Mam problemik dość dziwnej natury. Stosunkowo niedawno zakupiłem przez bardzo znany i lubiany przez opinię społeczną serwis aukcyjny ( =P ) gierkę Ace Combat 04: Distant Thunder. Pomijając nieziemską grywalność (dwa dni z życia wypadły, a wcale tego nie planowałem :) ) i bardzo fajnie zrealizowany wątek fabularny mam co do niej pewne wątpliwości.
Otóż czytając sobie tipsy w którymś z pisemek (bodajże Ekstrajmie) odnalazłem kody do AC04 - problemw tym, że im dalej czytałem tym miałem większe uczucie, że czytam o zupełnie innej gierce - inne misje, samoloty, wszystko inne. Jeszcze większe było moje zdziwienie gdy ujrzałem podtytuł tej części - Shattered Skies. Przyznaje się, że nie znam podtytuły trzeciej odsłony serii, ale coś mi tu bardzo brzydko pachnie i jestem zupełnie zdezorientowany. Więc się pytam - o co tu biega? :)
Ace Combat 04
Rozpoczęte przez
Gość
, kwi 27 2004 21:28
6 odpowiedzi na ten temat
#1 Gość__*
Napisany 27 kwiecień 2004 - 21:28
Napisany 28 kwiecień 2004 - 10:23
Sprawa jest bardzo prosta - to ta sama gra. Podtytul Shattered Skies obowiazuje w Japonii i USA, podczas gdy wersja PAL ma podtytul Distant Thunder. Ale nie wiem nic o tym, aby gra miala JAKIEKOLWIEK roznice w zaleznie od wersji.
P.S. Co skadinad dowodzi, dla kogo pisze Extreme - NTSC wymiata, PAL w odwrocie:(
P.S. Co skadinad dowodzi, dla kogo pisze Extreme - NTSC wymiata, PAL w odwrocie:(
Napisany 29 kwiecień 2004 - 00:32
Hmmmmmm Gra trudno dostepna jak DARK CLOUD ......... takie perelki w kolekcji posiadac to miod malina w srodku cytryna :D hyhy w sklepie ani razu nie wiedzialem tej gierki , raz mi migla na aukcji ale wiem chyba kto juz ja zakupil ;) pozdro
Napisany 17 styczeń 2008 - 12:42
Szansa jedna na milion ze ktos bedzie wiedzial, ale co tam:P
Czy samoloty Asów są do zestrzelenia na poziomie very hard czy dopiero na mozliwym do odblokowania po zaliczeniu very hard poziomie ACE Veteran?
edit: No nic musiałem sam odkryć:P Wystarczy raz przejść grę. Przy drugim podejściu pojawiają się Asy.
Czy samoloty Asów są do zestrzelenia na poziomie very hard czy dopiero na mozliwym do odblokowania po zaliczeniu very hard poziomie ACE Veteran?
edit: No nic musiałem sam odkryć:P Wystarczy raz przejść grę. Przy drugim podejściu pojawiają się Asy.
Napisany 13 sierpień 2008 - 13:58
Oo wogóle to zapomniałem się pochwalić, że z pół roku temu wycisnąłem z tej gry wszystkie soki :^^:
Napisany 14 sierpień 2008 - 21:30
czemu mnie to nie dziwi :lol: gdyby nie fakt, że mam tyle gier w kolejce do przejścia to kupiłbym sobie całą serię na ps2 :tak: ale prędzej czy później to zrobię