Super Mario 64 - SZOK FILMIK
Rozpoczęte przez
Gość_G-King_*
, sty 12 2006 17:56
41 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 kwiecień 2006 - 20:43
Super Mario Bros. 3 na SNESie w 12 minut, niezle 8)
klik, klik
Zrobil z Mariana drugiego Malysza. Skacz Marian, skacz :lol:
klik, klik
Zrobil z Mariana drugiego Malysza. Skacz Marian, skacz :lol:
#32 Gość__*
Napisany 22 maj 2006 - 12:39
junak powiedział:
Niezłe trzeba przyznać że koleś jest dobry BARDZO DOBRY.
I zastanawiam sie nad jednym... ile trzeba czasu żeby coś takiego
opanować, ja bym nie wytrzymał :o
Ciekawi mnie jeszcze ile razy koleś do tego podchodził
bo jakoś nie chce mi sie wierzyż że udało mu sie to
za pierwszym razem xD
I zastanawiam sie nad jednym... ile trzeba czasu żeby coś takiego
opanować, ja bym nie wytrzymał :o
Ciekawi mnie jeszcze ile razy koleś do tego podchodził
bo jakoś nie chce mi sie wierzyż że udało mu sie to
za pierwszym razem xD
jesli nie jest przypadkowy to znaczy, ze kreci cie "cowboy bebop"..szacuneczek
a wracajac do tematu..myslicie, ze to moga byc zlepione gotowe fragmenty filmu?
chodzi mi o to, ze moze on fucktycznie to zrobił ale niekoniecznie "na raz"
pozdro..
#33 Gość__*
Napisany 27 maj 2006 - 16:01
radical edward powiedział:
myslicie, ze to moga byc zlepione gotowe fragmenty filmu?
Ja wolę wierzyć w to, że te filmiki przedstawiają prawdziwe osiągnięcia graczy bez cheatowania. Dzięki czemu mogę je podziwiać za każdym razem z rozdziawioną do ziemi gębą :cooo: . Przefajowo jest obejrzeć jak ktoś rozwala grę w kilkanaście minut, którą samemu męczyło się tygodniami :jeee: .Poza tym nie odkryję chyba ameryki stwierdzając, że przechodzenie gier na czas jest popularną dyscypliną i w necie można znaleźć wiele przykładów takowego maniactwa. Jeśli ktoś znalazł więcej linków do podobnych filmików, niech szybko zamieści je w tym temacie :!: :!: :!:
Napisany 27 maj 2006 - 19:06
Na Speed Demos od cholery ...
Ale polecam wejść na forum. Tam widać, kto tworzy takie filmiki. Runnerzy zwykle już pierwsze przejście patrzą co i jak, nic nie patrzą na grę. Przykład to Shadow of Colossus ... co dla mnie było nie do pojęcia nawet przy pierwszym przejściu grali "oby jak najszybciej", przy tym na nic uwagi nie zwracając.
Już wolę spokojne granie, jeśli to tak ma psychę zmieniać :D
Ale polecam wejść na forum. Tam widać, kto tworzy takie filmiki. Runnerzy zwykle już pierwsze przejście patrzą co i jak, nic nie patrzą na grę. Przykład to Shadow of Colossus ... co dla mnie było nie do pojęcia nawet przy pierwszym przejściu grali "oby jak najszybciej", przy tym na nic uwagi nie zwracając.
Już wolę spokojne granie, jeśli to tak ma psychę zmieniać :D
#35 Gość__*
Napisany 01 czerwiec 2006 - 13:47
G-King powiedział:
Tyle lat gram w ta gre ale takiego czegos nie widzialem
Po prostu miazga... owszem, kolesie przechodzili Mariana w dwie godziny, ale ten koleś przenika przez ściany... O_O Widziałem time attacki do Goldeneye i Mario Kart i w sumie większość trików znałem, ale nie potrafiłem ich wykonać - tutaj koleś oprócz mistrzostwa i chirurgicznej precyzji (ten skok w Cool, Cool Mountain O_O ) dołożył sztuczki, o których nie miałem pojęcia... :kult: :kult: :kult:
#36 Gość__*
Napisany 26 lipiec 2006 - 23:38
Lien powiedział:
W pełni się z Tobą zgadzam G-King. To mi wygląda na jakiś cheat, który pozwala wyżej skakać 8) Próbowałem zgarnąć te gwiazdki co on je zdobywał po przez odbicie od ściany. Nie dało rady :?
No właśnie. W pierwszej minucie na filmiku pojawia się napis: "This is a tool assisted movie. For more information go to..." - i tutaj adres strony.
Zajrzałem na tą stronę. I co się okazało? Piszą tam m.in.
"The most commonly used tools are slow-motion and savestates. These allow us to overcome human limitations of skill and reflex."
#37 Gość__*
Napisany 30 lipiec 2006 - 21:42
moglby mi ktos podac linka zeby sciagnac ten filmik na twardego? Cos z kompem mi sie dzieje i nie moge go wlaczyc.
Z gory dzieki :)
Z gory dzieki :)
#38 Gość__*
Napisany 31 lipiec 2006 - 21:34
Raval filmiki z google video możesz zapisać sobie na dysku, w prawym górnym rogu kliknij na "download" ("pobierz") i się zapisze, chyba jako .wmv albo .avi :)
#39 Gość__*
Napisany 09 listopad 2006 - 23:42
Widziałem już dwa filmy jak goście przechodzili Mario 64 w 25 i 21 minut i już wtedy nie mogłem się nadziwić ale to co robi koleś na tym filmiku to się w głowie nie mieści :shock: . Ile razy musiał przechodzić grę, by tak ją opanować i by wpaść na tyle skrótów, to strach myśleć. Szacuneczek dla gościa.
Też tak chcę umieć :mrgreen:
Też tak chcę umieć :mrgreen:
Napisany 10 luty 2008 - 00:58
Zupełnie przypadkiem na to trafiłem...
Damn! Dwa kawałki, które do dzisiaj zdarza mi sie sobie nucić (szczególnie Bob-Omb Battlefield theme) zagrane przez orkiestre...po prostu zajebista aranżacja, oryginał niech się schowa! :jeee: :kult:
Damn! Dwa kawałki, które do dzisiaj zdarza mi sie sobie nucić (szczególnie Bob-Omb Battlefield theme) zagrane przez orkiestre...po prostu zajebista aranżacja, oryginał niech się schowa! :jeee: :kult:
Napisany 14 luty 2008 - 11:41
gościu chyba wpadł w jakis trans ze tak napier***** w te klocki. :trup:
#42 Gość_Zero_*
Napisany 31 styczeń 2010 - 15:59
szokerski ten filmik !!! wow