Skocz do zawartości

Mario Kart Wii

• Please log in to reply
245 odpowiedzi na ten temat

#61 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19734 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 18:05

LOL
Dopiero pierwszy raz oglądam screeny z tej gry. Nintendo, wiedząc że gra i tak się sprzeda to tą grafikę zrobiło na tzw. od*eb.

#62 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 18:09

Moje wrażenia po wnikliwym obejrzeniu obrazków są jak najbardziej pozytywne :).
Jest przyjemnie, kolorowo i jak zwykle słodko. Ciekawe jak gra prezentować się będzie w ruchu. Jeśli będzie płynne 60 klatek, to nie mam jej nic do zarzucenia. A już na samą myśl o wzięciu Wii Wheel w dłonie i wskoczeniu na i obczajeniu nowych tras czy motocykli mam ochotę wyciągnąć dwie stówy z portfela. I z pewnością zrobię to jedenastego kwietnia :jeee:

#63 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4740 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 18:12

Że też muszę się zgodzić z Czysiem... Wstyd i hańba... Tylko nowe plansze wyglądają jeszcze momentami nieźle, ale nic więcej.

#64 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 18:55

Niektóre plansze wyglądają ciekawie , ale na przykład Peach Beach nic się nie zmieniła z wersji DD , występuje nawet ta sama grafika co na Gacku .Według mnie nie jest źle , ale niektóre elementy gry powinny być wykonane lepiej , przecież Wii jest silniejsze pod względem technologicznym od swojego „starszego brata’’ , wiec po części twórcy nie powinni iść na łatwiznę :hmmm: .

Mario Kart Intems:
http://flickr.com/ph... ... 3947984990

#65 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 23:51

178 (?!) screenów z Mario Kart Wii !

Massive damage :ninja:

http://www.gamersyde...ws_5987_en.html

#66 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12786 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 23:55

grafika taka se ale klimat wprost wylewa sie z tych screenow, jestem na tak :tak:

#67 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6356 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 00:16

Kiedyś wyglądało to tak:
Dodany obrazek
Teraz wygląda to tak:
Dodany obrazek
Nie mówcie, że nie widać wyraźnego progresu. Część screenów faktycznie jest słaba, ale na niektórych gra prezentuje się tak dobrze, że można jedynie uznać, że tamte są źle wykonane. Gra wygląda naprawdę bajecznie. Oczywiście modulo standardowa rozdzielczość, ale na to już nie ma rady. Możemy za to być pewni, że wszystko to będzie ultrapłynne, bez żadnych gubionych klatek, czy spowolnień, niezależnie od (niezłego niekiedy) zamieszania na torze. :klaszcze:

#68 dex

dex

Chocobo

• Forumowicze
  • 23 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 00:46

Krill powiedział:

Moje wrażenia po wnikliwym obejrzeniu obrazków są jak najbardziej pozytywne .
Jest przyjemnie, kolorowo i jak zwykle słodko. Ciekawe jak gra prezentować się będzie w ruchu. Jeśli będzie płynne 60 klatek, to nie mam jej nic do zarzucenia. A już na samą myśl o wzięciu Wii Wheel w dłonie i wskoczeniu na i obczajeniu nowych tras czy motocykli mam ochotę wyciągnąć dwie stówy z portfela. I z pewnością zrobię to jedenastego kwietnia

Ja również napewno kupie tę grę bo lubie bardzo Mario Kart , podobały mi się wszystkie części , nie jest ważna grafika , ale cukierkowość w tych produktach i grywalność to jest najważniejsze , ale przyznaj Krill, ze chciało by się zobaczyc już lepszą grafike od ostatniego mario karta na GC , nie mówie tu o jakiś strasznych efektach bo głównie liczy się jak wcześniej wymieniłem grywalność i inne aspekty ale by mogli trochę się graficy pomeczyć jeszcze , bo nie oszukujmy się ( jestem bezstronniczy) że narazie te zdjęcia wszystkie nie wyglądaja za pięknie a nawet kiepsko , parę jest ok , trasy są ładne ale trochę je doszlifować by mogli przed premierą , bo Mario Karta DD już mieliśmy , było pięknie i miodnie ale ja chce kroku w przód tak jak Super Mario Galaxy było , a nie dreptanie w miejscu .

#69 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 11:11

NEW Mario Kart Wii Footage
trailer:

Muszę przyznać, że w ruchu wygląda to o wiele lepiej :klaszcze: .

#70 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 11:13

Bardzo zajawkowo się to prezentuje. Może to być pierwszy MK, który mnie do siebie przekona. :ninja:

#71 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 12:39

Urywki gameplayu z powyższego filmiku uspokajają- z pewnością wyjdzie z tego świetny racerek. Nintendo raczej nie może skopać tej gry. Mnie już raczej do zakupu zachęcać nie trzeba, bo filmik mówi sam za siebie, a i jakże krytykowana oprawa nie kłuje w oczy, a wręcz przeciwnie, dla mnie jest przyjemna i po prostu solidna, choć bez rewelacji.

#72 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 19:08

nie no SUPEREK! :klaszcze: Obejrzałem z moim młodym i już to chcemy! :D

#73 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 11:17

No wygląda to bardzo dynamicznie. Grafika w ruchu też wydaje się bardzo ładna. Nie ma co narzekać IMHO.

#74 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 12:35

Mario Kart Wii First Look
http://www.gamespot.... ... ot;title;2

#75 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 13:12

Boxart okazuje się być identyczny z wyglądem pudła w którym będzie gra i Wii Wheel :

Dodany obrazek

#76 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6356 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 13:20

W pudle będzie jedna kierownica? Ile będzie trzeba dać za dodatkową?

#77 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 13:37

Zdaje się, że nie wydano oficjalnego oświadczenia co do liczby "kierownic" czy też ich ceny gdy będą kupowane dodatkowo (a może mi to umknęło...chociaż staram się być na bieżaco z informacjami odnośnie Mario Kart), ale osobiście nie spodziewałbym się dorzucenia drugiego Wheela. Dobrze, że da się grać samym wiilotem przed dokupieniem dodatkowego 'kółka', choć pewnie pilot wsadzony w Wii Wheel sprawia, że jest zabawniej.

#78 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 13:57

W pudełku będzie jedna kierownica i podejrzewam, że za drugą trzeba będzie słono zapłacić. Oczywiście o ile znam Nintendo :(

#79 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 20:40

ale to przecież kawałek plastiku, nie musisz dokupować oryginalnych akcesoriów

#80 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 22 luty 2008 - 20:53

gruby powiedział:

W pudełku będzie jedna kierownica i podejrzewam, że za drugą trzeba będzie słono zapłacić. Oczywiście o ile znam Nintendo
Hmmm, a przecież de facto to party game. Ten kawałek plastiku w wytworzeniu nie może być aż tak drogi ... Ninny mogłoby wpakować 2 do pudełka.

Choć i tak gra sprzeda się jak ciepłe bułeczki, a w Japonii pewnie każdy będzie miał własną kierownicę :lol:

#81 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 23 luty 2008 - 00:24

Być może oficjele Nintendo uznali, że pudła z dwoma Wheelami byłyby zbyt masywne :lukam: ...
Niemniej sukces komercyjny jest w przypadku tego mocno oczekiwanego produktu więcej niż prawdopodobny, bo fanów serii jest wielu a i równie dużej liczbie osób z pewnością sposoba się zabawny design, różnorodność w gameplayu, tryb online oraz oczywiście Wheel. Choć ciężko wyrokować na chwilę obecną, czy Mario Kart Wii sprzeda się lepiej od Wii Fit :hmmm: ...

#82 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2304 Postów:

Napisany 23 luty 2008 - 10:18

Nowy trailer No i jest nowy film z gry. Powiem szczerze, że całkiem fajnie to wygląda, na zdjęciach grafa jest do bani, zupełne dno, ale na filmie jest zupełnie ok.

#83 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 23 luty 2008 - 12:07

Obejrzalem trailer i z tego co zauważyłem, gra wydaje się być bardziej dynamiczna od poprzedniczek , jestem z tego faktu bardzo usatysfakcjonowany :^^: .

#84 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6356 Postów:

Napisany 23 luty 2008 - 12:24

Piękne. :klaszcze: Co ciekawe, nawet te proste, oldschoolowe levele z poprzednich odsłon MK, które tak słabo i nieciekawie wyglądały na screenach, w ruchu prezentują się bardzo ładnie i soczyście. :hurra:

#85 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 24 luty 2008 - 00:52

Wszystko co wiemy na temat gry Mario Kart :
http://computerandvi... ... =183102#12

#86 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 27 luty 2008 - 21:05

Grając w MK Wii będziemy mogli sobie nawzajem nawtykać za pomocą tekstowego chata. Innymi słowy - gra supportować będzie USB keyboard.

http://uk.wii.ign.co... ... Sid=855033

Dobre i to, ba, jak na Niny to istna rewelacja, choć wciąż jesteśmy o jedną generację w plecy w stosunku do konkurencji i jej headsetów.

#87 Voo

Voo

...

• Forumowicze
  • 692 Postów:

Napisany 28 luty 2008 - 20:12

wybaczcie double posta ale okazuje się, że "chat" ograniczy się do wyboru gotowych tekstów :nie: Nie napiszecie nikomu nic brzydkiego, nie, nie wy dzidziusie niegrzeczne wybijcie to sobie z głowy.

a samą kierownicę będzie można kupić za 1200 jenów w Japonii (~11 $). Za taką cenę to z marszu dokupiłbym sobie 3 egzemplarze.

#88 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 29 luty 2008 - 14:14

Voo powiedział:

że "chat" ograniczy się do wyboru gotowych tekstów Nie napiszecie nikomu nic brzydkiego,
... ani nic innego by być w pełni rzetelnym. Ciekawe jak takie wcześniej przygotowane teksty pomogą w tworzeniu się netowej społeczności w owej pozycji ...

#89 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 13 marzec 2008 - 12:43

Mario Kart Wii
Tracks Gameplay

http://www.gametrail...ayer/31806.html
Mario Kart Wii
Tricks Gameplay
http://www.gametrail...ayer/31805.html
Mario Kart Wii
Balloon Battle Gameplay
http://www.gametrail...ayer/31807.html

Polecam zobaczyć motyw związany z pewnym intemem , pocisk rządzi :klaszcze: .

#90 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19734 Postów:

Napisany 22 marzec 2008 - 13:40

Eurogamer ocenił na 80%