Chyba musimy być obydwaj w tym samym czasie online ,aby zaproszenia się potwierdziły .Mogliby to poprawić w przyszłości jakimś update'm
Otacon dodany.
Napisany 21 styczeń 2012 - 12:41
dodalem wszystkich z osttanich dyskusji ... kiedys nie dodawalem kogos na samym początku - wiec jak ktos mnie dodal, bez wzajemnosci -to piszcie PW, nadrobie strate 
i tak jak pisał Pious - też nie mam pojęcia kim jest połowa osób z forum, bo dodajesz Xaviera, a wyświetla ci się Tomek
... ja w sieci i w moich Mii uzywam ksywki/nick.... na Wii mam tylko dwa takie same Mii, różniące się tylko ustami (uśmiechnięte/wykrzywione). Jeden nazywa się ramzes , drugi Paweł (ten jest do gry w Party ze znajomymi: Wii Sports, Wii Fit, Just dance itd... gdzie każdy jest wpisany z imienia).
na 3DS jestem ramzes64 - przynajmniej wiecie kogo macie w konsoli. Ja nie wiem kogo mam ;p (Same Maćki, Michały, Tomki, Rafały itd
)
i tak jak pisał Pious - też nie mam pojęcia kim jest połowa osób z forum, bo dodajesz Xaviera, a wyświetla ci się Tomek
na 3DS jestem ramzes64 - przynajmniej wiecie kogo macie w konsoli. Ja nie wiem kogo mam ;p (Same Maćki, Michały, Tomki, Rafały itd