Skocz do zawartości

Spis posiadaczy Gamecuba

• Please log in to reply
157 odpowiedzi na ten temat

#151 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11314 Postów:

Napisany 22 maj 2010 - 22:38

Jest z Koszalina.

#152 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 23 maj 2010 - 00:33

A ja jestem z Kołobrezegu i studiuję w Koszlinie Joł. NGC daje rad ę :tak:

#153 Gość_ar2r3_*

Gość_ar2r3_*
  • Goście

Napisany 28 maj 2010 - 00:50

A ja z Ostrowca Świętokrzyskiego, w Klinie mam rodzinke...nie wiem czy moge ale polecam malutki sklepik pod empikiem na ul. zwycięstwa, zawsze jest ten sam facet, widć że trochę maniak ale obsługa i dostępność niektórych perełek - perfect.:P

#154 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 28 maj 2010 - 01:26

Zobacz postar2r3, o 28 maj 2010 - 00:50, powiedział:

A ja z Ostrowca Świętokrzyskiego, w Klinie mam rodzinke...nie wiem czy moge ale polecam malutki sklepik pod empikiem na ul. zwycięstwa, zawsze jest ten sam facet, widć że trochę maniak ale obsługa i dostępność niektórych perełek - perfect.:P
O, bardzo przydatna wiadomość :)
Przejdę się tam kiedy :D

#155 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 29 maj 2010 - 00:32

nie ma juz tego sklepu - chyba z pol roku juz bedzie / NIESTETY

#156 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 29 maj 2010 - 00:53

Zobacz postramzes64, o 29 maj 2010 - 00:32, powiedział:

nie ma juz tego sklepu - chyba z pol roku juz bedzie / NIESTETY
Ehh :/
To się niestety nie przejdę :(

#157 Gość_ar2r3_*

Gość_ar2r3_*
  • Goście

Napisany 30 maj 2010 - 03:40

Co Ty mówisz :( . Ten sklep nazywał się chyba dr Jaro. Ostatni raz byłem w Koszalinie rok temu, ale tylko 3 dni i nie miałem czasu zajrzeć. Szkoda Mi takich sklepików, w Klinie są jeszce 2 takie sklepiki(przynajmniej były :unsure: , u mnie w Ocku nie ma ani jednego. Narka GameCubowcy... A i jeszcze jedno: Czy słyszeliście, że GC jest na 6 miejscu w Japonii pod względem popularności wśród graczy. Lepszy jest od: X - klocków, PSP, DC.

#158 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 30 maj 2010 - 10:43

Zobacz postar2r3, o 30 maj 2010 - 03:40, powiedział:

Co Ty mówisz :( . Ten sklep nazywał się chyba dr Jaro. Ostatni raz byłem w Koszalinie rok temu, ale tylko 3 dni i nie miałem czasu zajrzeć. Szkoda Mi takich sklepików, w Klinie są jeszce 2 takie sklepiki(przynajmniej były :unsure: , u mnie w Ocku nie ma ani jednego. Narka GameCubowcy... A i jeszcze jedno: Czy słyszeliście, że GC jest na 6 miejscu w Japonii pod względem popularności wśród graczy. Lepszy jest od: X - klocków, PSP, DC.

to byla Jatra (czy jakos tak) ... no juz zamkniety / są jeszcze dwa komisy (no chyba ze jeszcze cos o czm nie wiem)... zreszta i tak juz tam nie chodze / wszystko jest tansze w internecie (dlatego te sklepy niestety upadają) ... czasem, a zadko mi sie zdarza chodzic po miescie, wiec nie zagladam (bo i tak nic nie ma ciekawego dla mnie)

aha / na gieldzie tez w Niedziele wystawia sie dwoch gosci i jakies gry maja / nie mowie ze na GC / ogolnie, raczej playstation i xbox