i czym te fify i peesy się różnią od wersji sprzed 5 lat? dostają te rewelacyjne patenty, 360 stopni, kiwki, zagrania itp?
Odliczanie Do Końca
Rozpoczęte przez
Kaxi
, cze 15 2011 12:32
93 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 grudzień 2011 - 21:51
Napisany 07 grudzień 2011 - 22:51
Otacon, o 07 grudzień 2011 - 21:51, powiedział:
i czym te fify i peesy się różnią od wersji sprzed 5 lat? dostają te rewelacyjne patenty, 360 stopni, kiwki, zagrania itp?
Nie wiem, ponieważ nie grałem w te produkcje. Odnotowałem tylko fakt, że PS2 nie tyle dostawało, co nadal dostaje nowe gry. A w pesach i fifach przypuszczam, że zmieniają się składy zespołów, być może też są jakieś małe zmiany w silniku gry. Z drugiej strony dziecko Konami na x360 i ps3 też stało długo w miejscu. Ale tak czy siak widocznie ktoś to kupuje, skoro opłaca im się wciąż je wydawać na konsolę, która wydawałoby się powinna być już dawno w grobie.
Napisany 19 grudzień 2011 - 03:43
Zajrzałem dzisiaj na nominacje do nagród na IGN-ie.
Wśród pięciu gier nominowanych na Wii są Shadow's Tale i Skylanders: Spyro's Adventure.
Jak to nie jest śmierć konsoli, to nie wiem co.
Oczywiście, u nas w Europie ta lista wygląda lepiej, bo zamienimy se te gry na "starego" Kirby'ego (w Stanach 2010) oraz Xenoblade (w Stanach 2012). Ale co by było na szóstym miejscu, to naprawdę nie wiem. Może faktycznie Skylanders: Spyro's Adventure. Założmy, że nie przepadam za platformówkami i zostaje mi Zelda na cały rok. No w porównaniu z poprzednimi latami to jest totalna kaplica, totalna.
Z drugiej strony nie zdziwiłoby mnie, gdyby ktoś uznał, że Skyward, Xenoblade i Epicka Włóczka to trzy najlepsze gry wydane w tym roku na jakąkolwiek stacjonarkę. No ale to trzy gry. Jakość to kwestia gustu, za to ilość jest ewidentnie niewielka.
Wśród pięciu gier nominowanych na Wii są Shadow's Tale i Skylanders: Spyro's Adventure.
Jak to nie jest śmierć konsoli, to nie wiem co.
Oczywiście, u nas w Europie ta lista wygląda lepiej, bo zamienimy se te gry na "starego" Kirby'ego (w Stanach 2010) oraz Xenoblade (w Stanach 2012). Ale co by było na szóstym miejscu, to naprawdę nie wiem. Może faktycznie Skylanders: Spyro's Adventure. Założmy, że nie przepadam za platformówkami i zostaje mi Zelda na cały rok. No w porównaniu z poprzednimi latami to jest totalna kaplica, totalna.
Z drugiej strony nie zdziwiłoby mnie, gdyby ktoś uznał, że Skyward, Xenoblade i Epicka Włóczka to trzy najlepsze gry wydane w tym roku na jakąkolwiek stacjonarkę. No ale to trzy gry. Jakość to kwestia gustu, za to ilość jest ewidentnie niewielka.