Jedyn, o 14 marzec 2012 - 10:46, powiedział:
Gra wyglada ladnie, nie ejst to imo poziom jedynki ale nie ma co sie czepiac, moze wykonanie postaci pozostawia sporo do zyczenie ale otoczenie i oswietlenie trzymaja poziom. Ja mam natomiast w grze kupe bugow, freezowala mi sie kilka razy w tym samym momencie wiec musialem loadowac gre z chapter selection i w kilku momentach framerate szalal tak na oko miedzy 5-10 fpsami pzez dobra minute....
Mam nadzieje ze dwojka sie robi bo chce zobaczyc kontynuacje a to jest jedynie polsrodek choc w sumie fajnie ze pojawiaja sie w grze skrawki iformacji odnoszace sie do czesci pierwszej i co sie stalo po zakonczeniu...
Mam nadzieje ze dwojka sie robi bo chce zobaczyc kontynuacje a to jest jedynie polsrodek choc w sumie fajnie ze pojawiaja sie w grze skrawki iformacji odnoszace sie do czesci pierwszej i co sie stalo po zakonczeniu...
Może miałeś v-sync odpalony, bo to głównie przez niego animacja siada. Dlatego jest w tej grze opcja wyłączenia go. Jak dla mnie wizualnie prezentuje się odrobinę lepiej niż podstawka. Głównie ze względu na lepszy anty aliasing, wyższą rozdzielczość (normalny Alan Wake miał coś znacznie poniżej 720p) i odrobinę lepsze oświetlenie.