bo nie ma, a ja w tym levelu nie zastosowalem nic (zadnych drabinek i przycskow). Moze chodzi o to, że level jest duży - a ty masz małe jeszcze?
ja jestem w Challenge 4-13 (8 zakładka) - No. 139
Pushmo / Pullblox
Rozpoczęte przez
Pious
, gru 11 2011 11:43
99 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 marzec 2012 - 15:03
ramzes64, o 10 marzec 2012 - 23:52, powiedział:
bo nie ma, a ja w tym levelu nie zastosowalem nic (zadnych drabinek i przycskow). Moze chodzi o to, że level jest duży - a ty masz małe jeszcze?
na pewno o to chodziło. parę dni temu odblokowałem dostęp do tych dinozaurów, hamburgerów i innych i m.in. Twój też się dał ściągnać i przejść.
Napisany 27 marzec 2012 - 09:00
Od dłuższego czasu gra leżała, bo te wieżyczki w ostatnim świecie pomimo 3 gwiazdek są dziwnie trudne i zakręcone. Na szczęście jest YT i właśnie z bólem dupy i wyrzutami sumienia przeszedłem dwa poziomy, do których nie miałem cierpliwości. Może wreszcie zakończę ten ostatni świat.
Napisany 16 kwiecień 2012 - 01:17
przeszedlem wszystkie levele i NIESPODZIANKA ... na liczniku okolo 15-16h, do tego godzinka w edytorze ... no i wiem, ze jeszcze pobawie sie troszke tym tytulem.
Jak za 24zl to wynik bardzo satysfakcjonujący. Szczegolnie jesli sie lubi gry logiczne, puzle - a ja lubie (np seria Mario vs. Donkey Kong). Tu podobnie, mozna przechodzic jeden level na posiedzenie, lub kilka. Świetna pozycja!
Jak za 24zl to wynik bardzo satysfakcjonujący. Szczegolnie jesli sie lubi gry logiczne, puzle - a ja lubie (np seria Mario vs. Donkey Kong). Tu podobnie, mozna przechodzic jeden level na posiedzenie, lub kilka. Świetna pozycja!
Napisany 16 kwiecień 2012 - 20:42
kilka bonusowych zrobiłem - zrobie wszystkie bo gra jest świetna ... a później jeszcze pościągam kilka z tych stron które znalazłem w sieci. Nie siedze non stop. Jak mam czas, niechce mi się odpalać jakiejś większej gry - to przynajmniej jeden level - oby do przodu.
Napisany 29 kwiecień 2012 - 15:37
jestem gdzieś na przedostatniej zakładce (gitara, konik). gra nie przestaje mnie zgniatać, za niektóre levele powinni dostać jakiegoś gamingowego nobla. szczerze, ostatnio kiedy pamiętam żebym tak szczękę z podłogi zbierał przy grze logicznej to było przy HeartLight na PC ze 20 lat temu.
niby ciągle to samo, trzy elementy na krzyż, ale pomysłów jakie zawarto w planszach jest tyle że kilka gier logicznych możnaby obdzielić.
niby ciągle to samo, trzy elementy na krzyż, ale pomysłów jakie zawarto w planszach jest tyle że kilka gier logicznych możnaby obdzielić.