71 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 luty 2012 - 12:50
Ja mam calaczka w ME i ME2. Na kolana.
Napisany 10 luty 2012 - 13:16
Cudi będzie spijal twoje soki
Napisany 12 luty 2012 - 22:29
Ja się łapię do: czasem pyknę platynkę, ale tak rekreacyjnie.
Napisany 12 luty 2012 - 22:34
Ja zebrałem 80 plakatów Most Wanted w Mafii 2 i mówię dość. Nie chcę tej platyny.
Napisany 12 luty 2012 - 23:00
Krva, tylko 3 osoby przyznały się do bycia aczdziffką, lulzy totalne
Napisany 13 luty 2012 - 00:07
2 opcja od dołu to też przyznanie się do dziffkowania. Ja ją wybrałem.
Napisany 13 luty 2012 - 10:50
narvany, o 12 luty 2012 - 22:34, powiedział:
Ja zebrałem 80 plakatów Most Wanted w Mafii 2 i mówię dość. Nie chcę tej platyny.
Tego bardzo nie lubię w platynach - przegiętego zbierania, gdzie trzeba z mapką naginać i zajmuje to mnóstwo czasu. Jakoś w inFamous (szczególnie 2) to nie przeszkadzało, bo po pierwsze widziałeś odłamek w pobliżu, po drugie byłeś trochę zwinniejszy. Nawet bez tej zdolności z końca rozwoju z dwójki jest o wiele przyjemniej, bo dzięki niej zebrałem tylko kilka-kilkanaście odłamków, resztę sam naturalnie grając.
Napisany 13 luty 2012 - 11:09
DaddyMadCaddy, o 13 luty 2012 - 10:50, powiedział:
Tego bardzo nie lubię w platynach - przegiętego zbierania, gdzie trzeba z mapką naginać i zajmuje to mnóstwo czasu. Jakoś w inFamous (szczególnie 2) to nie przeszkadzało, bo po pierwsze widziałeś odłamek w pobliżu, po drugie byłeś trochę zręczniejszy. Nawet bez tej zdolności z końca rozwoju z dwójki jest o wiele przyjemniej, bo dzięki niej zebrałem tylko kilka-kilkanaście odłamków, resztę sam naturalnie grając.
takie właśnie zbieractwo rozumiem, zbierasz, coś z tego ma twój bohater i wiekszość da się znaleźć normalnie grając.
Napisany 13 luty 2012 - 11:55
DaddyMadCaddy, o 13 luty 2012 - 10:50, powiedział:
Ja zebrałem 30 i reszta jak u Ciebie. Ja straciłem przez to niepotrzebnie godzinę, a Ty ile? 
Tego bardzo nie lubię w platynach - przegiętego zbierania, gdzie trzeba z mapką naginać i zajmuje to mnóstwo czasu. Jakoś w inFamous (szczególnie 2) to nie przeszkadzało, bo po pierwsze widziałeś odłamek w pobliżu, po drugie byłeś trochę zwinniejszy. Nawet bez tej zdolności z końca rozwoju z dwójki jest o wiele przyjemniej, bo dzięki niej zebrałem tylko kilka-kilkanaście odłamków, resztę sam naturalnie grając.
Zebrałem i powiem uczciwie, że dobrze robisz, że odpuszczasz, mnie te plakaty kosztowały za dużo zdrowia... Zawsze lubiłem znajdki w takich grach z otwartym miastem, lubiłem się samochodem pobujać. Paczki we wszystkich częściach GTA robiłem zawsze z przyjemnością, ale tutaj te plakaty są tak cholernie poukrywane, że nieraz myślałem, że za chwilę pada będę gryzł. W dodatku są kompletnie nie widoczne. Chodziłem kilka razy koło niego i go nie widziałem. Jest problem z zebraniem tego z opisem, a co dopiero bez niego.
Nigdy więcej... Kolejny powód by olać platyny.
Napisany 13 luty 2012 - 11:57
Dzięki, że mnie utwierdziłeś w tym przekonaniu
Napisany 13 luty 2012 - 16:33
Ja za każdym razem kiedy w końcu znalazłem dany plakat myślałem sobie, czy ci którzy to robili są pop*** i naprawdę myśleli, że ktoś będzie tego szukał? Jakby jeszcze były gdzieś na widoku, ale do cholery w takich miejscach, że bez mapy zajęłoby to grube miesiące. Co za idiota wywieszał listy gończe na 4 piętrze jakiegoś burdelu w slumsach i to w małym, ciasnym przejściu, albo na prywatnym domu od strony żywopłotu i w takim miejscu, że gdybyś nie wiedział, że tam jest przebiegłbyś wkoło chaty 2 razy i tak byś tego nie widział.
Mi więcej niż godzinę, sporo więcej...
Mi więcej niż godzinę, sporo więcej...