Skocz do zawartości

Gdzie najczęściej gracie na GBA?

• Please log in to reply
46 odpowiedzi na ten temat

#31 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 październik 2004 - 19:40

luck1985 powiedział:

Jak ktos ma duza konsole , zakup takiej malej jest bezsensu , chyba ze czesto jezdzi poza dom to ok , jak nie to szkoda kasy na to , ale i tak konsola fajna ;)

A nie zgodzę się, posiadam ps2, niedawno kupiłem sobie gba (używanego) i spędzam z tym sprzętem w dłoniach więcej czasu niż przy dużej konsoli, jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku. Aha, gram właściwie tylko i wyłącznie w domu (ostatnio nigdzie nie wyjeżdżałem, a po ulicy z gej bojem chodził nie będę).

#32 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 październik 2004 - 13:53

Ja slysze tylko "GBA to zabawka dla dzieci", nie nosze poza chalupa, bo jeszcze mi rozvala, myslac, ze to za 20 zeta z serii 289,45 w 1. Robie swoje, ale lepiej uwazac - ludzie zwroca na ciebie uwage, gdy kupisz nowa bluze (taaa, z lumpeksu :roll: :wink: )...

#33 Zajcik

Zajcik

Mokujin

• Forumowicze
  • 45 Postów:

Napisany 24 luty 2005 - 21:40

Ja najczesciej gram na Gba kiedy jade na rowerze.

#34 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 24 luty 2005 - 23:29

DAN powiedział:

A nie zgodzę się, posiadam ps2, niedawno kupiłem sobie gba (używanego) i spędzam z tym sprzętem w dłoniach więcej czasu niż przy dużej konsoli, jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku. Aha, gram właściwie tylko i wyłącznie w domu (ostatnio nigdzie nie wyjeżdżałem, a po ulicy z gej bojem chodził nie będę).

Dlatego ze nowa zabawka , nowa konsola ;) Po jakims czasie , game boy lezy , a i tak grasz na duzej konsoli . Ja to mialem po jakims czasie , inni tez . Jak czesto jedzisz w pociagu , czy autem jako pasazer , to game boy jest nie zastapiony. Chociaz do Advance bym sie klocil , za brak swiatla . Taki SP to marzenie w podrozy , czy pod namiotem ;)

#35 mleko2099

mleko2099

SCUMM

• Forumowicze
  • 1337 Postów:

Napisany 24 luty 2005 - 23:49

Co prawda nie posiadam GBA ale na swoim GBC gram w domku i od czasu do czasu na podwórku ( jak mam nową gierke :wink: )

#36 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2005 - 14:53

Cześć wszystkim! (nowy jestem :? )

Ja na swoim GBA gram przeważnie w domu. Czasami w samochodzie. Raz próbowałem też w szpitalu ale to taka średniawka, że się gadać odechciewa :P . Pozdrawiam

#37 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 czerwiec 2005 - 16:06

Ja wbrew zamierzeniom handheldów gram głównie jednak w domu - nie wyjeżdżam jakoś strasznie często, żeby robić pożytek z konsolki w trakcie różnego rodzaju wyjazdów, a na przykład jadąc na miasto w autobusie nie gram, gdyż jednak zabawka to najtańsza nie jest i niedobrze by było ją "stracić" :roll: ... W każdym razie już właściwie są wakacje, więc myślę że mój "GBA poza domem" znajdzie większe zastosowanie :) .

#38 Gość_kostek60_*

Gość_kostek60_*
  • Goście

Napisany 15 sierpień 2005 - 19:36

Ja gram przeważnie w domu i na wsi u dziadków na hamaku.

#39 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 wrzesień 2005 - 13:30

W domu i podczas pracy (stacja paliw - w nocy i tak nie ma co robić : )
Najczęściej w Game & Watch Gallery Adv i ostatnio Final Fight One ;)

#40 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 04 październik 2005 - 11:17

boże.. dlamnie granie na kompie w gb to przesada...
ja gram w gba w domciu na wyrku pod lampką, w domciu na klopie (miodzio!!!) oraz gdy ciepełko to pod drzewkiem. nigdy nie grałem na gba w szkole!!!!

#41 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 listopad 2005 - 19:53

terpil powiedział:

Dla mnie granie na GBA lub komorce podczas lekcji/wykladu to okazywanie braku szacunku dla nauczyciela. Nauczyciel probuje przekazac nam jakas czesc wiedzy, a my sobie gramy...

A pozatym nie ryzykowalbym zarekwirowaniem GB/komory.

Spox nie mam pytań... czy Ty człowieku myślisz że nauczyciele bardzo chcą Ci przekazać swoja wiedze z ich własnej woli??? Robią to przedewszystkim dla pieniędzy i wisi im czy sie tego nauczysz co oni powiedzą, czy nie... Cóż takie realia...
Poza tym gram w łóżeczku wieczorkiem prxzed snem i rano po śnie, w aucie i na wakacjach, pod drzewkiem ;-D

Aha i jeszcze jedno - o co Ci chodzi z Twoim podpisem "uwaga dzieci Skarabeus w sieci" ??

#42 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 listopad 2005 - 23:28

Wg mnie wiekszosc pracuje z pasji, a kasa to ich wynagrodzenie, bo gdyby chcieli zarabiac te 1900, to napewno wybraliby inny zawod. Zreszta sa tacy nauczyciele, ktorzy podchodza do swojego zawodu z pasja inni ucza na odwal sie byle kasa wpadla do kieszeni.

Aha i jeszcze jedno - o co Ci chodzi z Twoim podpisem "uwaga dzieci Skarabeus w sieci" ??
To taki trick :wink:

#43 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 listopad 2005 - 17:50

terpil powiedział:

To taki trick Wink
kurde, wlasnie skapowalem o co w tym chodzi. jak ty to zrobiles?!? co na to admin?!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Trick polega na wpisaniu [*you] ale bez gwiazdki. Admin zabrania nadużywać tego więc lepiej nie stosować. Koniec offtopu, mogłeś sie spytać o to na priv. -dante2003

#44 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16216 Postów:

Napisany 13 luty 2007 - 22:45

Najczęściej grywam (a raczej grywałem, bo ostatnio nie mam na to czasu) w domu przed pójściem spać, albo w przerwie podczas nauki. W autobusie i samochodzie nie grywam, bo za bardzo trzęsie, a pociągami nie jeżdżę :^^:

#45 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 luty 2007 - 16:42

Ja to najczęściej grałem na GBA na kibelku :)
A co do Emu - ja też z tego korzystałem, tzn. ściągałem sobie kilka gierek i sprawdzałem co i jak i wybierałem potem którą kupię. Uważam, że coś takiego jak emu powinno być w sieci legalne, ale w okrojonych wersjach (demo). Dem na GBA nie widziałem nigdy (na kartridżach), przez co użytkownicy nie mogli sprawdzić produktów przed zakupem. Uważam, że jest to nie fair, dlatego popieram emu, ale głównie w celach informacyjnych. Bo jak mówił Magik: "Nic mi nie da tego, co to właśnie da mi" - żaden emu nie da mi tego co prawdziwa konsola.

#46 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 kwiecień 2007 - 13:21

GBA zakupiłem kawał czasu po tym jak wypadłem z rynku "duzych konsol", załamałem się po upadku DC'ka, ale silny pociąg do grania pozostał. No ale teraz studia, muzyka i na siedzenie przed telewizorem nie mam czasu, dlatego zdecydowałem się na wkroczenie w świat handheldów. Gram na uczelni, w wolnych chwilach w domu, w pociągu, lubię pograć sobie w jakąś lekką grę przed zaśnięciem, ale też mam problem z ramionami bo bolą od trzymania konsolki w górze :)

#47 Gamemaniak

Gamemaniak

Pikachu

• Forumowicze
  • 87 Postów:

Napisany 01 maj 2009 - 07:41

Gdzie najczęściej gram ? . Hmmm . Raczej jak idę do szkoły to muszę coś zawsze robić to staram się brać GBA i jakaś ciekawa gierke .