Jak co to mam te numery o których piszesz więc w weekend jak będę miał czas to mogę dodać czy whateva ;]
Spis recenzji N+
Rozpoczęte przez
Şichărescu
, sie 20 2007 22:27
337 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 czerwiec 2010 - 22:52
Tyle że u Was latwo znaleźć gdzie jest recka danej gry i to w starych numerach nawet 
Jak co to mam te numery o których piszesz więc w weekend jak będę miał czas to mogę dodać czy whateva ;]
Napisany 22 czerwiec 2010 - 22:58
na pewno stronie jeśli nie będzie musiała to nie zniknie do 1 kwietnia 2011 - do tego dnia mam opłaconą domenę, ale zapewne będzie to dłużej 
w każdym razie widzę że idziecie w dobrym kierunku. ja generalnie miałem troszeczkę inne plany co do możliwości rozwoju naszej strony, ale po przygodach z psxextreme i spisem pe.gameplace.pl dałem sobie spokój
w każdym razie widzę że idziecie w dobrym kierunku. ja generalnie miałem troszeczkę inne plany co do możliwości rozwoju naszej strony, ale po przygodach z psxextreme i spisem pe.gameplace.pl dałem sobie spokój
Napisany 22 czerwiec 2010 - 23:00
Mnie w to nie mieszaj - nie mam nic wspólnego z tamtym spisem
Napisany 19 sierpień 2010 - 16:18
A z mojej strony taka propozycja - jesli w tabelkach w n+ są błędy - możecie wpisywać wersję poprawioną?
Napisany 29 sierpień 2010 - 18:24
Już mówię o co chodzi - była sobie kiedyś np. taka gra jak A1 Billiards (chyba maj 2001). W n+ napisano, że to gra na dc, podczas gdy to był crap psx-owy. WCW Nitro w wersji na n64 miało wpisane psx w tabelce. Było tego trochę.