Skocz do zawartości

Luigi's Mansion 2

8 odpowiedzi na ten temat

#1 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 07 czerwiec 2011 - 23:56

Czy ktoś oprócz mnie się jeszcze cieszy? :)

#2 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 08 czerwiec 2011 - 00:00

troszke ... bo bede musial kupic 3DSa / a jakoś nie kręci mnie ta konsola - nastawienie na 3D (którego niestety nie widze).

będe musial sobie przypomnieć Luigiego na GameCube... bo przeszedłem go kiedyś, ale jakoś nie mam świadomości tej gry, nic nie pamiętam - nie wiem jak grałem w nią. Chyba tylko żeby zaliczyć, a nie żeby sie nią pobawić. Dlatego muszę to powtórzyć - co by nabrać więcej ochoty na zielonego brata.

#3 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8095 Postów:

Napisany 08 czerwiec 2011 - 00:03

Ja :) Wersja na GCN była za***ista, na 3DSa nie wygląda co parwda tak aldnie ale gameplay na bank zarzadzi. jak ktos nie grał niech zacznie się cieszyc.

#4 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4554 Postów:

Napisany 08 czerwiec 2011 - 00:17

Pamietam to z gacka ;]

Ah 3ds :klaszcze:

:cf:

#5 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 08 czerwiec 2011 - 08:57

Ja też się cieszę, jedynka była przednia. Moja pierwsza gra na Gacka (bundle) i to jeszcze po niemiecku.
Gdzieśtam w Iwata Ask's się przewijało, że prototyp ekranu 3D testowano właśnie na Gacku i właśnie na Luigi's Mansion, więc tylko naturalne, że powstaje wersja na 3DS'a. Dla mnie zakup obowiązkowy.

#6 ogqozo

ogqozo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 714 Postów:

Napisany 12 czerwiec 2011 - 19:23

Nie umiem się jarać tą grą, ale zapowiedź na IGN-ie jest bardzo entuzjastyczna:

http://uk.ds.ign.com.../1173785p1.html

"LM2 wymiata konkurencję w kategorii, która jest może najważniejsza: 3D. (...) Szybsze gry nie mogą osiągnąć takiego "wczucia" w 3D."

"Nawiedzony dom jest wspaniale wydetalowany, z każdym meblem, dekoracją na ścianie i strzępiastymi, powiewającymi pajęczynami składającymi się na niezwykle głębokie doświadczenie. Przy okazji, fajnie się gra."

"Luigi chętnie poświeci ci latarką w oczy (...) efekt błysku, który powstaje, przypomina ten moment w Metroid Prime, kiedy oczy Samus odbijają się w jej wizorze"

#7 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 26 styczeń 2012 - 01:01

Info stare ale chyba nikt nie wspomniał tu, że grę robią Next Level Games - wprawdzie nie należą do N, ale zrobili dla nich kilka części mniej ważny nintendowych serii i wszystkie były świetne. Dwie części Mario Strikers to najlepsze sportówki z Marianem (i przy okazji najmniej przesłodzone, prawie że brutalne ;) - robiąc tego typu grę wyżej dupy się nie podskoczy, ale gry były wporzo. Za to genialnie odświeżyli Punch Outa na Wii, wspaniale się bawiłem. Dlatego mam wrażenie że Luigi od nich może być nawet lepszy niż gdyby robiło N.

#8 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 26 styczeń 2012 - 09:17

Ja ich tylko z Punch-Out!! na Wii kojarzę

#9 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3762 Postów:

Napisany 26 styczeń 2012 - 09:42

Obadam predzej czy pozniej :) Luigi's Mansion widzialem tylko na GamePlayach (daaaaaaaaaawno temu), a pamietam, ze urzekl mnie klimat :)

Dodaj odpowiedź