Skocz do zawartości

problemy z prenumerata

• Please log in to reply
169 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 grudzień 2006 - 19:50

witam!

mam problem. wplacilem pieniadze na konto neo-plus za prenumerate 12 miesieczna. bylo to dnia 23 listopada do dzisiaj nie otrzymalem pierwszego numeru.... pomimo wyslania 4 maili ( 3 na adres prenumerata@neo-plus.pl i jednego do gulasha) nie ma ZADNEGO odzewu :trup: . numer na ktory niby mozna dzwonic od 3 dni jest non-stop zajety....czuje sie tak troche wy...any. :/ prosze o odzew najlepiej kogos kto sie zajmuje prenumerata i najlepiej bezposrednio na mail: yamamto@o2.pl

#2 AiszA

AiszA

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1031 Postów:

Napisany 21 grudzień 2006 - 19:52

opall powiedział:

witam!

mam problem. wplacilem pieniadze na konto neo-plus za prenumerate 12 miesieczna. bylo to dnia 23 listopada do dzisiaj nie otrzymalem pierwszego numeru.... pomimo wyslania 4 maili ( 3 na adres prenumerata@neo-plus.pl i jednego do gulasha) nie ma ZADNEGO odzewu :trup: . numer na ktory niby mozna dzwonic od 3 dni jest non-stop zajety....czuje sie tak troche wy...any. :/ prosze o odzew najlepiej kogos kto sie zajmuje prenumerata i najlepiej bezposrednio na mail: yamamto@o2.pl
He he :D Tak w sekrecie Ci powiem ;) Wycofaj kasę i przerzuć się człowieku lepiej na PSX Extreme, tam nie ma spóźnień :spoko:

#3 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 grudzień 2006 - 19:54

psxextreme tez mam prenumerate :D

#4 AiszA

AiszA

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1031 Postów:

Napisany 21 grudzień 2006 - 19:55

Aaa, no to wszystko zmienia, dobry wybór bracie :jeee: Co do kasy/magazynu... zapomnij, ni ma... (jak admina) bo zima :spoko:

#5 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22480 Postów:

Napisany 21 grudzień 2006 - 21:48

Zamiast zakładać temat tutaj powinieneś zadzwonić pod numer podany w Neo. Ten od prenumeraty ofkoz.

Aisza, przestań spamować.

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 grudzień 2006 - 22:44

hmmm a co ja w swoim poscie napisalem??? ze za huuuuu.a sie nie idzie dodzonic na ten numer. jest albo zajety non-stop przez caly dzien albo jak jest odebrane to sa jakies piski trzaski...probowalem wszystkiego i jestem totalnie olewany....

#7 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 grudzień 2006 - 23:02

opall mozliwe ze za pozno wplaciles bo uprzedzaja ze zaksiegowanie moze potrwac nawet do miesiaca wiec moze od stycznia Ci wysla. ja wplacilem 9 listopada i numer dostalem z opoznieniem ale udalo sie 18 grudnia :skacze:

co do tel. to tez dzwonilem i "abonent ma uszkodzona linie telefoniczna" a na mile nie odpisali.
teraz to nie aktualne bo juz doszlo i fajne gierki dostalem : full promo CANIS CANEM EDIT :klaszcze: czekaj , czekaj do stycznia a grudniowy kup w kiosku :cmok:

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 grudzień 2006 - 23:07

noooo jak tak sie ma sprawa to ok... tylko by mogli chociaz jakos odpowiadac na maile...albo podawac aktywny telefon... tak nawiasem mowiac takie promo to ja tez bym chcial dostac :) czekajac do stycznie zobaczymy jak to bedzie.

#9 dee

dee

Toad

• Forumowicze
  • 9 Postów:

Napisany 28 grudzień 2006 - 10:41

U ,mnie to samo co u Opalla.
23 listopada poszedł przelew za 12-miesięczna prenumeratę i cisza w temacie. Nawet na cholernego maila nikt nie raczy odpowiedzieć.
Nasuwa mi się kilka określeń tej sytuacji, ale będę łagodny i powiem krótko:amatorszczyzna.

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 grudzień 2006 - 22:24

dla mnie smieszne jest to ze pomimo tego ze zdecydowalem sie "wspierac" pismo przez 12 miesiecy ... to wszyscy tworzacy to pismo, czy zajmujacy sie sprawami prenumeraty maja mnie krotko mowiac w dupie. Przepraszam za takie wyrazenie, ale nic innego nie pasuje do tej sytuacji. Jak to mozliwie ze ja wywiazuje sie ze swojej strony umowy ( tj. wplacam pieniadze, w razie klopotu probuje sie kontaktowac),a z drugiej strony dostaje 100% totalnej ignorancji. Jak to możliwe że jeszcze żadna osoba z pisma nie odpowiedziala na moje posty, maile??? Jakby mi ktos powiedzial przepraszamy ale pieniadze dotarly za pozno bedzie prenumerata od stycznia, albo "przejsciowe problemy uniemoliwily nam wywiazanie sie z naszych obowiazkow w czasie"... cokolwiek to bym powiedzial ok i po prostu poczekal.... ale w taki sposob???? zero odzewu??? amatorszczyzna (jak powiedzial dee) to jest najlzejsze okreslenie...

#11 AiszA

AiszA

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1031 Postów:

Napisany 29 grudzień 2006 - 00:42

opall powiedział:

dla mnie smieszne jest to ze pomimo tego ze zdecydowalem sie "wspierac" pismo przez 12 miesiecy ... to wszyscy tworzacy to pismo, czy zajmujacy sie sprawami prenumeraty maja mnie krotko mowiac w dupie. Przepraszam za takie wyrazenie, ale nic innego nie pasuje do tej sytuacji. Jak to mozliwie ze ja wywiazuje sie ze swojej strony umowy ( tj. wplacam pieniadze, w razie klopotu probuje sie kontaktowac),a z drugiej strony dostaje 100% totalnej ignorancji. Jak to możliwe że jeszcze żadna osoba z pisma nie odpowiedziala na moje posty, maile??? Jakby mi ktos powiedzial przepraszamy ale pieniadze dotarly za pozno bedzie prenumerata od stycznia, albo "przejsciowe problemy uniemoliwily nam wywiazanie sie z naszych obowiazkow w czasie"... cokolwiek to bym powiedzial ok i po prostu poczekal.... ale w taki sposob???? zero odzewu??? amatorszczyzna (jak powiedzial dee) to jest najlzejsze okreslenie...
A ja zastanawiałam się nad pronumeratą :/ Mało tego, chciałam zrezygnować z dotychczasowej innego magazynu :pac: Ale wasze słowa w sumie przyczyniły się do tego, że nie popełnię takiej gafy :nie: (dzięki :hejka: )

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 grudzień 2006 - 14:56

Wchodze sobie na forum N+, po raz pierwszy i ...szok ,kurde.
Nie chce mi się w to wierzyć, co piszecie, ale jak nie wkrecacie, to kurna jest skandal.

W sumie nie ma sie co cackać. Mailować do urzędu ochrony konsumentów czy jak to się tam nazywa. Nie takich kozakow usadzają.
Ale wstyd , kurna , panowie z N+, wstyd

#13 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 grudzień 2006 - 22:40

Do opalla poszla PMka w sprawie prenumeraty, sprawa mam nadzieje bedzie wyjasniona zaraz po nowym roku. Dla uspokojenia emocji podam kilka najczesciej spotykanych powodow opoznienia - bledny adres i/lub brak kodu pocztowego (np. zle przepisany z zamowienia przez nas lub przez kogos w banku lub w ogole nie podany przez zamawiajacego), za pozne przyjscie kasy na nasze konto, co moze przesunac prenumerate o miesiac bez ostrzezenia lub po prostu zaginiecie przesylki "w drodze", czy to z powodu opoznienia zwyklego lub tez innych czynnikow "losowych". Pamietajcie, ze okres mamy przedswiateczny, a paczuszki z nowa prenumerata moga kusic zawartoscia, bo oprocz enplusa w srodku moga byc koszulki lub smycze i oczywiscie gry.
Aha, mamy jakis problem z kontem prenumerata@neo-plus.pl, wiec chwilowo prosze o przesylanie zapytan w sprawach zwiazanych z prenumerata/zamowieniami na marcellus@neo-plus.pl
pozdrawiam noworocznie i oglaszam EOT

#14 Ethan_22

Ethan_22

Mega Man

• Forumowicze
  • 145 Postów:

Napisany 01 styczeń 2007 - 12:38

Kiedy bedzie wysylany styczniowy numer??:))

#15 kubicz

kubicz

cham, prostak i odważnik z internetu

• Forumowicze
  • 2701 Postów:

Napisany 01 styczeń 2007 - 17:28

Kiedys bylo mowione ze nowy numer ma byc 5 dnia kazdego miesiaca ale teraz juz nikt dokladnie nie wie :(

#16 Loch

Loch

Toad

• Forumowicze
  • 10 Postów:

Napisany 06 sierpień 2007 - 13:39

witam. pienążki wysłałem na początku czerwca i spodziewałem się lipcowego numeru, a tymczasem nie wiem czy doczekam się sierpniowego. pisałem 2 mejle na prenumerata@neo-plus.pl (zrzut ekranu z mbanku) i zero reakcji. telefon z n+ nie odpowiada. litości... :sciana:

#17 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4918 Postów:

Napisany 06 sierpień 2007 - 14:56

Loch powiedział:

witam. pienążki wysłałem na początku czerwca i spodziewałem się lipcowego numeru, a tymczasem nie wiem czy doczekam się sierpniowego. pisałem 2 mejle na prenumerata@neo-plus.pl (zrzut ekranu z mbanku) i zero reakcji. telefon z n+ nie odpowiada. litości... :sciana:
Może spróbuj na maila Marcellusa. marcellus@neo-plus.pl Nie jestem przekonany ale wydaje mi się że jakiś czas temu mieli problem z adresem prenumeraty i Marcel się tym zajmował ;) Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę.

#18 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 sierpień 2007 - 20:35

Loch powiedział:

tak chlopaki mieli problem z adresem pocztowym prenumeraty juz w grudniu kiedy ja zamawialem... telefo choc kiedys dzownilem kilkadziesiat razy tez ani razu nie zostal odebrany... troche mnie to smieszy jak widze ze do teraz sobie z tym wszystkim nie poradzili. Akurat w sprawie zaplaty i rozpoczecia prenumeraty to N+ lezy i kwiczy... sorry ale taka prawda.
Skontaktuj sie z Marcelusem powinien Ci pomoc w tej sprawie.

#19 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8256 Postów:

Napisany 31 sierpień 2007 - 17:44

Mam pare pytan. Przeczytalem na stronie, ze prenumerata Neo+ do US kosztuje 50$.
1. Jak wysylana jest gazeta? Priorytet? UPS? Paczka morska?
2. Jak mam wam pieniadze przeslac? Zdobyc taki druczek poczty polskiej to bedzie dla mnie nie lada wyzwanie!! Moze paypal?

Dzieki

#20 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4918 Postów:

Napisany 31 sierpień 2007 - 20:19

Zeratul powiedział:

Mam pare pytan. Przeczytalem na stronie, ze prenumerata Neo+ do US kosztuje 50$.
1. Jak wysylana jest gazeta? Priorytet? UPS? Paczka morska?
2. Jak mam wam pieniadze przeslac? Zdobyc taki druczek poczty polskiej to bedzie dla mnie nie lada wyzwanie!! Moze paypal?

Dzieki
Zer... jako doświadczony użytkownik forum powinieneś wiedzieć że forum nie jest dobrym miejscem na kontakt z redakcją. Najlepiej uderz n aprenumerata@neo-plus.pl lub marcellus@neo-plus.pl. Mnie odpisali w ciągu dnia gdy pytałem o prenumeratę :) Najlepiej chyba na maila Marcela.

#21 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8256 Postów:

Napisany 04 październik 2007 - 23:08

odpowiedz na maila tez dostalem po uju... minal kurna miesiac... _-_

#22 Loch

Loch

Toad

• Forumowicze
  • 10 Postów:

Napisany 17 październik 2007 - 13:58

Zeratul powiedział:

odpowiedz na maila tez dostalem po uju... minal kurna miesiac... _-_

po 2 miesiącach czekania i interwencji dostałem pierwszy numer z prenumeraty (we wrześniu a miał być w lipcu) , a październiku głucho... napisałem znów do redakcji , że znów zostałem pominięty i nic. nawet głupiego mejla. :hmmm: geeez

#23 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 17 październik 2007 - 23:14

kręcę głową z niedowierzaniem bo dokładnie to samo co wy przeżywałem z prenumeratą N+ jakieś 2 lata temu. Przysyłanie numeru z potężnym poslizgiem, nieprzysyłanie wcale, korowody typu "napisz trzy maile aż w końcu zadzwoń". Prenumeratę miałem na pół roku i już jej nigdy nie przedłużyłem.

#24 Loch

Loch

Toad

• Forumowicze
  • 10 Postów:

Napisany 19 październik 2007 - 12:02

Voo powiedział:

kręcę głową z niedowierzaniem bo dokładnie to samo co wy przeżywałem z prenumeratą N+ jakieś 2 lata temu. Przysyłanie numeru z potężnym poslizgiem, nieprzysyłanie wcale, korowody typu "napisz trzy maile aż w końcu zadzwoń". Prenumeratę miałem na pół roku i już jej nigdy nie przedłużyłem.

przy poprzedniej prenumeracie nie miałem tego kłopotu (1,5 roku temu?). za to teraz to komedia. wysłałem mejla z zapytaniem do Gulash`a (on mi odpisał na poprzedniego mejla ,że po 2 miechach w końcu mi wyślą prenumeratę) czy w końcu zrealizują październikowy numer oraz co z kolejnymi, ale nie mam odpowiedzi i pomału tracę cierpliwość.

#25 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3917 Postów:

Napisany 19 październik 2007 - 12:07

Ja czekam juz 7 miesiąc na numer archiwalny. Mimo zapewnień , ze zostanie wysłany cisza jak makiem zasiał.

#26 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1891 Postów:

Napisany 19 październik 2007 - 23:51

Po weekendzie skończymy prace nad nowym numerem i mniej więcej we wtorek zajmiemy się prenumeratą i archiwaliami. Prosiłbym wszystkich zainteresowanych o podesłanie maila na prenumerata@neo-plus.pl. Dopilnuję, by wszystkie problemy zostały rozwiązane. Paczki zostaną wysłane natychmiast.
A na razie proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości, mamy jak zwykle ciężką końcówkę.

Pozdrawiam,
Miel

#27 AiszA

AiszA

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1031 Postów:

Napisany 20 październik 2007 - 00:13

Mielu powiedział:

Paczki zostaną wysłane natychmiast.
Wrzućcie chłopakom jakieś gadzety, jako zadośćuczynienie :spoko:

#28 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1891 Postów:

Napisany 20 październik 2007 - 16:25

iknow, tak właśnie zrobimy

#29 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 październik 2007 - 16:53

Nie będę zakładał nowego tematu, bo jako tako mój problem pisze się pod ten.

Otóż ponad miesiąc temu zapłaciłem za numery archiwalne, ktorych oczywiscie do dzisiaj nie otrzymalem. Zamawiajac wiedzialem, ze na numery moge czekac do 30 dni, ale myslalem ze jest to jedynie swego rodzaju zabezpieczenie ze strony N+ na wypadek opoznien. Po prostu nie bylem w stanie wyobrazic sobie ze tak dlugo mozna czekac na gazety (szczegolnie w porownaniu do konkurencji, ktorych gazety mialem 12 dni po zaplacie).

Przykro mi, ale uwazam ze N+ ma kompletnie niepowazne podejscie do klienta. Po pierwsze- zaznaczacie ze w sprawach prenumeraty i numerow archiwalnych mozna dzwonic do Was tylko miedzy 13 a 15 w poniedzialek (?), kiedy to oczywiscie nie mozna sie do Was dodzwonic. Po drugie nawet na stronie internetowej nie byliscie laskawi dac do siebie jakiegokolwiek namiaru.

Czy to jest powazne??? Nie sa to duze pieniadze, ale myslalem ze jestescie ludzmi odpowiedzialnymi...

#30 pemek

pemek

Toad

• Forumowicze
  • 1 Postów:

Napisany 07 styczeń 2008 - 13:34

moze ktos podac ten magiczny numer telefonu do n+ ? musze zadzwonic a dzis poniedzialek !! :( pls