Transfery
Rozpoczęte przez
kowal
, maj 31 2007 11:35
3105 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 maj 2012 - 03:00
Ja do informacji na temat transferów Man Utd podchodzę z dystansem, aby później się nie rozczarować, ale myślę, że na 2-3 transfery można liczyć (Hazard, Kagawa?).
Napisany Wczoraj, 10:52
Fabiański łączony z "zachodnią zjednoczoną szynką"
Napisany Wczoraj, 11:14
Salomon Kalou i Jose Bosingwa opuszczają Chelsea za zasadzie wolnego transferu. Czuję, że Kalou może nawet nie wyjechać z Londynu. Wenger go lubi, jest łączony z Arsenalem od lat, teraz jest do wzięcia za darmo...
Roman Amalfitano podpisał za to kontrakt z Newcastle. Przyszedł na Sports Direct Arena za darmo.
Roman Amalfitano podpisał za to kontrakt z Newcastle. Przyszedł na Sports Direct Arena za darmo.
Napisany Wczoraj, 11:29
Liverpool powinien zgarniać i wykupywać zawodników jak tylko wyczytają w prasie, że Newcastle się nimi interesuje, może w ten sposób zbudowaliby niezłą drużynę
Napisany Wczoraj, 11:31
Liverpool przygotowuje 30mln ofertę za Emila Heskey'a.
Napisany Wczoraj, 11:46
JAK DOBRZE!
robi się miejsce na dobrych zawodników.
a te 30 mln za heskeya to żart nie? liverpool chce odzyskać chwałę atakując nim, suarezem, carolem i kuytem?
robi się miejsce na dobrych zawodników.
a te 30 mln za heskeya to żart nie? liverpool chce odzyskać chwałę atakując nim, suarezem, carolem i kuytem?
Napisany Wczoraj, 11:55
No żart, ludzie się śmieją na Twitterze. Choć jak wszyscy wiemy, Heskey bez wątpienia jest jedną z legend angielskiej piłki.
Napisany Wczoraj, 12:39
Teraz prawdziwa bomba po której zrobiłem
choć nie chce mi się wierzyć.
The Times (Times karwa, nie dość, że niesamowicie wiarygodne źródło to jeszcze b. szanowane) podaje, że Arsenal jest 4. zespołem walczącym o podpis Hazarda i ponoć nasza, City, United i Chelsea oferta kontraktu i sumy odstępnego zostaje przyjęta. Times podaje również, że City nie zaproponowało Hazardowi 200k tygodniówki, tylko 110k czyli wszystkie kluby mogą spokojnie spełnić te wymagania. Cena to 32mln funtów. Belg podejmie decyzję do końca przyszłego tygodnia. IMO i tak wyląduje w United albo City.
The Times (Times karwa, nie dość, że niesamowicie wiarygodne źródło to jeszcze b. szanowane) podaje, że Arsenal jest 4. zespołem walczącym o podpis Hazarda i ponoć nasza, City, United i Chelsea oferta kontraktu i sumy odstępnego zostaje przyjęta. Times podaje również, że City nie zaproponowało Hazardowi 200k tygodniówki, tylko 110k czyli wszystkie kluby mogą spokojnie spełnić te wymagania. Cena to 32mln funtów. Belg podejmie decyzję do końca przyszłego tygodnia. IMO i tak wyląduje w United albo City.
Napisany Wczoraj, 13:04
sao paulo odrzuciło ostatnio propozycję chelsea za Lucasa Moure - ponad 32 mln FUNTÓW i ci idioci się nie zgodzili o_O więc pieniądze na hazardą są, a jego miejsce w podstawowym składzie jest najbardziej pewne w chelsea, które nie ma już drogby. w united, city i asenalu by tak łatwo nie było. moze jednak...
Napisany Wczoraj, 13:25
na jego miejscu wybralbym MU
Napisany Wczoraj, 13:30
Aras, o 24 maj 2012 - 13:04, powiedział:
sao paulo odrzuciło ostatnio propozycję chelsea za Lucasa Moure - ponad 32 mln FUNTÓW i ci idioci się nie zgodzili o_O więc pieniądze na hazardą są, a jego miejsce w podstawowym składzie jest najbardziej pewne w chelsea, które nie ma już drogby. w united, city i asenalu by tak łatwo nie było. moze jednak...
Największe szanse na regularną grę ma w Chelsea i Arsenalu, a według jego agenta obok LM to jest dla Hazarda najważniejsze. Choć uważam, że z jego umiejętnościami i potencjałem spokojnie zadomowi się w podstawowych XI City i United. Wyborny gracz.
Napisany Wczoraj, 15:06
Trafi do nas.
Napisany Wczoraj, 15:08
wątpie, chyba, że chce sobie złamać karirerę
Napisany Wczoraj, 15:43
Zobaczymy gdzie trafi, ponoć podadzą to po 31 maja.
Napisany Dzisiaj, 00:44
Głowacki wraca do Wisły