Pushmo / Pullblox
Rozpoczęte przez
Pious
, gru 11 2011 11:43
99 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 styczeń 2012 - 23:29
Mam, gram i jestem zadowolony.
Spokojna gra z miłą grafiką. Idealna na przerwę w czasie zajęć, lub czekanie w kolejce.
Niestety muzyka mi nie odpowiada. Jak nic przydałaby się tu opcja włączenia w tle muzyki z SD i grania przy niej. Ale cóż. To tylko Nintendo
Spokojna gra z miłą grafiką. Idealna na przerwę w czasie zajęć, lub czekanie w kolejce.
Niestety muzyka mi nie odpowiada. Jak nic przydałaby się tu opcja włączenia w tle muzyki z SD i grania przy niej. Ale cóż. To tylko Nintendo
Napisany 23 styczeń 2012 - 10:33
Wspominałem, że męczę się z ostatnią planszą w 2 bonusowym zestawie. Muszę przyznać, że po dwóch godzinnych próbach nie tykałem Pullblox przez ponad tydzień i wczoraj mnie coś natchnęło. Przeszedłem tą diabelską planszę za 1 razem w... 5 minut
Nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłem, ale rozwiązanie jest śmieszne. Teraz jestem w 3 i zarazem ostatnim zestawie jakoś w 5 lub 6 planszy.
Napisany 04 luty 2012 - 11:46
torq314, o 04 luty 2012 - 11:35, powiedział:
ten sam co ja, nieźle. już mi podpowiedzieli.
Spoiler
Napisany 10 marzec 2012 - 02:17
ja od 2-3 dni zasiadam z 3DSem do tej gry... jeszcze mi zostaly z 4zakladki chyba (czyli okolo 50leveli.
Zrobiłem właśnie 1 "NEO+" - łatwy, więc jutro się pochwalę .. a dawno, jakoś w styczniu też coś zrobiłem, ale szkoda gadać.
ktoś chętny na level "NEO+"?
Zrobiłem właśnie 1 "NEO+" - łatwy, więc jutro się pochwalę .. a dawno, jakoś w styczniu też coś zrobiłem, ale szkoda gadać.
ktoś chętny na level "NEO+"?
Napisany 10 marzec 2012 - 11:58
na 8 miejscówce długo siedziałem. dokładniej to nazywa się to 4-17. niby mało elementów ale przez wiele podejść nie dałem rady ukończyć planszy. zmuszony przez to byłem do skorzystania z YT
4-18 przy poprzedniczce była łatwa. 9 miejscówka czyli postacie Nintendo idą mi spoko choć pewnie problemy się zaczną przy czterogwiazdkowych planszach.
4-18 przy poprzedniczce była łatwa. 9 miejscówka czyli postacie Nintendo idą mi spoko choć pewnie problemy się zaczną przy czterogwiazdkowych planszach.
Napisany 10 marzec 2012 - 21:24
a więc
promocyjnie - poziom łatwy - moje pierwsze zetknięcie z edytorem

a tu wymysl wczorajszego posiedzenie przy grze. Pomysł zrodził się przypadkowo i tak zacząlem robić i robiłem. Ogólnie napis NEO, później czarne elementy to cień, a reszta to niby zielona trwka(polana) w roznych odcieniach., pozniej niebieskie odcienie to niebo. Biale chmurki
- wiadomo. Tlo zielone i niebieskie robilem chaotycznie, przeplatając - nie ma tu zadnego sensu. pozniej jak gralem to nawet fajnie to szlo. Level nie jest skomplikowany i trudny, ale zabawa była. Podobał mi się. Co najgorsze to chyba poziom jest za duży - bo animacja mi zwalniała - więc za dużo chyba.

tu: http://ramzes64.nsurf.eu/pullblox/
bede wrzucał przyszłe moje levele.
dajcie znać co myślicie, jak się grało itd
promocyjnie - poziom łatwy - moje pierwsze zetknięcie z edytorem
a tu wymysl wczorajszego posiedzenie przy grze. Pomysł zrodził się przypadkowo i tak zacząlem robić i robiłem. Ogólnie napis NEO, później czarne elementy to cień, a reszta to niby zielona trwka(polana) w roznych odcieniach., pozniej niebieskie odcienie to niebo. Biale chmurki
tu: http://ramzes64.nsurf.eu/pullblox/
bede wrzucał przyszłe moje levele.
dajcie znać co myślicie, jak się grało itd
Napisany 10 marzec 2012 - 22:23
Napisany 10 marzec 2012 - 22:29
to może mieć związek z tym że jestem za blisko w trybie przygody, tzn. level zawiera jakiś element, którego nie mam jeszcze "odblokowanego". tak było z levelami zawierającymi drabinki dopóki ich nie odblokowałem.
tyle że myślałem że po drabinkach nic już nie ma nowego w sensie gadżetów.
tyle że myślałem że po drabinkach nic już nie ma nowego w sensie gadżetów.