Skocz do zawartości

W co teraz gracie? (part II)

• Please log in to reply
1925 odpowiedzi na ten temat

#1921 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 26 marzec 2012 - 18:30

Viewtifull Joe - Fire Leo skutecznie mnie zniechęcił a to wcale nie jest końcówka gry. Jak będę miał dłuższą chwilę na kilka prób to postaram się go pokonać;

Beyond Good & Evil - FANTASTYCZNA gierka. Wszystko co do tej pory zobaczyłem bardzo mi się podoba: robienie zdjęć, szukanie perełek, kooperacja z Pey'j, bohaterowie, wyścigi i cała reszta jest na bardzo wysokim poziomie. Oczywiście praca kamery i sterownie postacią to 100% archaizmy ale mimo tego gra jest genialna. Dobra wracam do grania.

#1922 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6859 Postów:

Napisany 28 marzec 2012 - 23:05

BG&E sam niedawno ograłem tyle, że wersję HD. Super gra i nawet dzisiaj prezentuje się rewelacyjnie. Wprawdzie niektóre lokacje były średnie, ale miasteczko bardzo mi się podobało. Plus za świetną scenę na początku.

#1923 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 673 Postów:

Napisany 28 marzec 2012 - 23:34

W ogóle BG&E ma chyba najlepszy początek jaki widziałem w grach. No walka w slo-mo zmiotła mnie z powierzchni ziemi.

#1924 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 16 maj 2012 - 22:30

Champions of Norrath - silnik BGDA, bardzo dużo podobieństw co mnie niezmiernie cieszy. Na razie jedyną różnicą jest poziom trudności (Champions jest trudniejsze). Wystarczy kilka przeciwników żeby posłać mnie do piachu.

Zacząłem Drowem - wojownikiem. W tym momencie próbuje odnaleźć mechanizm odpowiedzialny za otwarcie bramy.

#1925 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3474 Postów:

Napisany 17 maj 2012 - 15:35

widze ze hajp na hd spowodowal ze ludzie sie zaczeli interesowac beyondem, troche pozno ale dobrze ze nie wcale

#1926 plp78

plp78

Mokujin

• Forumowicze
  • 30 Postów:

Napisany 20 maj 2012 - 08:27

Napocząłem dzisiaj grę pod tytułem The Operative: No One Lives Forever. Całkiem fajna. Kupiłem ją kiedyś za 12 zł (w dobrym stanie) przy okazji kupowania czegoś innego.