Konsola w bardzo dobrym stanie, obecnie mało używana, bo PS3 stoi obok. Do kompletu mam Gitarę i kilka gier ( m.in. Guitar Hero Metallica). Na dysku sporo gier z dystrybucji cyfrowej. W komplecie dwa oryginalne pady. Jeśli znajdą się zainteresowani to odpalę Xa i sprawdzę co tam konkretnie siedzi na dysku.
Zamiana X360 Z Gitarką I Grami Na Logitech Z-5500
Rozpoczęte przez
golu78
, lut 22 2012 16:56
x360 z-5500 zamiana
Brak odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 luty 2012 - 16:56
Szukam osoby zainteresowanej zamianą mojego X360 na kompletny system dźwięku przestrzennego - np Logitech Z-5500.
Konsola w bardzo dobrym stanie, obecnie mało używana, bo PS3 stoi obok. Do kompletu mam Gitarę i kilka gier ( m.in. Guitar Hero Metallica). Na dysku sporo gier z dystrybucji cyfrowej. W komplecie dwa oryginalne pady. Jeśli znajdą się zainteresowani to odpalę Xa i sprawdzę co tam konkretnie siedzi na dysku.
Also tagged with x360, z-5500, zamiana
Konsole →
Targowisko →
[s] lub [z] Xbox 360Rozpoczęte przez Pawlo, 30 kwi 2012 |
|
|
||
![]() |
Konsole →
Targowisko →
Wymiana - Gry X360 - Na Gry Ps3Rozpoczęte przez golu78, 03 mar 2012 |
|
|
|
Konsole →
Targowisko →
[S] Nagrywarka Obrazu Z Gier Roxio Game CaptureRozpoczęte przez FeiRR, 24 lis 2011 |
|
|