Skocz do zawartości

No More Heroes

• Please log in to reply
251 odpowiedzi na ten temat

#1 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 06 wrzesień 2006 - 23:23

Wiem tyle:

Muzyka rządzi. Design rządzi. gameplayu nie widać. Dubbing zasysa.

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 wrzesień 2006 - 00:15

Zapowida się na całkiem wykręcenie ale czy aż tak jak Killer7?

Oby... hehe...

#3 Kot Fritz

Kot Fritz

Mega Man

• Forumowicze
  • 139 Postów:

Napisany 07 wrzesień 2006 - 03:59

Helter Skelter - zrazu pomyślałem o Tetsuo, ale to nie to:( Jak by nie było gra zapowiada się na słusznie powyginaną tu i ówdzie. A voiceacting może być, jak dla mnie. Fakt, brzmi tragicznie, ale do klimatu pasuje.

#4 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8113 Postów:

Napisany 07 wrzesień 2006 - 13:12

Głupie to :]

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 wrzesień 2006 - 09:38

mi się podoba, trochę mi sie w stylu kojaży z Personą z PSXa

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 03 grudzień 2006 - 20:12

Nowe scany
http://www.jeux-fran... ... mages.html
Wygląda to bardzo interesująco :jeee:

#7 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22475 Postów:

Napisany 04 grudzień 2006 - 02:53

Samurai Champloo macha do mnie jak na to patrzę. :D Może być ciekawie. :^^:

#8 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 04 grudzień 2006 - 11:45

Oby bylo bardziej grywalne od Killer 7. Ale fajny art style. no i machanie mieczem moze nabrac dzieki Wii fajnego feelingu. Zobaczymy, ale zapowiada sie niezle, chociaz killer ap raczej z tego nie wyniknie.

#9 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 05 grudzień 2006 - 00:11

Grafa fajna , ciekawe co z tego wyniknie ...machanie kataną ? ponoc w RS zrąbane wiec mam nadzieje ze tutaj bardziej sie postarają.

#10 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4738 Postów:

Napisany 08 grudzień 2006 - 18:33

Hmm, wprawdzie z teog mzoe wysjc wszystko, ale obecnie obok MP3 to chyba jeden z najbradizje interesujacych projektow na Wii. Na IGN jets krotki wywiad na jej temat.

#11 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1891 Postów:

Napisany 08 grudzień 2006 - 18:36

Kaxi powiedział:

Hmm, wprawdzie z teog mzoe wysjc wszystko, ale obecnie obok MP3 to chyba jeden z najbradizje interesujacych projektow na Wii. Na IGN jets krotki wywiad na jej temat.

Kaxi Code :klaszcze: sorry Kox nie mogłem się powstrzymać :^^:

sorry za ot ludzie :ninja:

#12 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4738 Postów:

Napisany 08 grudzień 2006 - 18:43

Mielu powiedział:

Kaxi powiedział:

Kaxi Code :klaszcze: sorry Kox nie mogłem się powstrzymać :^^:

sorry za ot ludzie :ninja:

Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni
na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc
ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa
i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe
i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie,
ale cłae sołwa od razu.

#13 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6355 Postów:

Napisany 09 grudzień 2006 - 00:18

Ziondge z nnmyazsowji bdimamani popeyzorwarmdzni
na bcryjtkyish uateresywintch
Tia, jasne. To zwykły bullshit.

#14 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 grudzień 2006 - 09:34

Tia, jasne. To zwykły bullshit.

Ja nie miałem żadnych problemów z przeczytaniem tego tekstu..ba dopiero po kilku słowach kapłem się że coś jest nie tak... :^^:

#15 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6355 Postów:

Napisany 09 grudzień 2006 - 14:16

s-a-m, mojego, czy Kaxiego? Jeśli przestawić literki nie naruszając geometrii słowa, będzie ono czytelne - jeśli zrobisz to tak, jak w moim cytacie, to ni w ząb nie zrozumiesz ani słowa.

#16 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 grudzień 2006 - 14:19

s-a-m, mojego, czy Kaxiego? Jeśli przestawić literki nie naruszając geometrii słowa, będzie ono czytelne - jeśli zrobisz to tak, jak w moim cytacie, to ni w ząb nie zrozumiesz ani słowa.

A ja zrozumiałem oby dwa..dziwny jestem... :niepewny:

#17 N3rO

N3rO

Harland Sanders

• Forumowicze
  • 2089 Postów:

Napisany 09 grudzień 2006 - 14:30

Jak dla mnie postacie maja strasznie jerkowate głosy :blah:
chyba, że to jakis zabieg stylistyczny :P

#18 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 24 luty 2007 - 22:32

Tekst w najnowszym N+ najarał mnie okrutnie na tę pozycję. No wystarczy popatrzeć- stylistyka i klimat No More Heroes są niesamowite, podobnie jak wszystkie materiały dotyczące tej gry, które się dotąd ukazały.

Ale lektorzy są chyba rodzinką bądź kumplami po fachu ekipy nagrywającej na potrzeby serii Resident Evil- brzmią niesamowicie kiepsko. Jednakże z drugiej strony do tak szalonej gry pasują nawet nieźle...

Fajne są też wszystkie efekty przy strzałach czy akcjach mających na celu pozbawić oponenta życia- są bardzo efektowne. Zapowiada się kolejny must have na Wii...

Ciekawa zapowiedź + screeny : http://gry.onet.pl/3... ... wiedz.html

#19 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 11:54

Na IGN jest nowy trailer. moim zdaniem szykuje sie totalny odlot. Muzyka to mistrzostwo. Poza tym na IGN jest streszczenie wystapienia SUDY na GCN i w kolejce na Wii Grasshopper ma 3 gry.

BTW niech ktos kto ma boskie uprawnienia zmieni tytul tematu. Gra nazywa sie juz No more heroes.

#20 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10994 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 12:03

gruby powiedział:

Poza tym na IGN jest streszczenie wystapienia SUDY na GCN i w kolejce na Wii Grasshopper ma 3 gry.
Bez kitu? Ostatnio w wywiadzie mówił, że ich następny projekt będzie na Xa 360. Najwyraźniej łatwiej im znaleźć wydawcę na gry na Wii.
A trailer odlotowy :)

#21 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 12:13

xelloss powiedział:

Bez kitu? Ostatnio w wywiadzie mówił, że ich następny projekt będzie na Xa 360. Najwyraźniej łatwiej im znaleźć wydawcę na gry na Wii.
A trailer odlotowy :)
No tez sie zdziwilem. Zapowiedzial 3 gry na Wii (w tym NMH) i dwie na DS. Wiec trudno wyczc czy z projektu na 360 cos wyjdzie. Z tego co slyszalem caly grasshoper ma 20 ludzi, wiec Wii jest chyba w miarerozsadnym wyborem. Ale kto go tam wie.

Co do trailera - szkoda ze wszystko ma tak malo klatek. :( I tekstury domow przedstawiaja troche do zyczenia (nie maja tekstur...:/) Ale klimat zapowiada sie mocny.

#22 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 12:54

Drugi trailer to po prostu wymiot. Travis Touchdown to, jak mniemam po fryzurze i rzucanych przez niego odzywkach, prawdziwy szaleniec i madafaka w jednym. Wywijając mieczem a'la świetlnym niczym naznaczony piętnem ojca Luke nieźle ubija przeciwników. Moment, w którym przecina jednego na pół jak dorodnego arbuza podgrzał nieźle atmosferę. Podoba mi się też to, jak bez wahania i szybko Travis morduje atakujących go ludzi. To po prostu imponujący profejonalizm.

Ciekawa struktura gry (tu mam na myśli likwidowanie pozostałych zabójców), nienormalny a przy tym zajebiście ciekawie zaprojektowany futurystyczny styl i ogólna odmienność przyciągnęły moją uwagę do tej gry. Która, przewiduję, będzie intensywna, ale zapewne krótka.

#23 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19734 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 14:03

Byłbym jednak ostrożny w ocenianiu, czy to będzie hit, bo statnia gra Grasshopper na PS2 to Samurai Champloo: Sidetracked ze średnią ocen 66%. No, ale w sumie Killer 7 też nie ma jakiejś wysokiej średniej ocen, a się podobał.

#24 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 10 marzec 2007 - 14:12

Dużo podobnych do tych znanych z Grand Theft Auto motywów wyjdzie No More Heroes tylko na dobre. Z opisów wynika, że mechanika rozgrywki będzie naprawdę niepowtarzalna- i dlatego pewnie jest to exclusive na Wii. Z przyjemnością sprawdzę też walkę mieczem, jako że nie maiłem jeszcze okazji tego robić, bo nie dałem się nabić w butelkę jak coniektórzy palanci( :hmmm: może bardziej pasowałoby tu określenie- frajerzy), którzy kupili Red Steel...

#25 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 marzec 2007 - 11:21

Ciekawy trailer ale wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił.

#26 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 marzec 2007 - 10:18

Jak dla mnie pierwsza gra na Wii na którą naprawdę czekam i która może pokaza, że z tej konsoli będzie coś za wyjątkiem masy konwersji ze starszych sprzętów i zetswów minigier. Mam nadzieje, że gra się uda i będzie jak pochlastac wrogów :)

#27 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 5006 Postów:

Napisany 15 marzec 2007 - 16:03

Przyjrzałem się bliżej temu co do tej pory wiadomo i mam strasznie mieszane uczucia odnośnie tej gry. Z jednej strony jest na prawdę rewelacyjna muzyka i dzwięk, grafika wykonana w stylu który bardzo lubię (strasznie moje estetyczne zmysły połechtał trailer z TGS 2K6 :P ), dosć chłodny bohater i zapewne ciekawy gameplay. Z drugiej strony mamy okrutnie słabe głosy postaci, dialogi też póki co też wyglądające biedniutko, fabuła również nie zapowiadająca się zbyt ciekawie... Jestem oczywiście w stanie na nią przymknać oko, bo to taka stylistyka, którą rozumiem, ale jeżeli nie będzie chociaż ciekawych dialogów (w co raczej wątpię, a nawet jak będą to efekt zepsują aktorzy użyczający bohaterom strun głosowych :/ ), a gameplay okaże się ciekawy tylko na trailerze, to ta gra nie będzie już miała nic do zaoferowania.

#28 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 15 marzec 2007 - 16:11

Dla mnie ta gra to też zagadka. nie grałem w Killer 7 (moze w weekend nadrobie zaleglosci), ale sam pomysl NMH mi sie podoba. Tylko... no wlasnie... tylko obawiam sie o gameplay, ktory na razie nie pokazal jakichs rewolucyjnych patentow na miare psa w Fable 2 ;)

#29 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 5006 Postów:

Napisany 15 marzec 2007 - 16:20

gruby powiedział:

nie grałem w Killer 7 (moze w weekend nadrobie zaleglosci)
Mam identyczne plany, bo choć Killer 7 dostawał w sieci umiarkowanie pochlebne oceny, to straszliwie mnie interesuje :ninjadance:

gruby powiedział:

tylko obawiam sie o gameplay, ktory na razie nie pokazal jakichs rewolucyjnych patentow na miare psa w Fable 2
Tak, pies machający ogonem z ładnie wykonanym futerkiem dodałby tej grze kilka punktów mojego zainteresowania ;]

#30 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 15 marzec 2007 - 16:22

Mam identyczne plany, bo choć Killer 7 dostawał w sieci umiarkowanie pochlebne oceny, to straszliwie mnie interesuje :ninjadance:
Mi się strasznie podoba grafa. Ale boje sie o gameplay na szynach. najbardziej w grach lubie sie szwedac itd, a tam z tego co wiem jest to mocno okrojone. Pod tym wzgledem NMH zapowiada sie lepiej.

Aha. Na tym filmiku nowym jest jedna rzecz ktora mnie nie pokoi - zupelnie wyludnione miasto. :/