Skocz do zawartości

Farm Machines Championships

kombajny traktory wyzwania wszelakie

• Please log in to reply
32 odpowiedzi na ten temat

#31 Zumii

Zumii

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 668 Postów:

Napisany 16 sierpień 2011 - 23:11

Zobacz postCudi, o 16 sierpień 2011 - 13:07, powiedział:

Pokazujesz jakim jesteś typowym wieśniaczkiem polaczkiem pisząc 'Warszafka'. To, że w mieście porządku nie ma wie każdy głupi, ale Ty musisz to wytknąć bo przecież jakbyś mieszkał to utrzymywałbyś czystość w całym mieście i pilnował każdego z prawie 2mln ludzi aby po sobie sprzątał. Słoma z butów, ah słoma z butów. :^^:

Nie obrażaj ludzi ze wsi ja nie będę obrażał tych z miasta, proste ? Podałem stereotyp o mieście tak jak ty o wsi , ludzie pomyślcie nieraz że nie tylko ludzie z metropolii są na poziomie bo to idiotyczne .

#32 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 22 styczeń 2012 - 01:06

Zobacz postTravis, o 16 sierpień 2011 - 12:52, powiedział:

a szkoda dał bym Ci zarobić parę groszy, trawę byś mi wykosił w ogrodzie.
trawy sie nie kosi kombajnem

#33 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2849 Postów:

Napisany 22 styczeń 2012 - 12:26

większość ludzi na wsi imo to ograniczone jednostki, zacofane, bierne i tęskniące za PRL, wszystko im się należy ale zrobić coś od siebie nie ma komu. przeszło milion rolników a ilu tak naprawdę coś na polu robi? OLO nad OLO ale zaczyna być lepiej bo młodzi się chcą uczyć i pobierają edukację w miastach :olo:

prawda, miasta bywają brudne i mieszkania kosztują tyle co dom i stodoła ale imo mają więcej zalet niż prowincja.
tiaaa na wsi tak pachnąco i czyściutko do czasu jak jakiś wsiok nie wyleje szamba za dom albo jak się w piecu węglem nie zacznie palić (lub śmieciami...)