Skocz do zawartości

Najlepsza cut-scenka na konsoli Nintendo!(*spoliery?)

• Please log in to reply
40 odpowiedzi na ten temat

#31 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8113 Postów:

Napisany 25 czerwiec 2004 - 18:01

to chyba się skuszę- chociaż wyjątkowo nie mam ochoty zasiąść do tej gry- niby to to samo co REmake,ale jednak coś jest nie tak.

#32 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 lipiec 2004 - 13:03

bardzo mi się podobały scenki od walki z 3 formacjami Ganona w dół (czyli do samego końca). Ale najlepsze IMO są scenki z MGS:TTS. Walka z Ocelotem i to xco po niej. Śmierć wolf i wszystkie spotkania z nią. I cudowne, dające wieeele do myślenia zakończenie. TTS rula!!!

#33 slave

slave

Mega Man

• Forumowicze
  • 116 Postów:

Napisany 06 listopad 2004 - 17:45

scenka przed ostatnia walka w 'viewtiful joe' rzadzi...
Spoiler

ponadto outro z tej samej gry...
Spoiler

#34 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 06 listopad 2004 - 17:56

Dawno temu zakochałem się w Tonym Hołku(chodzi mi oczywiście o grę firmowaną jego nazwiskiem, bez gejowskich skojarzeń :) ). Pamiętam, że owego czasu to filmiki głównie pchały mnie do tego aby rozwalac levele po raz n-ty innymi skaterami. Ale w to wchodziła jeszcze fascynacja akrobacjami na desce(która została mi jeszcze do dziś) więc to może sprawa z trochę innej bajki.

#35 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9073 Postów:

Napisany 09 listopad 2004 - 21:46

pamietam filmik ktory właczal sie co jakis czas w menu zeldy, piekna reklama albo filmik ze smokiem jak bajka, zreszta cała gra tak wygladała

#36 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8113 Postów:

Napisany 09 listopad 2004 - 21:51

gruby powiedział:

Dość długie, ale ta wymiatająca część trwa chyba z 30 sekund... Natomiast zdecydowanie warto je zobaczyć :D

To fakt- z 2 miechy temu skonczyłem wreszcie 0 i outro jest naprawdę efekciarskie. Zresztą jak wiekszość filmików w 0- momentami wyglądaja wręcz fotorealistycznie 8)

#37 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 listopad 2004 - 21:59

Jak cut-scenki to tylko MGS:TTS , starcia z Grey-Foxem sponiewierały mnie na amen...

#38 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 15 listopad 2004 - 12:09

Arkady! MAsz rację ostatni filmik z Grey Foxem tozwalił mnie totalnie! I wprawił w stan permanentnego wow. Dla tego filmiku przechodziłem grę jeszcze raz na Very hard... Żeby na nie zasłurzyć. :D

#39 Kot Fritz

Kot Fritz

Mega Man

• Forumowicze
  • 139 Postów:

Napisany 26 luty 2005 - 18:41

Nie wiem czy to się do końca nada, ale uwielbiam scęnk(i)ę w MP, kiedy Samus jedzie windą. Kiedy pierwszy raz to zobaczyłem i uświadomiłem sobie, że to wszystko w realu to :shock:

#40 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 26 luty 2005 - 18:44

Ja tam uwielbiam wszystkie z REmake i RE0 8)

#41 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 luty 2009 - 11:30

Intro RE Zero, najlepsze pod względem audiowizulanym. 8)