Skocz do zawartości

The Legend Of Zelda: The Wind Waker

• Please log in to reply
70 odpowiedzi na ten temat

#61 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6251 Postów:

Napisany 27 lipiec 2011 - 18:22

też nigdy żadnej Zeldy nie przeszedłem w 20h, raczej bliżej 40h.

#62 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2301 Postów:

Napisany 27 lipiec 2011 - 18:32

Ja kończę ją średnio w około 10-12h, bo jadę na pamięć i nie zdobywam nic pobocznego (co zabiera 3/4 miodu).

#63 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 08:16

też nigdy żadnej Zeldy nie przeszedłem w 20h, raczej bliżej 40h.

ja też nie, ale chyba chodziło w pytaniu o sam main quest. Pi razy drzwi wychodzi do 20 godzin. Może ktoś, kto się bawił w 3 heart runy będzie mógł to lepiej oszacować?

#64 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6251 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 09:05

Zobacz postTawotnica, o 28 lipiec 2011 - 08:16, powiedział:

ja też nie, ale chyba chodziło w pytaniu o sam main quest. Pi razy drzwi wychodzi do 20 godzin. Może ktoś, kto się bawił w 3 heart runy będzie mógł to lepiej oszacować?

trudno mi tak powiedzieć czy sam main quest. w Twilight Princess mam na liczniku bodaj 45h a ja specjalnie nie robię żadnych zadań pobocznych.

#65 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8095 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 09:53

Bo w TP ich nie ma :olo:

#66 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 09:56

Twilight Princess wydaje się być dłuższą grą, ale to mogą być tylko pozory: http://speeddemosarc...htPrincess.html
Miejsc na glitche i sequence breaki na TP chyba jest więcej niż w WW. Dużo zależy od tego jak się gra i czy jest się obytym z serią, także od 15h-50h wszystko jest możliwe.

#67 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 11:16

Oczywiście, że TP jest dłuższe, nie ma sensu podawać wartości na speed runy albo więcej niż 2 przejście, bo to nikomu nic nie mówi. Zwłaszcza że grając 1 raz nie da się nie robić żadnych pobocznych zadań, bo zawsze coś zainteresuje albo odwróci uwagę. Ja TP ukończyłem właśnie w 45, ani nie starając się robić wszystkiego, ani nie gnając naprzód. Poza tym w TP jednak jest trochę do roboty poza głównym wątkiem, jak choćby mini-dungeon (czy nawet dwa) ukryty w górach.

#68 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2301 Postów:

Napisany 28 lipiec 2011 - 11:49

Ja też za 1 razem miałem jakoś 45h, jak zrobiłem 100% to wyszło jakoś 60. Drugi raz na 100% zaliczyłem w jakoś około 20h. Pobocznych questów jest podobnie jak w OOT. TWW i MM na tym polu nadal dominują. TP mimo to jest intensywniejsze od TWW i bardziej napakowane głównym wątkiem.

#69 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 15 grudzień 2011 - 21:17

Kuźwa te 30-45 h na Zeldę trochę mnie odstrasza. Tym bardziej, że raczej nie będę mógł odpuścić sidequestów (duma i te sprawy) może jakiś dłuższy okres pozwoli na skończenie kiedyś Zeldy.

#70 funditto

funditto

Toad

• Forumowicze
  • 4 Postów:

Napisany 16 grudzień 2011 - 00:31

Uwierz, że lepiej poświęcić na Wind Wakera ten czas niż na kilka innych, naprawdę ! Nie myśl też, że nie warto jej przechodzić na raty - jeśli nie możesz na raz to warto w ten sposób. Jak kupiłem Wind Wakera miałem bardzo mało czasu. Przechodziłem go kilka miesięcy - wykorzystywałem wolne chwile, nie spieszyło mi się też do końca. Powoli zachwycałem się światem, wschodami słońca, sztormami, mimiką, klimatem. Czasami nie zapisywałem gry, żeby powtórzyć sobie jakiś genialny fragment ( a takich momentów jest sporo). Eh..jutro sobie pogram w Wind Wakera.

#71 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 21 grudzień 2011 - 21:14

No niestety ale nie ma szans nie przechodzić gry na raty a przy moim trybie pracy 2 tygodniowa przerwa skutecznie mnie odstrasza. Wróce po 2 tygodniach i nie będę pamiętał co robiłem, gdzie byłem ani gdzie mam iść. Może w 2 tygodnie zdążył bym przejść ale teraz jest problem z zakupem. Nie mogę tej gry dostać.