Skocz do zawartości

problemy z prenumerata

• Please log in to reply
169 odpowiedzi na ten temat

#151 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17574 Postów:

Napisany 30 styczeń 2012 - 18:02

z tą grą to na konkretną przynajmniej konsolę?

#152 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4226 Postów:

Napisany 30 styczeń 2012 - 18:13

Do wybrania PS3 lub X360. ;]

#153 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9402 Postów:

Napisany 30 styczeń 2012 - 20:30

Zobacz posttwilitekid, o 30 styczeń 2012 - 17:55, powiedział:

Ja kiedyś miałem inny problem z prenumeratą. Dostawałem ją mimo że za nią nie zapłaciłem. Jako że jestem dość uczciwy człowiek, pisałem wielokrotnie do redakcji, że takie rzeczy się dzieją. Bez odzewu jakiegokolwiek - przez pół roku niemalże dostawałem prenumeratę za darmo. Pisałem o tym w komentarzach w serwisie i chyba tylko Fax odpisał mi coś w stylu, że mam się cieszyć nie marudzić - a prenumerata dalej przechodziła.
:olo:

Zrobiłbym tak samo jak Ty, ale po takim tekście miałbym już czyste sumienie.

#154 Nyu

Nyu

Nanana-nana-na!

• Forumowicze
  • 4258 Postów:

Napisany 30 styczeń 2012 - 23:27

Polska nie taka zła jednak. "Ciesz się, nie marudź" :cf:.

#155 zeuspl

zeuspl

Toad

• Forumowicze
  • 6 Postów:

Napisany 30 styczeń 2012 - 23:54

Szkoda tylko że mój problem jest trochę w drugą stronę. Ja zapłaciłem, a nie dostaję.

#156 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16870 Postów:

Napisany 31 styczeń 2012 - 11:26

Natura dąży do wyrównania :cf:

#157 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1919 Postów:

Napisany 31 styczeń 2012 - 13:55

Zobacz postzeuspl, o 30 styczeń 2012 - 23:54, powiedział:

Szkoda tylko że mój problem jest trochę w drugą stronę. Ja zapłaciłem, a nie dostaję.
nic dziwnego. twilitekid ma Twoje egzemplarze.
a tak całkiem serio. przez takie historie nie zamawiam prenumeraty i nawet darmowa gra mnie nie skusi, bo jaką mam pewność, że ją dostanę? 50/50? dziwię się bardzo, że pomimo powracania problemu prenumeraty redakcja zachowuje się jak by o nim nie wiedziała, albo co gorsza, miała to w dupie...

#158 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 31 styczeń 2012 - 20:04

Dlatego właśnie ja jednak zdecydowałem, że zostanę przy obecnym sposobie nabywania N+. Zawsze mam wcześniej niż Ci którzy zamawiają prenumeratę. Mogę wybrać najlepszy jakościowo egzemplarz i kupić go praktycznie zawsze tak gdzie jestem.

Niemniej jednak współczuję. Ja kiedyś miałem problem z numerami archiwalnymi. Napisałem email do Gulasha i od razu wysłali numery.

#159 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4918 Postów:

Napisany 31 styczeń 2012 - 21:36

Zobacz postkowal, o 31 styczeń 2012 - 13:55, powiedział:

nic dziwnego. twilitekid ma Twoje egzemplarze.
a tak całkiem serio. przez takie historie nie zamawiam prenumeraty i nawet darmowa gra mnie nie skusi, bo jaką mam pewność, że ją dostanę? 50/50? dziwię się bardzo, że pomimo powracania problemu prenumeraty redakcja zachowuje się jak by o nim nie wiedziała, albo co gorsza, miała to w dupie...
Kiedyś redakcja miała forum w d. i się sprawa znacznie polepszyła - widać nas w piśmie, więc w końcu przyjdzie czas na prenumeratę. W Twoim przypadku trzeba atakować redakcję i raczej niekoniecznie na mail prenumerata@neo-plus.pl a miela czy faxa i to najlepiej w okolicy wydania nowego numeru - czyli teraz. Ja też miałem problem i słałem kilka razy maile - w końcu któryś dotarł - mają dziurawą skrzynkę czy jak? ;)
Życzę powodzenia i uporu, bo tak trzeba.

#160 zeuspl

zeuspl

Toad

• Forumowicze
  • 6 Postów:

Napisany 01 luty 2012 - 23:28

Mielu odpowiedział błyskawicznie, zobaczym co z tego wyjdzie.

#161 kingarthur

kingarthur

Toad

• Forumowicze
  • 1 Postów:

Napisany 02 luty 2012 - 12:37

mozecie napisac jakie dostaliscie gry za zakup prenumeraty, myslalem by zamowic gazete do domu miedzy innymi dzieki tej promocji i chcialbym sie dowiedziec czego moge sie spodziewac

#162 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22480 Postów:

Napisany 02 luty 2012 - 18:11

Nie możemy, bo redakcja sobie tego nie życzy. Możesz się spodziewać praktycznie wszystkiego, nie jest tak, że się crapów pozbywają.

#163 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4918 Postów:

Napisany 02 luty 2012 - 21:01

Zobacz postShinigami, o 02 luty 2012 - 18:11, powiedział:

Nie możemy, bo redakcja sobie tego nie życzy. Możesz się spodziewać praktycznie wszystkiego, nie jest tak, że się crapów pozbywają.

Tak właśnie bym to podsumował. Ogólnie od czasów PS2 jeszcze prenumeruję z grą i tylko właśnie w tamtych czasach się trochę zawiodłem. Zawsze można być zadowolonym. Tylko trzeba być cierpliwym w kontaktach z redakcją (częścią odpowiedzialną za prenumeratę).

#164 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1919 Postów:

Napisany 15 marzec 2012 - 13:57

brał ktoś już prenumeratę w tym roku? w nowym numerze piszą, że opcja z grą jest nadal dostępna ale najpierw trzeba napisać na maila a potem dokonać wpłaty. a wiemy jak to bywa z odpowiedzią w tej sprawie.

#165 skurch

skurch

Mokujin

• Forumowicze
  • 36 Postów:

Napisany 19 kwiecień 2012 - 19:42

Zobacz postkowal, o 15 marzec 2012 - 13:57, powiedział:

brał ktoś już prenumeratę w tym roku? w nowym numerze piszą, że opcja z grą jest nadal dostępna ale najpierw trzeba napisać na maila a potem dokonać wpłaty. a wiemy jak to bywa z odpowiedzią w tej sprawie.

Ja napisalem maila ze chce gre na PS3 i ja dostałem:) Konkretnie NFS: hot pursuit

#166 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 673 Postów:

Napisany 19 kwiecień 2012 - 21:57

Do prenumeratorów: jakie gry dostaliście ostatnio? Zastanawiam się nad prenumeratą z grą, ale boję się tej "oferty" że dostanę jakies crapiszcze albo coś nieinteresującego mnie czego za 20zł nie sprzedam...

#167 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11314 Postów:

Napisany 19 kwiecień 2012 - 22:25

jest chyba jakaś klauzula poufności, bo nigdy się nie przyznają jakie

#168 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 673 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 06:29

Osoby ktore wziely prenumerate chyba nic nie obowiazuje:)

#169 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11314 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 07:38

Może, ale na pytania o tytuły gier zawsze odpowiadają 'nie podam, bo redakcja sobie tego nie życzy'.

#170 zeuspl

zeuspl

Toad

• Forumowicze
  • 6 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 15:45

No to mój problem został rozwiązany. Miesiąc temu dostałem wszystkie zaległe numery (a trochę tego było;)) włącznie z marcowym, a kilka dni temu dostałem numer kwietniowy. W ramach rekompensaty dostałem darmowe pół roku prenumeraty. Jeszcze raz dzięki dla Miela. Pozdrawiam.