Skocz do zawartości

Mighty Switch Force (Eshop)

WayForward

10 odpowiedzi na ten temat

#1 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 566 Postów:

Napisany 17 styczeń 2012 - 15:51

Dodany obrazek

Mighty Switch Force to pierwsza gra WayForward (Alien: Infestation, Shantae, Mighty Flip Champs) na 3DS'a. Jesteśmy policjantką z pukawą i musimy "zebrać" więźniów porozpraszanych po planszy (te, co myją samochód policyjny). Sprowadza się to do logicznej platformówki przechodzonej na czas i w efekcie idealnie nadaje się na kilkuminutowe posiedzenia na tronie bądź przystanku autobusowym (podobnie jak inne gry z serii "Mighty"). Tytułowy "switch" to wysuwanie/wsuwanie żółtych bloków, wyrzutni, etc. Plansze nie są liniowe, tj. nie biegamy zawsze w prawo i kończymy level, czasami trzeba się naszukać odpowiedniej drogi.

Jak dla mnie po Pushmo druga dobra gra z eShopu. Jak ktoś sprawdzał już gierki WayForward na DSi i był z nich zadowolony to ta powinien też brać bez dwóch zdań.

• Category: Puzzle, Platformer, Action
  • Players: 1
  • Age rating: 12
  • Publisher: WayForward
  • Release date: 22/12/2011
  • Nintendo eShop: £5.40 / €6.00

http://www.nintendo....orce_47143.html

#2 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2861 Postów:

Napisany 17 styczeń 2012 - 19:47

po ile?

#3 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21569 Postów:

Napisany 17 styczeń 2012 - 19:54

pograłem w to chyba z 31 minut, kiedyś wrócę bo całkiem całkiem

#4 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3762 Postów:

Napisany 18 styczeń 2012 - 13:55

Tez z checia obadam. Zwlaszcza, ze cena zachecajaca, opinie pochlebne, a i oceny nieniskie ;)

#5 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 566 Postów:

Napisany 25 kwiecień 2012 - 09:21

http://www.siliconer...k-retry-option/

możliwe, że Mighty Switch force doczeka się updatu. Quick retry się przyda.

#6 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4738 Postów:

Napisany 08 maj 2012 - 14:49

Kupiłem. Zobaczymy, z czym to się je. No i może załapię się na ten update.

#7 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4738 Postów:

Napisany 11 maj 2012 - 11:20

Bardzo mi się podoba. Fajna graficzka, dobre 3D, nienajgorze pomysły. Przyjemniutka, choć widzę, że na razie challenge jest tylko przy czasówkach, które średnio mnie jarają. Kilka czasów pobiłem, ale jak widzę, że mój czas to prawie 5 min, a mam zrobić w 1:30, to na razie odpuszczam ;) Liczę na trudniejsze zagadki w kolejnych misjach.

#8 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1382 Postów:

Napisany 21 maj 2012 - 20:44

Kupiłem.
Jak na razie skończyłem 5 poziomów. Całkiem fajna wymagająca platformówka. Ciekawe zagadki, które wymagają nie tylko bystrości ale i szybkości. Do tego bardzo ładny efekt 3D. Obawiam się tylko, że gra może być krótka. W menu widziałem tylko paręnaście plansz :buuu:

#9 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 566 Postów:

Napisany 22 maj 2012 - 00:47

Zobacz postlukaszSA, o 21 maj 2012 - 20:44, powiedział:

Obawiam się tylko, że gra może być krótka. W menu widziałem tylko paręnaście plansz :buuu:

bo jeśli chcesz te plansze tylko przejść to jest. Jeśli jednak chcesz pomasterować, pobijając podane czasy, to będzie trochę zabawy, bo te paręnaście plansz musisz poznać na pamięć. No i pojutrze update:
Dodany obrazek

#10 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1382 Postów:

Napisany 22 maj 2012 - 10:16

Czekam na nowe plansze i chyba faktycznie postaram się w miarę wymaksować te co są. Chociaż będzie to baardzo trudne

#11 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4738 Postów:

Napisany 22 maj 2012 - 10:23

Fajnie mi się maksuje te planszę, które nie są zbyt długie, ale te obszerne rozmiarowo już mi się trochę nie chce. Ale trzeba przyznać że czasy sa całkiem wyśrubowane :)

Dodatkowe levele, nice, będę mógł dłużej posiedzieć na kibelku :D

Dodaj odpowiedź