Viewtifull Joe - Fire Leo skutecznie mnie zniechęcił a to wcale nie jest końcówka gry. Jak będę miał dłuższą chwilę na kilka prób to postaram się go pokonać;
Beyond Good & Evil - FANTASTYCZNA gierka. Wszystko co do tej pory zobaczyłem bardzo mi się podoba: robienie zdjęć, szukanie perełek, kooperacja z Pey'j, bohaterowie, wyścigi i cała reszta jest na bardzo wysokim poziomie. Oczywiście praca kamery i sterownie postacią to 100% archaizmy ale mimo tego gra jest genialna. Dobra wracam do grania.
W co teraz gracie? (part II)
Rozpoczęte przez
Zeus-Nelson
, sty 31 2006 18:32
1925 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 marzec 2012 - 18:30
Napisany 28 marzec 2012 - 23:05
BG&E sam niedawno ograłem tyle, że wersję HD. Super gra i nawet dzisiaj prezentuje się rewelacyjnie. Wprawdzie niektóre lokacje były średnie, ale miasteczko bardzo mi się podobało. Plus za świetną scenę na początku.
Napisany 28 marzec 2012 - 23:34
W ogóle BG&E ma chyba najlepszy początek jaki widziałem w grach. No walka w slo-mo zmiotła mnie z powierzchni ziemi.
Napisany 16 maj 2012 - 22:30
Champions of Norrath - silnik BGDA, bardzo dużo podobieństw co mnie niezmiernie cieszy. Na razie jedyną różnicą jest poziom trudności (Champions jest trudniejsze). Wystarczy kilka przeciwników żeby posłać mnie do piachu.
Zacząłem Drowem - wojownikiem. W tym momencie próbuje odnaleźć mechanizm odpowiedzialny za otwarcie bramy.
Zacząłem Drowem - wojownikiem. W tym momencie próbuje odnaleźć mechanizm odpowiedzialny za otwarcie bramy.
Napisany 17 maj 2012 - 15:35
widze ze hajp na hd spowodowal ze ludzie sie zaczeli interesowac beyondem, troche pozno ale dobrze ze nie wcale
Napisany 20 maj 2012 - 08:27
Napocząłem dzisiaj grę pod tytułem The Operative: No One Lives Forever. Całkiem fajna. Kupiłem ją kiedyś za 12 zł (w dobrym stanie) przy okazji kupowania czegoś innego.