Skocz do zawartości

Mixed Martial Arts

• Please log in to reply
1027 odpowiedzi na ten temat

#961 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2861 Postów:

Napisany 13 grudzień 2011 - 20:42

a co ma się cackać jak GSP walcząc z...irokezem? kręcił mu tymi łapami z pół godziny. Mir się nie cacka i za to propsy. Taka praca.

#962 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 13 grudzień 2011 - 20:50

Czy ja mówię, że źle? Imo jeśli zawodnik nie odklepuje, w beznadziejnej sytuacji to musi się liczyć z konsekwencjami, bo czemu ktoś, patrz Mir ma odpuszczać i ryzykować przegraną, gdy oponent nie klepie?

Tak czy siak Aoki to większy hardkor

od 2:20

#963 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2861 Postów:

Napisany 14 grudzień 2011 - 00:10

czemu mu potem fakował? nie lubią się czy po prostu jest bucem?

#964 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 14 grudzień 2011 - 00:18

Lesnar vs Overeem może być ciekawe, choć sądzę, że Overeem wygra

#965 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 14 grudzień 2011 - 00:36

"When I had his arm behind his back, I could feel it popping, I thought, 'Well, this guy's pride just won't let him tap, will it?' So without hesitation, I broke it. I heard it break, and I thought, 'Ah, there, I just broke it.' I was stopped afterward, but even if I hadn't been, continuing to break it more would have been fine by me."

Nie chciał odklepać szach-matowej sytuacji to się nie ceregielił i wk***ił.
Może też jakieś znaczenie miało, że wcześniej pokonał kumpla Aokiego.

#966 GrzesiekMB

GrzesiekMB

Mr. Smiley

• Forumowicze
  • 1339 Postów:

Napisany 15 grudzień 2011 - 00:58

nie lubie mira, jedyne co potrafi w zyciu to klepac ryje innych, a miny i komentarze ma jak czlowiek renesansu. mniej wiecej jak rążęł na tym forumie - wyzej srra, niz doope ma

#967 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2861 Postów:

Napisany 15 grudzień 2011 - 20:30

MiR ma się dobrze nad00pcać. Komentarze i miny NIKOGO!

#968 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6859 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 15:01

Holender wygrał :^^: Nie spodziewałem się nawet innego zakończenia.

#969 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 16:13

http://gwizdek24.se....ube_220353.html
jak ktoś ma całą walkę to niech wrzuci

#970 oranje

oranje

• Forumowicze
  • 6859 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 16:17

Liczę, że Dos Santosa równie szybko pokona. Przeszedłby Overeem do historii jako aktualny mistrz Dream, Strikeforce, K1 i UFC. Życzę mu tego.

#971 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 16:19

Ja także, a UFC też będzie na niego liczyć, bo jest bardziej medialny niż dos Santos

#972 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 16:42

Zobacz postoranje, o 01 styczeń 2012 - 16:17, powiedział:

Liczę, że Dos Santosa równie szybko pokona. Przeszedłby Overeem do historii jako aktualny mistrz Dream, Strikeforce, K1 i UFC. Życzę mu tego.

Nie jest obecnym mistrzem Strikeforce, przecież nie występuje już w tej organizacji.

Co do gal:
Fedzia obija jakiegoś kelnera, który nie miał prawa wygrać z nim i wyglądał jak LHW,

Aoki wygrywa przez decyzję po 5 minutowej dominacji i tylko pod koniec 5 rundy oberwał parę kolan na głowę. Szkoda, że nie udało się wygrać via sub, ale Kitaoka świetnie się bronić przed poddaniami, choć po ściągnięciu na kolano ładnie został zmasakrowany i wydawał przerażające dźwięki jak jakiś potwór.

Fitch - nudny zawodnik, jeszcze niedawno 4# p4p, a teraz szybciutki nokaut i pierwsza porażka od 088 i pojedynku z GSP. Ciekawe, czy wróci na szczyt.

Corrone i Diaz dali świetne widowisko, choć Kowboj dał ciała i byłza mało aktywny - nie wiem jaki był jego plan na walkę, bo ciągle technikami bokserskimi Diaz lał go po gębie aż miało. Wielkie propsy za boks Nate'a, bo celność jego uderzeń była porażająca. Zdecydowane zwycięstwo na punkty do dominującym przedstawieniu Diaza.

No i jeszcze Gustafsson świetnie zastopował Matyushenkę lewym prosty i chłopak trzeba przyznać świetnie się rozwija, Może z niego wyrosnąć zagrożenie dla Bones'a.

No i Ali vs Brock - zwycięstwo przez dewastujące kolana Ubereema w 1r. Dziwiło mnie jak Aki podchodził do Brockana kolana bez gardy i z odsłoniętą szczęką i to, że Lesnar nie próbował żadnej poważnej szarży i wejścia w nogi po obalenie. Nie wiem czy się właśnie nie bał, że zostanie skarcony przez te zabójcze kolana. Może jego choroba miała jakiś większy wpływ na jego dyspozycję, ale tego już się raczej nie dowiemy. Tak czy siak, Ubereem vs Cigano może być epicką walką, ale przy szybkich rękach JDSa i pamiętnie słabej szczęce Aliego (choć jeszcze z czasów MW i LHW, bo teraz nikt go nie sprawdził na poważnie) mogą mieć decydujące znaczenie. Będzie w chuuuj ciekawie.

#973 terravitek

terravitek

MILKA JESTEM!

• Forumowicze
  • 1004 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 16:57

Co do walki Fedora, azjaci zawsze tak zachowują się w ringu? Wyglądał jak jakiś speszony uciekinier z Korei Północnej, 0 taktyki, tylko się bronił i to jeszcze fatalnie, szkoda było oglądać.

#974 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 17:04

czego oczekujesz od mistrza Judo, który waży do tego 10kg - niewiele więcej niż LHW? Fedora nie miał szans obalić, a w stójce jeszcze gorzej. Skończyło się tak jak powinno.

#975 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2607 Postów:

Napisany 18 styczeń 2012 - 15:22

Hardkorowy Koksu vs Najman, będzie walka roku

http://www.mmarocks....a-mma-attack-2/

#976 terravitek

terravitek

MILKA JESTEM!

• Forumowicze
  • 1004 Postów:

Napisany 18 styczeń 2012 - 17:34

serwery szlag trafił :
Niestety z powodu zbyt duzej liczby userow musisz chwile poczekac

Co do newsa, to :fp: :fp: :fp: :fp:
I to jest właśnie najgorsze, na takich galach walkę wieczoru dostaje jakiś pajac, który nie umie nawet dobrze kopnąć...

#977 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 14:23

http://www.eurosport...928/story.shtml
nie ma Le Bannera :( za to będzie (jak dobrze kojarzę) bracik Alistera

#978 oranje

oranje

• Forumowicze
  • 6859 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 15:15

To słabo :(

#979 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 15:20

http://video.eurospo...962/video.shtml

ale za to :olo:

#980 Cudi

Cudi

cud▲k™

• Forumowicze
  • 1605 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 15:36

Jak taka kupa mięśni jest w stanie wykonać takie kopnięcie? O_O

#981 terravitek

terravitek

MILKA JESTEM!

• Forumowicze
  • 1004 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 15:46

2 razy kopnie i będzie dyszał.

#982 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 15:54

tylko że raz wystarczy :hihi:

#983 terravitek

terravitek

MILKA JESTEM!

• Forumowicze
  • 1004 Postów:

Napisany 23 luty 2012 - 16:10

Wystarczy że Najman zacznie kopać :hihi:

#984 freeone12

freeone12

Blanka

• Forumowicze
  • 250 Postów:

Napisany 25 luty 2012 - 19:57

napisze swoje typy na KSW 18

warburton < kornik (obydwaj pokonali irokeza ale kornik zrobil to w lepszym stylu ;) )
bedorf < olivia (olivia bedzie dazyl do obalen a potem ground and pound w jego wykonaniu)
waluś > bazelak (waluś stoczyl kilka walk mma w przeciwienistwie do bazelaka, pozatym warunki fizyczne ma znacznie lepsze)
jewtuszko > amasinger (irokez bedzie chcial sie pokazac z jak najlepszej strony po fatalnym ksw17, a amasinger mial zatrucie pokarmowe przed walka)
anzor > dana (miazdzaca przewaga doswiadczenia po stronie dany, ale sadze ze mlody czeczen poradzi sobie tym bardziej ze ta nacje ma wole walki we krwi ;) )
miranda =< błachowicz (tutaj nie wiem co sadzic, ciekaw jestem jak John poradzi sobie z dobrym grapplerem)
v.overeem > rozal (rozal to imo najbardziej przereklamowany zawodnik, dodatkowe rusza sie w ringu jak stara astra, rowniez miazdzaca przewaga walk na korzysc valentija, i zdecydowanie lepszy parter)

#985 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2861 Postów:

Napisany 25 luty 2012 - 21:10

na którym kanale ten cyrk będzie leciał?

#986 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 25 luty 2012 - 21:46

w internetach

#987 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 26 luty 2012 - 00:47

Bazelak okazała się dobry w gadce, a Błachowicz dobrze sobie radzi

#988 freeone12

freeone12

Blanka

• Forumowicze
  • 250 Postów:

Napisany 26 luty 2012 - 01:23

okej to byla najlepsza gala ksw so far :) je**ć pudziana tak wam powiem! wszyscy dali za***iste walki, kazdy podchodzil do swojego przeciwnika z wielkim szacunkiem, strasznie rozmieszylo mnie jak marcin wyrwal ramie z rak tej botoksiary, majac w glowie wizerunek najmana ktory szedl z dwiema lasiami jak alfons xddd

a to kolono overeema na szczeke rozala poezja, widac ze wychowal sie z alistairem w jednym domu xD

#989 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 26 luty 2012 - 01:40

aż dziwi jego rekord...Różal to może nie jest super zawodnik, ale jednak dominacja Overeema była ogromna, przynajmiej w stójce

#990 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19734 Postów:

Napisany 26 luty 2012 - 16:34

Różal został rozjechany. Nawet nietrafione czysto w cel ciosy Overeema targały Różalem bardzo mocno.