Skocz do zawartości

Alan Wake's American Nightmare

tytuł roboczy

• Please log in to reply
92 odpowiedzi na ten temat

#91 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 15 marzec 2012 - 00:42

Zobacz postJedyn, o 14 marzec 2012 - 10:46, powiedział:

Gra wyglada ladnie, nie ejst to imo poziom jedynki ale nie ma co sie czepiac, moze wykonanie postaci pozostawia sporo do zyczenie ale otoczenie i oswietlenie trzymaja poziom. Ja mam natomiast w grze kupe bugow, freezowala mi sie kilka razy w tym samym momencie wiec musialem loadowac gre z chapter selection i w kilku momentach framerate szalal tak na oko miedzy 5-10 fpsami pzez dobra minute....
Mam nadzieje ze dwojka sie robi bo chce zobaczyc kontynuacje a to jest jedynie polsrodek choc w sumie fajnie ze pojawiaja sie w grze skrawki iformacji odnoszace sie do czesci pierwszej i co sie stalo po zakonczeniu...

Może miałeś v-sync odpalony, bo to głównie przez niego animacja siada. Dlatego jest w tej grze opcja wyłączenia go. Jak dla mnie wizualnie prezentuje się odrobinę lepiej niż podstawka. Głównie ze względu na lepszy anty aliasing, wyższą rozdzielczość (normalny Alan Wake miał coś znacznie poniżej 720p) i odrobinę lepsze oświetlenie.

#92 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8113 Postów:

Napisany 15 marzec 2012 - 09:52

Mialem ustawiony na Smart defaultowo, taki spadek anikacji wygladal bardziej na buga nic zoc z czym jie radzila sobie konsola bo na ekranie mialem raptem kilku przeciwnikow.
Ja skonczylem jedynke dwa tygodnie temu i oprocz wyzszej rozdzialki lepszej animacji Alana i plynniejszej animacji nie widze tu zadnych usprawnien, pierwsza czesc nadal ryje beret :tak:
Jesli ten dodatek opowiada co sie dzieje z Alanem po zakonczeniu jedynki to mam nadzieje ze jest to taka przejsciowka do drugiej czesci ale watpie aby Remedy wydalo ja jeszcze w tej gereracji ;/.

#93 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8113 Postów:

Napisany 15 marzec 2012 - 23:30

Ok sonczyłem. Formuła z powtarzaniem 3 razy tych samych 3 leveli słaaaba. Strzelanie jak zwykle za***iste ale kurcze czuje niedosyt, mam wrażenie, ze gra mogłaby być znacznie lepsza niż jest, nie wykorzystano tu potencjału, nie czuje tez klimatu Grindhous'u a tak miało być...przez co irytuje podejście do sytuacji postaci biorących udział w grze...nie łyknąłem tego.

Dla fanów Alana nie jest to imo obowiązek...7 imo i to głównie za miła oprawe i sterowanie :olo: